• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikolojik şiddetin dibi..

Ona bukadar hukmetmesıne izin vermış gıbı konu sahıbı onsuz çıkartmıyor dısarı falan kendını hep muhtaç ve güçsüz gısterdı demekkı adam da bıktı ve yoruldu güçsüz bırınden devamlı asagılıyor bılemedım zor...

Ben arkadaşı yermek için yazmadım,üzüldüm insanın yaşadıkları bakış açısını değiştiriyor,yada daha mantıklı bakıyorsun hayata..

:KK59:Kız bacım kaynının yatağına yatılır mı
Şahsen bende ayıp sayarım
Biraz alttan al konuşsun konuşsun susar
Kadının birine tv de soruyorlar bu adamla bu evliliği nasıl yürüttün ben zaten onu hiç dinlememiştim diyor
O konuşsun sen içinden şarkılar söyle boşver
:halay::halay::halay:
Niye ayıp sayarsın merak ettim.

Ben arkadaşı yermek için yazmadım,üzüldüm insanın yaşadıkları bakış açısını değiştiriyor,yada daha mantıklı bakıyorsun hayata..
Ben de yermıyorum tabıkı ama adam neden böyle davranma başlıyor merak içindeyım

Niye ayıp sayarsın merak ettim.
Sonuçta adamın dediğine katılıyorum kaynı sonuçta abisi huyunu suyunu biliyordur...adamın yatağı belki gece rüyalandı çıplak yattı
Yani ne bileyim insanın midesi almaz belki parfüm kokusuna yada saçının kokusu siner kokuya hallenecek biri ayak fetişi gibi koku fetişi olabilir
Adam düzgünce uyarmış ille düşüncesizliğe gerek yok
Başım ağrıyor diye her bulduğun yere yatılmaz:KK53:

Sonuçta adamın dediğine katılıyorum kaynı sonuçta abisi huyunu suyunu biliyordur...adamın yatağı belki gece rüyalandı çıplak yattı
Yani ne bileyim insanın midesi almaz belki parfüm kokusuna yada saçının kokusu siner kokuya hallenecek biri ayak fetişi gibi koku fetişi olabilir
Adam düzgünce uyarmış ille düşüncesizliğe gerek yok
Başım ağrıyor diye her bulduğun yere yatılmaz:KK53:
Heralde kadın yataga yatıp yorganı üstüne çekmedi,
Bi kenara kıvrılmıştır.
Bazen insan hiç bişey düşünemeyecek duruma geliyor,
O zaman adam koltugada hallenir tövbe estagfurullah.

• Beğen
Reactions: Be1
Heralde kadın yataga yatıp yorganı üstüne çekmedi,
Bi kenara kıvrılmıştır.
Bazen insan hiç bişey düşünemeyecek duruma geliyor,
O zaman adam koltugada hallenir tövbe estagfurullah.
Kaynının odası ve onun yatağı mahremi
Koltuk derecesinde sapık değildir sanırım kaynı

qarden qarden Sen bugün bu adamı boşasan düşün ki kaaç sene sonra ciddi anlamda psikolojin düzelecek.. İnan o kadar zor bi hayat yaşıyosun ki. Sen yaşamıyosun bu eziyet bu insanlık değil. Hastanede görev yapıyorum. Karısından boşanmış kocasından boşanmış 5 sene kendini telkin etmiş. Ama yaşadığı psikolojik şiddeti unutamadığından gelenden tutta daha neler neler görüyorum akşama kadar. Canım ben varım ben... Boşandığım güne şükürler olsun ki o cehennemi unutmak çok zor. Ki benim çocuğum yok. Çok güzel bi kadınım. Paramı kazanıyorum. Tatilimi yapıyorum. Gönlümce gezip eğleniyorum.. Ama hatırladıkça b... diyorum her dayandığın 1 gün daha senden unutmaya çalışacağın 1 günü daha çalıyo. Neden diyorum kendine bunu yaptın neden!! Doktorlarım arkadaşlarım hastalarımız o kadar saygı duyuyolar ki bana. Ve saygı duyulmak, sevilmek o kadar güzel ki... Birinin sana nasıl davranması gerektiğini sen belirlersin. O çocuğunu al ve kaççç kurtar kendini. O büyüyene kadar anca toparlarsın kendini. Psikolojini. İyi bi anne onun için katlanıyorumla olunmuyo be canım katlanmayı boyun eğmeyi değil. Savaşmayı mutlu olmayı özgür olmayı kendi kararlarını veren bi insan olmayı öğrensin çocuklar... Dualarım seninle. Bir an önce kurtulursun umarım o cehennemden...

