• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikolojik şiddetin dibi..

Yani kisacasi kizin önce büyük bir travma yasasin, ardindan saatlerce terapi alsin ama hey, senin aciklaman var degilmi? Önemli olan senin vicdanin rahat olmasi, onun travmalari degil dimi?

Esin kizina annesini kötülüyor, hakaret ediyor. Bu psikolojik siddetten baska birsey degil. Ve sen halen tutturmussun kizimdan dolayi bosanmiyorum diye. Ki o kizin orda kaldigi her saniye bile onun kotülügüne. Lütfen derhal o adamdan bosan, kendin icin degilse kizin icin olsun.

ortaya çıkan net tablo bu değilmi?boşanmak enınde sonunda oalcak bişey..
birde madalyonun öteki tarafı var ve kızım için bekliyorum dediğim taraf..
bizim evliliğimiz çok kötü ama o bir baba olarak ilgili..
kızıyla oyunlar oynayan zaman geçiren,yediğine içtiğine giydigine egitimine vs..herseyıne özen gösteren bir baba..
tartışma anlarında kızı buna dahil ediyor olması kızı için yaptıgı tek kötü şey..
ve kızım babasına gerçekten çok düşkün..
şuanda hadi ben tamam dedim ayrıldım annemlerin yanına gittim..
hergün babasını soracak,her aksam eve gitmek isteyecek..artık babannesı bakıyor suanda,o kurulu düzeni pat diye bozmakta kızımda tramva yaratmazmı?
ne kadar annem bakarsa da çocuk düzenini yitirdiği için bir sıkıntı yaşamayacak mı?
ben anne olarak hem çocuguma konfor saglayıp,hem ruh hastası biriyle o çekişmeli boşanma sürecini nasıl yaşayacagım..
bahane değil bunlar aslında,enıne boyuna düşünmeden,ya da dibini göremediğim suya balıklama dalamamamdan kaynaklı..
yoksa al kızını,al çantanı çık evden..ama ya sonrası?
daha çok küçük..

Afam size resmen ahlaksız diyor :KK57: ve bahanede hazır kızın :işsiz: emin ol kızın büyüdüğünde o da senin gibi bu lafları işiticek maalesef:olamaz:

Merhametsiz, empati yoksunu ve dahası çocuğunun psikolojisini düşünmeyen bir adamla mutlu bir aile olunamaz..en doğru kararı vereceğinizi sanıyorum..bundan sonrası güzel olsun inşallah sizin ve kızınız için.

Çok net söylüyorum Eşin tam bir pislik!
Hele kızının yanında böyle şeyler söylemesi, aşağılaması yutulur şey değil. Asıl kendisi ahlaktan yoksun.

Bence en büyük ders bu pislik, ruh hastasını terk etmek. Şimdi demesi kolay diyebilirsin ama kızının bilinçaltına bu iğrenç düşünceler yerleşti mi geri dönüşü olmayabilir.
Eğer boşanmam dersen de boşanma blöfü ile tedaviye zorla. Ama ondan bir halt olacağına dair hiç umudum yok.

Nekadar takintili bir ruh hali
Özguven falan kalmaz bu adamin yaninda.
Duzelir mi acaba ayrilmak isteseniz hani pismanlik falan olur mu ki??

Ahh ya daha evlendigin gun baslamis bu neden musade ettin.
Simdi cocukta var.bu ruh hastasi adam onunda gelisimini etkileyecek.
Hastalikli fikirleri sozleri ile seni rencide edip kapatmasina izin verme
Hayat enerjini emdirme

ortaya çıkan net tablo bu değilmi?boşanmak enınde sonunda oalcak bişey..
birde madalyonun öteki tarafı var ve kızım için bekliyorum dediğim taraf..
bizim evliliğimiz çok kötü ama o bir baba olarak ilgili..
kızıyla oyunlar oynayan zaman geçiren,yediğine içtiğine giydigine egitimine vs..herseyıne özen gösteren bir baba..
tartışma anlarında kızı buna dahil ediyor olması kızı için yaptıgı tek kötü şey..
ve kızım babasına gerçekten çok düşkün..
şuanda hadi ben tamam dedim ayrıldım annemlerin yanına gittim..
hergün babasını soracak,her aksam eve gitmek isteyecek..artık babannesı bakıyor suanda,o kurulu düzeni pat diye bozmakta kızımda tramva yaratmazmı?
ne kadar annem bakarsa da çocuk düzenini yitirdiği için bir sıkıntı yaşamayacak mı?
ben anne olarak hem çocuguma konfor saglayıp,hem ruh hastası biriyle o çekişmeli boşanma sürecini nasıl yaşayacagım..
bahane değil bunlar aslında,enıne boyuna düşünmeden,ya da dibini göremediğim suya balıklama dalamamamdan kaynaklı..
yoksa al kızını,al çantanı çık evden..ama ya sonrası?
daha çok küçük..

