• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik siddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkürler aslında çok iyi fikir ama kızım daha çok küçük 1 yaşında daha bu aralar banada daha çok bağlı öncelerden temizliğe gidiyordum kızımı birakcak biter olsa yine giderim ama markete bile gidemiyorum inanın çocuğa bakicak kimse yok arkadaşım yok vardı aarkadasleim ama ortamları kötüydü uzaklaştım hepsinden
Kusura bakma oğlun diye kalmış aklımda. O zamanla büyüyecek senin en yakın arkadaşın olacak. Zamanla kızının arkadaşlarının anneleri senin de arkadaşın olacak. Bak ne konular açılıyor insanların gidecek aileleri bile olmuyor senin ne güzel başında baban var. Kendini kullandırma ablalarının mesajlarını da okuma kendini boş yere üzme sana deli deme sebepleri kendi delilikleri olmasın.

Mesela üstümu felan giyiniyorum hazırlanıyorum çok güzel oldum diyorum biri begense onlara soluyorum su kişi şöyle dedi diye kendilerinde öyle başkaları onlara dese ben seviniyorum mesela ama onlar öle değil aman fiziğini begenmislerdir diyorlar hevesimi kiriyorlar
Kendini beğenmek normal ama bunu sürekli dile getirmek ya da sana yapılan iltifatları sürekli başkalarına anlatmak normal değil. Bunu yapmanda ki amaç ne mesela? Sürekli bitmeyen bir iltifat beğeni döngüsü mü? İnan bu tarz senin gibi insanlar dışardan aşırı itici görünüyor. Bence insanların rahatsız olduğu şey kendini beğenmen değil, bunu sürekli dile getirmen ve sürekli herkesin seni beğenmesini ve dile getirmesini beklemen bırak içinde kalsın bazı şeyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back