- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.150
- 373
Yani kisacasi kizin önce büyük bir travma yasasin, ardindan saatlerce terapi alsin ama hey, senin aciklaman var degilmi? Önemli olan senin vicdanin rahat olmasi, onun travmalari degil dimi?
Esin kizina annesini kötülüyor, hakaret ediyor. Bu psikolojik siddetten baska birsey degil. Ve sen halen tutturmussun kizimdan dolayi bosanmiyorum diye. Ki o kizin orda kaldigi her saniye bile onun kotülügüne. Lütfen derhal o adamdan bosan, kendin icin degilse kizin icin olsun.
ortaya çıkan net tablo bu değilmi?boşanmak enınde sonunda oalcak bişey..
birde madalyonun öteki tarafı var ve kızım için bekliyorum dediğim taraf..
bizim evliliğimiz çok kötü ama o bir baba olarak ilgili..
kızıyla oyunlar oynayan zaman geçiren,yediğine içtiğine giydigine egitimine vs..herseyıne özen gösteren bir baba..
tartışma anlarında kızı buna dahil ediyor olması kızı için yaptıgı tek kötü şey..
ve kızım babasına gerçekten çok düşkün..
şuanda hadi ben tamam dedim ayrıldım annemlerin yanına gittim..
hergün babasını soracak,her aksam eve gitmek isteyecek..artık babannesı bakıyor suanda,o kurulu düzeni pat diye bozmakta kızımda tramva yaratmazmı?
ne kadar annem bakarsa da çocuk düzenini yitirdiği için bir sıkıntı yaşamayacak mı?
ben anne olarak hem çocuguma konfor saglayıp,hem ruh hastası biriyle o çekişmeli boşanma sürecini nasıl yaşayacagım..
bahane değil bunlar aslında,enıne boyuna düşünmeden,ya da dibini göremediğim suya balıklama dalamamamdan kaynaklı..
yoksa al kızını,al çantanı çık evden..ama ya sonrası?
daha çok küçük..