O tek kötü sey yapiyor dedigin, tüm iyi seyleri silip, süpürüp götürüyor ama. Kizin senin ile beraber agliyor. Senin ile beraber agliyor. Bunun düzeni olabilirmi? Esin cidden cok iyi bir baba olsa asla onun psikolojisini bozmazdi. Annesini üzmezdi.

Evet o evden gidersen bir takim degisiklikler olacak kizin icin fakat o evde kaldigi müddetce kizin zaman ile mutsuz ve özgüvensiz olacak. Simdi düzen dedigin sey aslinda düzen degil cünkü. Eviniz onun icin kendini mutlu his ettigi, korundugu his ettigi bir liman degil cünkü.

Esin pimi cekilmesi bir bomba gibi ve her an patlayabilir. Bunu kizinda biliyor ve simdi bilmese zaman ile anlayacaktir. Zaten dedigimde bu. Ne kadar cok beklersen, o kadar cok kizin birseyler hatirlayacak ve yipranacaktir.

Bu arada esin o kadar mükemmel bir baba ise, bosanmadan sonrada olur. Sonucta bosanmak, anne babaligi birakmak demek degil.

Esinizin ailesi nasıldır? Onlara anlatsanız size destek olup tedaviye ikna edemezler mi esinizi?

zannetmıyorum,çünkü onlarında hayatlarında var bu,sürekli başkalarını suçlamak..annesının huyları var eşimde..ama o en azından birazda olsa kadın duyarlılıgıyla yumusatmış kendini..
ailesiyle hiçbir sorunum yok bu arada..
hepsini sevıyorum onlarda benı sever.yada öyleymiş gibi yaparlar bilmiyorum..

Çok net söylüyorum Eşin tam bir pislik!
Hele kızının yanında böyle şeyler söylemesi, aşağılaması yutulur şey değil. Asıl kendisi ahlaktan yoksun.

Bence en büyük ders bu pislik, ruh hastasını terk etmek. Şimdi demesi kolay diyebilirsin ama kızının bilinçaltına bu iğrenç düşünceler yerleşti mi geri dönüşü olmayabilir.
Eğer boşanmam dersen de boşanma blöfü ile tedaviye zorla. Ama ondan bir halt olacağına dair hiç umudum yok.

boşanma mevzularıda her kavgada havada uçuştu tabi..bigün kızımı alıp gitmeye niyetlendım elıme ayagıma yapıştı bırakmadı kendınce..ama affet falan gibi degil..sen benı bırakamazsın ya ne gitmesi sacmalama vs. gibi..
bu sekılde devam edersek sonu boşanma bunu nfarkındasın degilmi gibi gayet usturuplu bir cümleme bile cehennem ol git kapı orda yada s..ol git seklınde..

Nekadar takintili bir ruh hali
Özguven falan kalmaz bu adamin yaninda.
Duzelir mi acaba ayrilmak isteseniz hani pismanlik falan olur mu ki??
muhtemelen çok pişman olacak..
çünkü defalarca bu konular gündeme geldı ben aksıyon almayınca tabı rahatladı..
ama tam gidiyorum dedıgımde yada o kapıdan kızımla cıkınca gerı donmeyecegımı bilir ve ozaman dank edebılır kafasına..
gerçi artık çokta sanmıyorum..çokta ilgilenmıyorum acıkcası

Ahh ya daha evlendigin gun baslamis bu neden musade ettin.
Simdi cocukta var.bu ruh hastasi adam onunda gelisimini etkileyecek.
Hastalikli fikirleri sozleri ile seni rencide edip kapatmasina izin verme
Hayat enerjini emdirme

hayat enerjimi emmez mi?
ben bankada calısıyorum tüm gün ınsanlarla haşır neşirim..
bu kadar sorunla ugrasıp,hatta işe gelırken arabada kavgadan cıkıp,sonra herkese güler yüzlü olmak okadar zorki..
resmen beni tüketmek için uğraşıyor..başka açıklaması yok..

kardeşinin yatağına yatınız diye sapık fanteziler üreten adam mı kızınıza mükemmel baba olacak.

allah akıl fikir versin.
+1

Tam da bu yüzden kızınızı o "mükemmel"babadan ne kadar çabuk uzaklaştırırsanız o kadar iyi

Daha küçük diyorsunuz ama ergenlik çağında bu konuşmalar bilinçaltında tek tek su yüzüne çıkacak.

