bi pizkola gözüktünmu ? yani derdini bilen birine acsan inaniyorum sana yardimci olan bir pizkolak wardir.cok üzüldüm gercekten allah yardimcin olsun.peki beyin ne diyor bu durumlara ?
neden erken evlendin,severekmi evlendin canim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi pizkola gözüktünmu ? yani derdini bilen birine acsan inaniyorum sana yardimci olan bir pizkolak wardir.cok üzüldüm gercekten allah yardimcin olsun.peki beyin ne diyor bu durumlara ?
18 yasımdan berı bu dertle ugrasıyorum 16 17 yaşında ergenlık çağında yaptıgım hatalar yüzündenAynı yaştayız. Çok üzüldüm durumuna. 16 yaşından beri ne demektir...
Bence bebek düşünmemelisin bu durumda. Daha yaşın da çok genç. Şimdi sadece iyileşmeye bak. Sana destekçi olan insanlar da var yanında ne güzel. Biraz çaba harca, elinden geleni yapmaya çalış.
Ayrılık acısı yüzünden mi bu hale geldin peki ?
aaa aaa ağzım açık kaldı
bu nedir böyleee
18 yasımdan berı bu dertle ugrasıyorum 16 17 yaşında ergenlık çağında yaptıgım hatalar yüzündenAynı yaştayız. Çok üzüldüm durumuna. 16 yaşından beri ne demektir...
Bence bebek düşünmemelisin bu durumda. Daha yaşın da çok genç. Şimdi sadece iyileşmeye bak. Sana destekçi olan insanlar da var yanında ne güzel. Biraz çaba harca, elinden geleni yapmaya çalış.
Ayrılık acısı yüzünden mi bu hale geldin peki ?
erken sayılmez 22 yasnda evlendım evet sewerek evlendım
biz türkler bazen patavatsız, acımasız olabiliyoruz. Birinin yardıma ihtiyacı olduğunu görünce hemen köstek oluyoruz. Ama orda ben güzel değilim diyen birine 500 tane mesaj yazıyoruz. Ne diyim acımasızca yorum yapana anlam veremedim. Konu tartışmaya dönsün diye demiyorum bunu. Ama bebek senin neyine diyen arkadasında ruh sağlığından şüphe ettim açıkçası...
hepiniz çok sağolun arkdaslar benı rahatlattınız gece gece
bilinçaltın kocanla mutlu değil.