Arkadaşlar ben bu aralar kafayı tırlatmıs durumdayım cok ağır antı depresanlar içiyorum içinde yeşıl reçete olanlarda var ve ben daha 3 aylık evlıyım bebek yapmak ıstıyorum ama ailem ve doktorum karşı çıkıyorlar bebek yaparsan bebeğin organları eksık olur zekası gelışmez falan hamıle kalırsan aldırmak zorundasın felan diyorlar artık çok bunladım para harcamaktan bıktım elıme ne para geçse hemen harcıyorum son kurusşuna kadar cok para harcıyorum çok gezmek ıstıyorum ve cok kavga edıyorum eşime söylenmeyecek sözler hakaretler edıyorum ve daha kötüsü çok ağar küfürler edıyorum ilaçlardan 36 bedenden 46 bedene cıktım kendımden nefret edıyorum hiç birşeyı yakıştramıyorum galıba benım tımarhaneye yatma vaktım geldı sizce ben ne ypayım bıktım inanın bıktım yaşamak zulüm gibi gelıyor şu an bana kocamı cok sewıyorum ama bu ilaçlar gün geçtıkce benı bıtırıyor ben ne ypsan bilmıyorum siz be3nım yerımde olsanız ne yparsınız şu an en cok istedğim şey bır bebek ama bebektende korkuyorum hamıleliği dogumu etrafımda nefret ettıgım ınsanlar var bana zarar verıyorlar konuşsam olmuyo konuşmasam olmuyo ben ne ypayım anlamadım yaa etrafımdakı virüslerı nasıl temızlerım daha önemlisi ben nasıl mutlu olurum bı cewap werın arkadaslar ya vallaha gece gece gene depresyone girdim