çok bunaldım,enerjim çekildi artık..
daha bu genç yaşta ruhumun yaşlanması ayrı konu,kızımın yaşayacakları ayyrı konu..
sesli düşünüyorum,
işim gücüm var,evim var,
arkamda desteğim olabilecek bir ailem var..
adamın bana kattıgı ne var?sadece gerginlik ve kavga sonucu sinir..

Arkadaslar sordu mu bilmiyorum çalışıyor musunuz? Bosansaniz aileniz arkanizda durur mu?

sorunu görmeden ben yazmışım zaten..
10 yıllık bankacıyım,aktıf calısıyorum,evim var
ailem her şartta arkamda olur,maddi manevi desteklerini çekmezler üzerimden.

sorunu görmeden ben yazmışım zaten..
10 yıllık bankacıyım,aktıf calısıyorum,evim var
ailem her şartta arkamda olur,maddi manevi desteklerini çekmezler üzerimden.
Bunlar çok önemli şeyler.

Adamda kişilik bozukluğu var farkindasiniz zaten siz de. Kızım için devam edeyim bir müddet diyorsunuz ama sonrası daha zor olacak. Siz ozguveninizi kaybedeceksiniz, kızınız büyüyecek ve babaya daha da bağlanacak çünkü o adam sizi her defasında kızınız karşı eksiki, suçlu ve yetersiz hissettirecek. Sağlıklı bir evlat yetistirmeniz için en kisa zamanda bu adamdan ayrılın. Tabi kolay olmayacak bunlar çok yipranacaksiniz. Ama öyle ya da böyle bu adam durulmayacak ki. Mahkemede adamın ruh hastası olduğunu kanitlayabilseniz işiniz daha kolay olur.

Çok zor bir durum Allah yardimcinz olsun

Son düzenleme:
boşanma mevzularıda her kavgada havada uçuştu tabi..bigün kızımı alıp gitmeye niyetlendım elıme ayagıma yapıştı bırakmadı kendınce..ama affet falan gibi degil..sen benı bırakamazsın ya ne gitmesi sacmalama vs. gibi..
bu sekılde devam edersek sonu boşanma bunu nfarkındasın degilmi gibi gayet usturuplu bir cümleme bile cehennem ol git kapı orda yada s..ol git seklınde..

Daha ne çekiyorsun kardeşim bu manyağı? Kalıcı bir şekilde hasta olmaya mı bekliyorsun?
Kızının daha fazla aklı ermeden durumu kabullen ve bırak kendi pis bilinçaltıyla yaşasın.
Etrafımda 'boşveer artık takmıyorum' diyen kadınlar hep hasta oldular. Evlerden ırak demek ki boşvermek değilmiş diyorum hep..

Daha ne çekiyorsun kardeşim bu manyağı? Kalıcı bir şekilde hasta olmaya mı bekliyorsun?
Kızının daha fazla aklı ermeden durumu kabullen ve bırak kendi pis bilinçaltıyla yaşasın.
Etrafımda 'boşveer artık takmıyorum' diyen kadınlar hep hasta oldular. Evlerden ırak demek ki boşvermek değilmiş diyorum hep..

nereye kadar boşverebilirm ki diyorum zaten..
hadi diyorum haklı olmak degıl mutlu olmak mesele..biraz sünger çekip sil baştan yapayım diyorum
yok kardeşim adam yine bir mevzu bulup kavga edebılıyor..

çok bunaldım,enerjim çekildi artık..
daha bu genç yaşta ruhumun yaşlanması ayrı konu,kızımın yaşayacakları ayyrı konu..
sesli düşünüyorum,
işim gücüm var,evim var,
arkamda desteğim olabilecek bir ailem var..
adamın bana kattıgı ne var?sadece gerginlik ve kavga sonucu sinir..
Şu durumda bile boşanamam kızım için diyorsanız size verilecek fazla da tavsiye yok gibi
Eşiniz sizi sindirmeyi başarmış.

Umarım bu adamdan en hasarsız şekilde kurtulursun.Sen beni bırakamazsın ,dediğine gore kendini kaf dağında görüyor anlaşılan.Büyük insan.Allah yardımcın olsun.Bu adamdan çocuktan önce kurtulmak varmış ama kısmet.Güçlü ol,sağlam dur.Maddi manevi eksiğin de yok.Ben olsam sanırım en azından bi sure çeker giderim.Size de yazık.

Back
X