- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 33
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
Iibf ve ögretmenlik mezunuyumMesleğiniz nedir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iibf ve ögretmenlik mezunuyumMesleğiniz nedir ?
Maas karti vermeye karşıyım. Cevremde maas kartini verip aldatılan, hor gorulen cok kadin var. Burada da okuduk öylelerini. Ben maddi özgürlüğüm olursa bana bunlari yaşatan insanin yaninda durmamSizin atanmanızı istiyor ama sizi düşündüğünden değil maaş kartınızı düşündüğünden. Atansanız bile bu adama maaşınızı verip ev işlerini tek başınıza yaparsanız sorununuz cozulmez.
karşına alıp ciddi ciddi konuşman lazım çok terbiyesizce yaptığıMerhaba sorun yaşantım.
Eşim ekonomik siddet uyguluyor. 2 senedir sana çalış diyorum atan diyorum diye ayri baskı uyguluyor. Baskı oldukca strese giriyorum. Derslerimi izlemek için internete ihtiyacım oluyor eve internet bağlatmıyor. Dört duvar arasında kendi çabamla çalışıyorum, ev isi yapıyorum. Eşim para lafı yaptıkca da yiyorum. Duba gibi oldum. Kendimi nasıl engelleyeceğim bilmiyorum. Eşime kızınca yemek yiyorum. Kavga edince yemek yiyorum. Özellikle kendimi mutlu etmek için yemeğe sarıldığımı farkettim. Ne yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz?
Tesekkur ederim okuyacagim mutlaka. Cevap veriyorum kavga ediyorum. Karsimda kahkaha atıyor ciddiye almıyor. Iyice sinir ediyorSusie Orbach - Kadın neden şişmanlar
Ardından aynı yazarın kadın nasıl zayıflar kitaplarını okumanızı tavsiye ederim. (eski kitap olduğu için ancak 2. el bulursunuz)
Siz bu adama cevap veremedikçe, içinize attıkça, katlandıkça böyle devam eder. Bu sorun büyümeden sağlığınızdan olmadan sorunu çözmelisiniz.
Aynını düşünüyorum. Ben yine elimden geleni yapıyorum ev için. Ama görüyorum ki degerim yoknormalde eşlerin iş bölümü yapıp ikisinin de maddi olarak eve katkısı olması gerektiğini savunurum.
ay ben çalışamam ayolculara kılım.
ama sizin durum çoooook farklı.
atanır atanmaz boşanma davası açardım.
Ben de sabah erkenden uyanıp ders çalışıyordum suan annemlere geldim. kafa dagitinca geri döner çalışmaya devam ederimben olsam fena hırslanır oturur sabahlşara kadar ders çalışır atanır adama tekmeyi vururdum..(not:bizzat yaptım bunların hepsini)
Netim cok az var ve yetmiyor. O dediginiz benim operatorumde olmuyor sanirim. Suan annemlerdeyim tüm derslerin videolarini indirdim.Telefonunuzun internet pakettini arttirip aramalari indirerek fatura tutarini bozmadan internet isini cozebilirsiniz.suan yazdiginiza gore netiniz var.sonrada videolari bilgisayara veya tv ye yansitip izleyebilir calisabilirsiniz.esiniz ayri bir mevzu onu soylemiyorum bile ama kendiniz icin kazanabilmeli bu çabayı vermelisiniz.esinize kizip niye kendinize zarar veriyorsunuz ki anlamadim?calisin kazanin bahaneler uydurmayin.hayatinizi duzene sokun.kafa mesgul olunca birde bir amaç edinince insan, duygusal yemeye saldirmiyor emin olun.su kocanizi fazla onemsemeyi birakin da kendinizi onemseyin biraz.ekonomik özgürlüğünüz olunca sizi ezemez ve sizde duruma gore ozguvenli bir tekme koyarsiniz ona.
Karşıma alıp ciddi ciddi konuştum. Karşımda gülüyor dediklerimi ciddiye almıyor bir de saygısızlık yapıyor. Kavga ediyoruz sonra.karşına alıp ciddi ciddi konuşman lazım çok terbiyesizce yaptığı
Güzel ablam bu konuda yorum yapsam ne kadar kaile alırsın bilmiyorum ama ben yine de fikrimi söyleyeyim. Geçim sıkıntısı yaşayan erkek her daim asabidir ve tek düşündüğü sorunları kendi problemleridir. Karşısındakinin sorunları ona basit ve sıradan gelir. Bizzat babamdan biliyorum ne zaman paraya sıkışsa evde huzursuz bir ortam hakimdir. Evet pandemi şartlarında geçim çok zor ancak eşini haklı yapan bir şey de değil bumMerhaba sorun yaşantım.
