O kişi yerine belki de siz gitmelisiniz, size surekli yalan söyleyen birini hayatınızda tutma nedeniniz üzerine destek olunup bu davranışının üzerine çalışılabilir . O kişi bundan rahatsız değil rahatsız olsa davranış değişikliği için kendisi arayışta olurdu.
Evet aslında çok haklısınız . Kendisi eşim oluyor ve yalanları genelde para meseleleri. Bu onun son şansı zaten. Ben son olarak bir de bu yolu denemesini istiyorum ondan. Zaten Buda çözüm olmazsa ben elimden geleni yaptım der yoluma bakarım için rahat olur.İnsanları değiştirmek yerine kabullenmeye çalışsanız daha mutlu olursunuz.
kimse değişmez. Değiştirse de geçicidir...
Size uymayan insanları hayatınızdan çıkaracaksanız .. bazı şeyler karekter meselesi
Aslında düzen o kadar basit ki, insanlar zorlaştırıyor
Gizli gizli para mı harcıyor?Evet aslında çok haklısınız . Kendisi eşim oluyor ve yalanları genelde para meseleleri. Bu onun son şansı zaten. Ben son olarak bir de bu yolu denemesini istiyorum ondan. Zaten Buda çözüm olmazsa ben elimden geleni yaptım der yoluma bakarım için rahat olur.
gizli gizli para harcadığıda oldu. Çok Uzun bi mevzu aslında. Çok borcumuz var onun para hırsı yüzünden. Ona rağmen borcu var gibi davranmıyor para harcarken borcunun olduğunu düşünmüyor. Benim tepkimi bildiği için yalan söylüyor diyemicem çünkü tepki vermeyeceğim konularda da yalanı oluyor. Aslında doğruyu söylese belki o an kızarım ama 1 saate geçer. Ona bunu bin kez anlattım ama bunu alışkanlık haline getirmiş. Son şans psikolojik tedavi olur belki diye düşündüm.Gizli gizli para mı harcıyor?
Psikolog daha etkili olur.Ama seçim yapmak zor şansa tecrübeli birine gidinGünaydın hanımlar.
Bi konuyu sizlere danışmak istiyorum. Sizce sürekli yalan söyleyen biri psikolog veya psikiyatri ile bu probleminden kurtulabilir mi?
Kurtulabilir derseniz psikolog mu daha etkili olur psikiyatri mi ? Bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim.
İddia ve bitcoin oynamıştı benden gizli. Bana söylediği günden beri oynadığını hiç görmedim hesaplar bende. Telefonunu falanda kurcaladım kumarla ilgili birşeye rastlamadım bana söylediği günden beri. O konu içinde istiyorum psikoloğa gitmesiniEski yorumlarınıza baktım. Kumar mı oynuyor eşiniz ? Bırakmaz bunu kolay kolay. En ufak şey de yine oynar yine oynar.
Bunun farkında olduğunu ve düzeltmek istediğini söylüyor ama ne kadar samimi bu konuda bilemiyorum tabiBence hersey kisi de biter. Esiniz yalan soylemeyi kendisi birakmak istemedigi surece bu huyundan vazgecemez.
Bende öyle düşünüyorum. Kendiside çocukluktan olan şeyler diyor. babası annesini ve eşimi çok dövdüğü için annesinin babasına çok yalan söylediğini söylüyor. eşimde annesi gibi olmuş muhtemelen ondan göre görepsikiyatri sadece ilaç verirpsikolog konuşarak neden yalan söylemeye yöneldiğini anlayabilir . ki bu ilaçlık bir durum değil bana göre
İşte şimdi oynamıyor ama garanti veremez hiç kimse. Ayriyetten 250 bin diyorsunuz daha nereye oynayacak ?İddia ve bitcoin oynamıştı benden gizli. Bana söylediği günden beri oynadığını hiç görmedim hesaplar bende. Telefonunu falanda kurcaladım kumarla ilgili birşeye rastlamadım bana söylediği günden beri. O konu içinde istiyorum psikoloğa gitmesini
Kesinlikle öyleBazısı huy ediniyor.
Herşeyi kılıfina uydurma derdinde.
Sizinki paradan başlayıp herşeye yansıtmış demekki.
Bir psikologa gorunebilir.
Eğer yalan söylemekten kastınız yalan söyleme hastalığı yani mitomaniyse kurtulur tabii. Yok karakterin bir parçasıysa pek psikolojik tedavilik bir yanı yok onun. Kendi istemeli.Günaydın hanımlar.
Bi konuyu sizlere danışmak istiyorum. Sizce sürekli yalan söyleyen biri psikolog veya psikiyatri ile bu probleminden kurtulabilir mi?
Kurtulabilir derseniz psikolog mu daha etkili olur psikiyatri mi ? Bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?