Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona bukadar hukmetmesıne izin vermış gıbı konu sahıbı onsuz çıkartmıyor dısarı falan kendını hep muhtaç ve güçsüz gısterdı demekkı adam da bıktı ve yoruldu güçsüz bırınden devamlı asagılıyor bılemedım zor...
Niye ayıp sayarsın merak ettim.Kız bacım kaynının yatağına yatılır mı
Şahsen bende ayıp sayarım
Biraz alttan al konuşsun konuşsun susar
Kadının birine tv de soruyorlar bu adamla bu evliliği nasıl yürüttün ben zaten onu hiç dinlememiştim diyor
O konuşsun sen içinden şarkılar söyle boşver
![]()
Ben de yermıyorum tabıkı ama adam neden böyle davranma başlıyor merak içindeyımBen arkadaşı yermek için yazmadım,üzüldüm insanın yaşadıkları bakış açısını değiştiriyor,yada daha mantıklı bakıyorsun hayata..
Sonuçta adamın dediğine katılıyorum kaynı sonuçta abisi huyunu suyunu biliyordur...adamın yatağı belki gece rüyalandı çıplak yattıNiye ayıp sayarsın merak ettim.
Heralde kadın yataga yatıp yorganı üstüne çekmedi,Sonuçta adamın dediğine katılıyorum kaynı sonuçta abisi huyunu suyunu biliyordur...adamın yatağı belki gece rüyalandı çıplak yattı
Yani ne bileyim insanın midesi almaz belki parfüm kokusuna yada saçının kokusu siner kokuya hallenecek biri ayak fetişi gibi koku fetişi olabilir
Adam düzgünce uyarmış ille düşüncesizliğe gerek yok
Başım ağrıyor diye her bulduğun yere yatılmaz![]()
Kaynının odası ve onun yatağı mahremiHeralde kadın yataga yatıp yorganı üstüne çekmedi,
Bi kenara kıvrılmıştır.
Bazen insan hiç bişey düşünemeyecek duruma geliyor,
O zaman adam koltugada hallenir tövbe estagfurullah.
Mahremi bilen o zaman oyuncaklarıda koymaz o odaya.Kaynının odası ve onun yatağı mahremi
Koltuk derecesinde sapık değildir sanırım kaynı
+1eşin tam bir ezik ve ruh hastası, ezik insanlar sürekli karşısındakine hakaret edip aşağılarki, onu kendi seviyesine çeksin
kendi kardeşinin yatağında ne demek kokun sincek ya, ayrıca da sapık herhalde, ay kusura bakma ben sinir oldum iki satırla, seni hiç düşünemiyorum.. bilmiyorum, nasıl konuşulur diye kişisel gelişim makaleleri falan yolla bari, okucak bi tipi de yok ama...
Yatak anlamında kullanmıştım mahremi... oda anlamında değil...Allah bütün genç kızlarımıza hayırlı bahtlar versin ne diyelim sana da istediğin karekterdekini nasip etsinMahremi bilen o zaman oyuncaklarıda koymaz o odaya.
Kocanın zıhnıyetınden bakarsak,
Ben almıyımda.
Bana nasip edeli çok oldu sagolYatak anlamında kullanmıştım mahremi... oda anlamında değil...Allah bütün genç kızlarımıza hayırlı bahtlar versin ne diyelim sana da istediğin karekterdekini nasip etsin
O ilk geceden belli etmiş kendini.. İlk gecenin sabahi alıp ceketini cikacaktin.. Ana yapmadın olsun yine de Geç değil şu hakaret asagilamalar fiziksel şiddetten daha yarlayıcı bir süre sonra öyle alisirsin ki artık kendin kendini öyle görmeye başlarsın.. alışma... kendini sorgulamaya baslarsin... ayrıl... Bu hakaretler bir süre sonra seni kendin hakkında kötü düşünmeye sevkedecek..evlilik sorumluluklarından soğudum,eşim olacak adamdan aşırı soğudum.
cinsellıgın evlılıktekı önemi malum,ama yanaşmıyorum ve o yanaşsa bile bunu hakaret sayıyorum..çünkü sürekli hakaret edip aşalayıp eleştirip akabinde cinsellik istemesi ve doğal olarak bu şekılde insanın içinin onu almaması ve reddetmesi..sonucunda ise kadın ol biraz,sen ne biçim kadınsın,sen bitmişsin ya,sende kadınlık falan yok gibi devamı gelen şiddetlere maruz kalınması vs..
zaten bu cinsellik konusuda apayrı bir tramva..
ilk evlendıgım geceden başlayan bir sorun..bukadar önemli ve hassas bir konuda bile ilk gecede yine aşalamalar yine hakaretler..
Bende o kısıma takıldım. Kadının kalktığı yere kadının sıcaklığına oturulmaz kafası mı bu acaba? Ne ahlaksızlığı anlamadım.Eşin sapık mı? Kokun siner falan ne demek ya aklı nelere çalışıyor? Fikir zikir meselesi.