• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik şiddet

Al__Sancak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
13
0
1
37
Benim yardıma ihtiyacım var!
  • 2,5 yıllık bir ilişkim var. Ben sürekli aldatmakla suçlanıyorum. İlişkinin başından beri bu böyle belki düzelir dedim iki buçuk yıldır hala bekliyorum. Artık yoruldum. Kendimi anlatmaktan yoruldum çünkü anlamıyor. Sürekli kafasında yazıp çiziyor ve bunlar olmuş gibi inanıyor. Sürekli beni başkalarıyla görüşmekle ve hatta cinsel anlamda aldatmakla suçluyor ve komik olanda şu madem ben böyle biriyim neden ayrılmıyorsun güvenmiyorsan dediğimde sana güveniyorum, güvenmesem zaten biterdi diyor. Allah aşkına sizce de komik değil mi. Ayrılmak istiyorum diyince de ne yani bu kadar emek boşa mı gidecek diyor.
 
manyak yani.
iki yılını ziyan etmişsin.
ayrıl. kalan ömrünü ziyan etme.
 
Onun ayrılmasını beklemek çok komik değil mi?
Kendin ayrıl,adam zaten belli rahatsız.
 
Terk edin. numaranızı değiştirin. ve bu adamdan sonsuza dek kurtulun.
o kadar yılı çöpe atmazsanız ilerisi dahada kötü olur.
 
(((Ben kesin kararımı verdim. Gidicem ve bu konuda kesinlikle konuşmak istemiyorum. Ona göre tedarikli gel buraya efe için de çözümün yoksa hemen bugün barınağa götürcem. Efe için cevabını bekliyorum))) :) bitti gitti :D
 
(((Ben kesin kararımı verdim. Gidicem ve bu konuda kesinlikle konuşmak istemiyorum. Ona göre tedarikli gel buraya efe için de çözümün yoksa hemen bugün barınağa götürcem. Efe için cevabını bekliyorum))) :) bitti gitti :KK70:


Efe kim ola ki?
 
Kaç kez denedimm birlikte yaşayınca işler o kadar kolay olmuyor malesef. Kesin bi karar vermek zaman alıyor. Bir de sevgi de vardı tabi ama sevginin önğne geçti bu yaptıkları.
 
Back
X