eşin tam bir ezik ve ruh hastası, ezik insanlar sürekli karşısındakine hakaret edip aşağılarki, onu kendi seviyesine çeksin
kendi kardeşinin yatağında ne demek kokun sincek ya, ayrıca da sapık herhalde, ay kusura bakma ben sinir oldum iki satırla, seni hiç düşünemiyorum.. bilmiyorum, nasıl konuşulur diye kişisel gelişim makaleleri falan yolla bari, okucak bi tipi de yok ama...
+1

Mahremi bilen o zaman oyuncaklarıda koymaz o odaya.
Kocanın zıhnıyetınden bakarsak,
Ben almıyımda.
Yatak anlamında kullanmıştım mahremi... oda anlamında değil...Allah bütün genç kızlarımıza hayırlı bahtlar versin ne diyelim sana da istediğin karekterdekini nasip etsin

Size tek soyleyecegim sey, sacinin kokusu siner vs cok kotu dusunceler. Çok cahilce. Baskici otoriter zihniyeti farklı bir babayla cocugunuz asla mutlu olamaz... cocugunuz buyudugunde bu tarz dusuncelerle kısıtlayip zindan bile edebilir

ben olsam; sen nasil fesat pis bi insansin beni ne saniyorsun, kendi kardesini ne saniyosun o benimde kardesim karaktersiz ahlaksizmiyiz biz diye yaygara yapar. Diger ev halkinida üstüne salardim.

evlilik sorumluluklarından soğudum,eşim olacak adamdan aşırı soğudum.
cinsellıgın evlılıktekı önemi malum,ama yanaşmıyorum ve o yanaşsa bile bunu hakaret sayıyorum..çünkü sürekli hakaret edip aşalayıp eleştirip akabinde cinsellik istemesi ve doğal olarak bu şekılde insanın içinin onu almaması ve reddetmesi..sonucunda ise kadın ol biraz,sen ne biçim kadınsın,sen bitmişsin ya,sende kadınlık falan yok gibi devamı gelen şiddetlere maruz kalınması vs..
zaten bu cinsellik konusuda apayrı bir tramva..
ilk evlendıgım geceden başlayan bir sorun..bukadar önemli ve hassas bir konuda bile ilk gecede yine aşalamalar yine hakaretler..
O ilk geceden belli etmiş kendini.. İlk gecenin sabahi alıp ceketini cikacaktin.. Ana yapmadın olsun yine de Geç değil şu hakaret asagilamalar fiziksel şiddetten daha yarlayıcı bir süre sonra öyle alisirsin ki artık kendin kendini öyle görmeye başlarsın.. alışma... kendini sorgulamaya baslarsin... ayrıl... Bu hakaretler bir süre sonra seni kendin hakkında kötü düşünmeye sevkedecek..

Çok büyük ayıp etmiş.Nasıl böyle konuşabilir ..Ne yapman lazim biliyorsun.Birdaha kişiliğime onuruma gururuma tek laf edecek olursan bosanma dilekçesini veriyorum bu son şansın demelisin.

Saçının kokusu siner derken kıskançlığından mı yapıyor? Temizlik Titizlik meselesi mi? Anlayamadım.

Eğer kıskançlığından söylediyse zihniyeti çok kötü, bir adam hadi karısını da geçtim sana güvenmiyor diyelim. Öz be öz kardeşine nasıl güvenmez yada böyle bir şeyi düşünebilir.

Hakaretleri ayrı boyut, tamamen ego meselesi eziklikten kaynaklanıyor bence...

Ona onun yaptığı gibi karşılık verirsen iyice çirkinleşir mevzu, eşin hakaretlere başladığı anda kaile almıyormuş gibi davran ağzını açtığı anda yanından ayrıl umursama başka şeylerle ilgilen o konuştuğunda sen üzüldükçe ve kötü oldukça o bundan zevk alıyor böyle amacına ulaşıyor...

Senin kocanin tipinde annem var benim
Cekilecek dert degil Allah sabir versin
Ağır bir imthan...ilerleyen yillarda psikolojin patlak verince kendine inanamiyorsun ne hale geldigine

Back
X