Teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun. Üzmeyin kendinizi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun. Üzmeyin kendinizi.
Yalan söylemek karakterle alakalı bence. Eşiniz (kendi eşimi de katıyorum) bile isteye yalanlarını sıralıyor. Psikologlar ise duygularla hislerle ilgilenir. Yani bir insanın karakterini hiçbir bilim değiştiremaz bence.Evet aslında çok haklısınız . Kendisi eşim oluyor ve yalanları genelde para meseleleri. Bu onun son şansı zaten. Ben son olarak bir de bu yolu denemesini istiyorum ondan. Zaten Buda çözüm olmazsa ben elimden geleni yaptım der yoluma bakarım için rahat olur.
Ben yolun sonuna geldim boşanıyorum maalesefYalan söylemek karakterle alakalı bence. Eşiniz (kendi eşimi de katıyorum) bile isteye yalanlarını sıralıyor. Psikologlar ise duygularla hislerle ilgilenir. Yani bir insanın karakterini hiçbir bilim değiştiremaz bence.
Öyle birşey olabilir mi lütfen olsun çünkü![]()
Geçmiş olsun gözünüz aydın. Ben mucizelerin 7. Yüzyılda bittiğine inanıyorum. Malesef hiç ümidim yok.Ben yolun sonuna geldim boşanıyorum maalesef
umarım sizinki mucizevi bi şekilde düzelir
Hakkımızda hayırlısı olsun artıkGeçmiş olsun gözünüz aydın. Ben mucizelerin 7. Yüzyılda bittiğine inanıyorum. Malesef hiç ümidim yok.
İnsanlarla uğraşmayın değmez kimse düzelmez hayat biriyle uğraşmak İçin çok kısa (senelerdir uğraşıyorum)Günaydın hanımlar.
Bi konuyu sizlere danışmak istiyorum. Sizce sürekli yalan söyleyen biri psikolog veya psikiyatri ile bu probleminden kurtulabilir mi?
Kurtulabilir derseniz psikolog mu daha etkili olur psikiyatri mi ? Bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim.
Boşanıyorum maalesef. Belliydi bu noktaya geleceğimiz ama hiç istemiyordum yuvamın dağılmasını. Fakat olmayınca olmuyor. Tek taraflı çabalamak asla yetmiyor.İnsanlarla uğraşmayın değmez kimse düzelmez hayat biriyle uğraşmak İçin çok kısa (senelerdir uğraşıyorum)
Eşiniz psikolojik tedavi falan alsa ? Hiç yanaşmıyor mu böyle şeylere ?Boşanıyorum maalesef. Belliydi bu noktaya geleceğimiz ama hiç istemiyordum yuvamın dağılmasını. Fakat olmayınca olmuyor. Tek taraflı çabalamak asla yetmiyor.
Geçen sene ki olayımızda da bunu teklif ettim. Askeri personel olduğundan dolayı sorun yaratacağını söyledi. Bende çok üstünde durmadım sanırım o zaman. Şimdiki problemimizde eve dönmek için bunu şart koştum. Yine aynı bahaneyi sundu. Bende klinikleri arayıp esas bilgiyi oradan alabileceğini söyledim. Tamam dedi ama 4 gün boyunca hiç bi hamle yapmadı bu konuda. Bizim problemimiz bir değildi maalesef. Bende birikmiş birikmiş en sonunda 45 TL ilk bi harcaması yüzünden evi terk edecek duruma gelmişim o bu durumda bile eline geçen ilk fırsatta parayla oynadı. Bunun düzelmeyeceğini anladım ben. Kumar oynayan düzelmez dedi herkes ben eşime inanmayı tercih ettim. Ama o kumar olmasa bile yine 200 bin borcu varken gitti 14 bin eksi bakiyeye girip parayla oynadı. Bunları kaldıramıyorum artık. O kadar doluyum ki..Eşiniz psikolojik tedavi falan alsa ? Hiç yanaşmıyor mu böyle şeylere ?