Eşim ekonomik siddet uyguluyor. 2 senedir sana çalış diyorum atan diyorum diye ayri baskı uyguluyor. Baskı oldukca strese giriyorum. Derslerimi izlemek için internete ihtiyacım oluyor eve internet bağlatmıyor. Dört duvar arasında kendi çabamla çalışıyorum, ev isi yapıyorum. Eşim para lafı yaptıkca da yiyorum. Duba gibi oldum. Kendimi nasıl engelleyeceğim bilmiyorum. Eşime kızınca yemek yiyorum. Kavga edince yemek yiyorum. Özellikle kendimi mutlu etmek için yemeğe sarıldığımı farkettim. Ne yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz?
Bu* seni üzmesinde, senin ihtiyaçlarını karşılamamasında haklı bir neden olamaz. Bana kalırsa önce eşini karşına alıp konuş, hatasını anlamaktan yana değilse de bu evliliği kendine zulüm kaynağı yapma, usulüyle bitir. Stres yaptıkça yiyorsan da diyetisyene giderek uzman yardımı al ablacımGüzel ablam bu konuda yorum yapsam ne kadar kaile alırsın bilmiyorum ama ben yine de fikrimi söyleyeyim. Geçim sıkıntısı yaşayan erkek her daim asabidir ve tek düşündüğü sorunları kendi problemleridir. Karşısındakinin sorunları ona basit ve sıradan gelir. Bizzat babamdan biliyorum ne zaman paraya sıkışsa evde huzursuz bir ortam hakimdir. Evet pandemi şartlarında geçim çok zor ancak eşini haklı yapan bir şey de değil bum
Eşi maaş kartını konu sahibine vermeyi teklif etmiş ve ayda 3 bin TL de arttırmasıni şart koşmuş, demek ki geçim sıkıntısı falan yok adam kendisi 3 bin arttırabiliyor her ay.Güzel ablam bu konuda yorum yapsam ne kadar kaile alırsın bilmiyorum ama ben yine de fikrimi söyleyeyim. Geçim sıkıntısı yaşayan erkek her daim asabidir ve tek düşündüğü sorunları kendi problemleridir. Karşısındakinin sorunları ona basit ve sıradan gelir. Bizzat babamdan biliyorum ne zaman paraya sıkışsa evde huzursuz bir ortam hakimdir. Evet pandemi şartlarında geçim çok zor ancak eşini haklı yapan bir şey de değil bum
Güzel ablam bu konuda yorum yapsam ne kadar kaile alırsın bilmiyorum ama ben yine de fikrimi söyleyeyim. Geçim sıkıntısı yaşayan erkek her daim asabidir ve tek düşündüğü sorunları kendi problemleridir. Karşısındakinin sorunları ona basit ve sıradan gelir. Bizzat babamdan biliyorum ne zaman paraya sıkışsa evde huzursuz bir ortam hakimdir. Evet pandemi şartlarında geçim çok zor ancak eşini haklı yapan bir şey de değil bum
Bu* seni üzmesinde, senin ihtiyaçlarını karşılamamasında haklı bir neden olamaz. Bana kalırsa önce eşini karşına alıp konuş, hatasını anlamaktan yana değilse de bu evliliği kendine zulüm kaynağı yapma, usulüyle bitir. Stres yaptıkça yiyorsan da diyetisyene giderek uzman yardımı al ablacım
Eşi maaş kartını konu sahibine vermeyi teklif etmiş ve ayda 3 bin TL de arttırmasıni şart koşmuş, demek ki geçim sıkıntısı falan yok adam kendisi 3 bin arttırabiliyor her ay.
Yerinizde olsam boşanmayı düşünürdüm, ben bi sorunumu konuştuğumda kocam karşımda alaycı alaycı gülecek? Evini başına yıkarım onun. Yok boşanmayacaksaniz siz de işi arsizliga vurun, eve internet baglatmak için eşinizin iznine ihtiyacınız yok gidip kendiniz de bağlatabilir, sonra adam hesap sorunca ya he he diye karşısında gulebilirsiniz. Bi de taahhütlü alırsanız interneti s...eve seve ödemek zorunda.
Neden?
İşte cildirmayacaksiniz. Evde meditasyon mu yemek dışında sakinleşmek için ne yapıyorsanız yapın, ama cildirmayin. Laf yapsın yahu? Sizi böyle sindirebildigini bildiği için bu kadar laf yapıyo zaten. Siz bi onun yaptığı gibi o söylenirken yüzüne gevrek gevrek gulebilseniz adam sudan çıkmış balığa dönecek. Sizin zayıflıklarınizi keşfetmiş çok güzel kullaniyo vallaO gülünce ben çıldırıyorum. Güldükçe evde kavga oluyor. Sormadan aldığım her seyin lafını yapar kendisi. Söylenir durmadan
İlla memur olmak zorunda mısınız ben onu anlamadım başka sektör niye değil. Evlenirken siz bu çalışma olaylarını konuşmadiniz mi çok itici muhabbetler olmuş. Böyle bi adama gram sevgi duymazdim. Ezdirmeyin lütfen kendinizi