Anladım , dolmuşsunuz siz belli. Hani dedim bir denese ama bunun için önce tabi kendisi istemeli. Ve hata yaptığını fark etmeli. Bunlar yoksa gitse de işe yaramaz zaten. Sizinki de böyle sanırım maalesef... Siz elinizden geleni yapmışsınız , üzülmeyin o yüzden.Geçen sene ki olayımızda da bunu teklif ettim. Askeri personel olduğundan dolayı sorun yaratacağını söyledi. Bende çok üstünde durmadım sanırım o zaman. Şimdiki problemimizde eve dönmek için bunu şart koştum. Yine aynı bahaneyi sundu. Bende klinikleri arayıp esas bilgiyi oradan alabileceğini söyledim. Tamam dedi ama 4 gün boyunca hiç bi hamle yapmadı bu konuda. Bizim problemimiz bir değildi maalesef. Bende birikmiş birikmiş en sonunda 45 TL ilk bi harcaması yüzünden evi terk edecek duruma gelmişim o bu durumda bile eline geçen ilk fırsatta parayla oynadı. Bunun düzelmeyeceğini anladım ben. Kumar oynayan düzelmez dedi herkes ben eşime inanmayı tercih ettim. Ama o kumar olmasa bile yine 200 bin borcu varken gitti 14 bin eksi bakiyeye girip parayla oynadı. Bunları kaldıramıyorum artık. O kadar doluyum ki..
Kesinlikle elimden geleni fazlasıyla yaptım o açıdan içim rahat. Kendisi yaptıklarında bi beis görmüyor problem burda. Üzülmemek elde değil ama geçeceğini biliyorum. Belki 1 ayda belki 3 yılda ama geçecek.Anladım , dolmuşsunuz siz belli. Hani dedim bir denese ama bunun için önce tabi kendisi istemeli. Ve hata yaptığını fark etmeli. Bunlar yoksa gitse de işe yaramaz zaten. Sizinki de böyle sanırım maalesef... Siz elinizden geleni yapmışsınız , üzülmeyin o yüzden.
Eşiniz patolojık kumar bagımlısı,Bunu kabul edersenız acıda cekmessınız.Patolojık kumara sureklı yalan konuşmak, olmayan hıkayeler uydurmak vss eşlik eder.ÇUNKI kişilik bozuklugu olusur.Ayrıca sizi kandırdıkca oyundakı kazanmıs olmanın hazzını kısmı olarak yasar ve haz alır.Konuşmak , kızmak ,bagırmak vss asla işe yaramaz.Ve borçlarda asla bıtmez. Ayrıca minnette duymazlar..Seçim sizin.Boyle bir yaşamı seçenede gidenede saygı duymak lazım..Hepinize çok teşekkür ederim. Ben iki aydır evi bırakıp ailemin yanına gelmiştim onun bu kadar borcu olmasına rağmen hala saçma (telefon oyununa ufakta olsa para yatırma gibi gibi) harcamalar yaptığından ve bazı başka konulardan dolayı. 2 ayın sonunda geldi bende barışmaya niyetliydim zaten. Barıştık düğün vs vardı onunla ilgili planlar yaptık. Ama dün son anda hesapları görmek isteyince bana yalan söylemeyeceğini iki hesap kartınında eksi bakiyelerini kullanıp kripto paraya yatırdığını söyledi. Ve o dakika bende herşey bitti. Biraz önce kendisiyle konuştuk ve bittiğini söyledim.. onu seviyordum ilk defa ağladığını gördüm ben zaten perişanım. Ama buymuş demek ki ne olursa olsun bizim hayata bakış açımız farklı. O bu yaptıklarında bi sorun görmüyor. Eksi bakiyelerin faizlerini ödeyip o parayı orda tutacağını söyledi dün. Yani asla bu durum bitmeyecek anladım. Şimdi eve dönsem bir yıl bile sürmeden yine aynı şeyleri yaşayacağım. Çok zor oldu çok kötüyüm. Ama geçicek, geçmek zorunda.
Evet bende bunu sonunda anladım. Düzelebilir sandım bağırdım, sakince konuştum, onu anlamaya çalıştım yanında oldum ama olmadı.Eşiniz patolojık kumar bagımlısı,Bunu kabul edersenız acıda cekmessınız.Patolojık kumara sureklı yalan konuşmak, olmayan hıkayeler uydurmak vss eşlik eder.ÇUNKI kişilik bozuklugu olusur.Ayrıca sizi kandırdıkca oyundakı kazanmıs olmanın hazzını kısmı olarak yasar ve haz alır.Konuşmak , kızmak ,bagırmak vss asla işe yaramaz.Ve borçlarda asla bıtmez. Ayrıca minnette duymazlar..Seçim sizin.Boyle bir yaşamı seçenede gidenede saygı duymak lazım..
Yuvası yıkılıyor ve o foto mu paylaşıyor ?Evet bende bunu sonunda anladım. Düzelebilir sandım bağırdım, sakince konuştum, onu anlamaya çalıştım yanında oldum ama olmadı.
Kumar oynayan adamın tek problemi kumar oynaması olmuyor. Evine koca olamıyor , karısına asla ilgili olmuyor , tembel oluyor . Kısacası asalak gibi yaşıyor.
İlk iki gün üzgündüm gerçekten. Ama şimdi mantıklı düşündükçe görüyorum ki bu benim için en iyi karar. Asıl evli kalsam acı çekip üzülmeye devam edecektim. O gezip fotoğraflar paylaşıyor şuan ama içimde bi gram üzülme kızma yok. Ben Bunu kabullenmeme bağlıyorum. Giden 8 yılım oldu sadece oda bana tecrübe olarak kalacak zamanı geriye alamam.
Bende burdan böyle bir derdi olan varsa yazayım
KUMAR OYNAYAN ADAM DÜZELMİYOR. KUMAR OYNAYAN ADAMIN DİLİNDEN YALAN EKSİK OLMUYOR
KUMAR OYNAYAN ADAMIN ÖNCELİĞİ SİZ DEĞİLSİNİZ
KUMAR OYNAYAN ADAMDAN KOCA OLMUYOR.
Yuvası yıkılıyor ve o foto mu paylaşıyor ?![]()
Hem suçlu hem güçlü misali ha. Doğru kararı vermişsin arkadaşım. Hatta çok daha erken verseymişsin keşke.evet evi terk ettiğim ilk günden beri hemde
Kesinlikle öyle. Bende akıl olsa evliliğimizin ilk aylarında karşılaştığım bi durum üzerine boşanırdım. O günlerden belliydi sonumuz. Ama işte sevgi biraz önüne geçti. Ne diyelim artık akıllandım ona şükürHem suçlu hem güçlü misali ha. Doğru kararı vermişsin arkadaşım. Hatta çok daha erken verseymişsin keşke.
Yazdıklarınızı okudum yaşadıklarımız o kadar cok benziyor ki ilk ben sizin gibi anlayamadım. Bu bir bağımlılık destek almalı. Asla bırakmaz sebebi de yaptıgı borçların arkasına saklanmak. Ve Ben kizim oldugu icin 6 yil dayandım. Ama artık resmen boşandım çünkü borc olayini en son elden yapmıştı. Dayanamadım. Sözler yeminler hic bisey fayda etmedi. Aile terapisti bağımlılık terapisti maalesef. Kendisi isterse olur terapist yardımı da. Sizin isteğinizle olmaz. Ama asla şu durumda asla cocuk yapmayın. Sizi manipüle edecektir siz de inatlasmayarak korona vb sebepler uydurun ve ya şart koşun emin olun ama bana sorarsanız ben emin olmadım olamadım siz de öyle olma ihtimali var. Allah kolaylik versin ne diyeyim. Cocuk konusunda acele etmeyin. Doktor bana asla ikiyi yapma dedi düşünün artik. Siz asla yapmayınÇocuk yok. Psikolojik tedavi almasını şart koştum. Oda onayladı bakalım icraate geçerse bi umut vardır
Çok şükür. Bosanin kurtulunGünaydın hanımlar.
Bi konuyu sizlere danışmak istiyorum. Sizce sürekli yalan söyleyen biri psikolog veya psikiyatri ile bu probleminden kurtulabilir mi?
Kurtulabilir derseniz psikolog mu daha etkili olur psikiyatri mi ? Bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim.
GÜNCEL DURUM : 200 bine yakın kumar sebepli kredi borcu + 18 bin üniversite kredilerimiz ödenmeyi beklemesine rağmen evi terk ettiğim 2 ay zarfında fırsatını bulur bulmaz iki hesap kartının eksi bakiyelerini kullanarak (14 bin TL) kripto ya yatırmış.
Bunlara daha fazla katlanmak istemediğim için boşanıyorum. Çok bile dayandım