- 27 Şubat 2023
- 18
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi namesurname
-
Bu yıpranmış psikolojime rağmen size yazmak istiyorum lutfen geride kalan sizi seven kişileri düşünün, hayallerinizi düşünün ve bir bir gerçeğe kavuştuğu günleri..sizi mutlu edecek bir çok detay varken böyle hislerin içinizi kaplamasına müsade etmeyin hayatınızdaki iyikilere bakın olumsuzlukları atın zihninizden ve yüreğinizdenBana da bazen metro beklerken atlasammı önüne diye his geliyor sonra çekiyorum kendimi.
Erkeklerle konuşurken peki onlardada aynı sorun oluyormu?Bu yıpranmış psikolojime rağmen size yazmak istiyorum lutfen geride kalan sizi seven kişileri düşünün, hayallerinizi düşünün ve bir bir gerçeğe kavuştuğu günleri..sizi mutlu edecek bir çok detay varken böyle hislerin içinizi kaplamasına müsade etmeyin hayatınızdaki iyikilere bakın olumsuzlukları atın zihninizden ve yüreğinizden
Evet tamda dediğiniz gibi oldu kendime kızdikça uyardıkça daha kötü oldu umuyorum dediğiniz gibi olur bunlara dikkat edip o şekilde yapmaya çalışacağım teşekkür ederim beni yargılamadığınız ve tavsiyeleriniz içinYapmamalıyım dedikçe daha çok yapıyor insan takıntısı her ne ise bence. Şöyle düşün baktığın an baktım eee ne oldu öldüm mü zevk mi aldım karşı tarafa hakaret ya da taciz mi oldu mu gözüm kaydı o kadar… bunun gibi şeyler düşünmelisin önce bu davranışı normalleştir ve önemsizleştir zihninde bir süre zaten o yok olacak emin ol. Ama bakmamalıyım insanları rahatsız ediyorum dedikçe daha çok hatta daha uzun süre bakmaya başlarsın
O yüzyüze konuşulurken anlaşılmaz.Rahat olun.Ya bende popoya çok bakıyorum çünkü benim popom biraz düz o yüzden bakıyorum acaba insanların ki nasıl diye bi nevi kendimle kiyasliyorum farkedilirse bende sapık damgası yerim muhtemelen
Eğer karşıdaki kişinin göğüsleri belirgin ise kız veya erkek olduğu fark etmeksizin oluşuyor bu durum takıntı gibi bir hal arzu haz vs duymuyorum zaten o otokontrolü kaybetmiş gibiyim bilmiyorum beni anlayabiliyor musunuzErkeklerle konuşurken peki onlardada aynı sorun oluyormu?
Anlıyorum psikolojik olarak çok kafayı taktığınız için istemsizce oluyor. Rahat olup onemsemeseniz olmaz ama buda sizin için pek kolay gorunmuyor . Karşı taraf anlamiyordur bence pek. Bana aynı şey olsa acaba dugmemmi açık kalmış diye bi yoklarim önümü. Mesela bazilarida surekli dudağa bakıyorEğer karşıdaki kişinin göğüsleri belirgin ise kız veya erkek olduğu fark etmeksizin oluşuyor bu durum takıntı gibi bir hal arzu haz vs duymuyorum zaten o otokontrolü kaybetmiş gibiyim bilmiyorum beni anlayabiliyor musunuz
Evet kafama taktığimda daha kötü oluyor bende takılan biriyim ne yazık ki rahat biri istesemde olamıyorumAnlıyorum psikolojik olarak çok kafayı taktığınız için istemsizce oluyor. Rahat olup onemsemeseniz olmaz ama buda sizin için pek kolay gorunmuyor . Karşı taraf anlamiyordur bence pek. Bana aynı şey olsa acaba dugmemmi açık kalmış diye bi yoklarim önümü. Mesela bazilarida surekli dudağa bakıyor
Takıntı veya psikolojik sorun olabilir.Öncelikle yaşadığımız bu zor günlerde hepimize güç ve kolaylıklar diliyorum ülkece bir daha böyle ağır yaralar almamayı dilerim. Bu süreçte böyle bir konuyu açmayı asla istemezdim ama psikolojik olarak artık çökme noktasına gelmiş haldeyim konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum o kadar utanç duyuyorum ki bu durumdan. Son 2 senedir insanlarla iletişim dahi kuramaz oldum resmen kaçıyorum insanlardan yaşadığım bu sıkıntı yüzünden..son 2 senedir özellikle karşımdaki kişi kadınsa gözüm istemsizce göğüslerine kayıyor gözüm sürekli oraya kayıyor iradem dışında oluyor gözlerimi kontrol edip durdurup engel olamıyorum bu durumdan utanç duyuyorum karşımdaki kişiler de bunu fark ediyor ve mesafeli davranıyorlar hatta dışlanma noktasına geldim bunu fark eden hemcinslerim benimle iletişim kurmak istemiyor bir kadın olarak sosyal hayatım tükendi adeta insanlar hakkımda yanlış şeyler düşünüyor diye endişe duyuyorum ama bu durum elimde olmadan oluyor bakmak istemesemde oluyor ne yapmalıyım bilmiyorum insanların sadece gözlerine odaklanmak istiyorum konuşurken lütfen bir yol gösterin bunu düşünmekten tükendim nereye gideyim kime anlatayım bilmiyorum
Dekoltesi varsa bende bakarım. Hatta söyleriöde ımm ne güzeller:) ama kapalıysa neden bakarsın ki. İletişim bu değilÖncelikle yaşadığımız bu zor günlerde hepimize güç ve kolaylıklar diliyorum ülkece bir daha böyle ağır yaralar almamayı dilerim. Bu süreçte böyle bir konuyu açmayı asla istemezdim ama psikolojik olarak artık çökme noktasına gelmiş haldeyim konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum o kadar utanç duyuyorum ki bu durumdan. Son 2 senedir insanlarla iletişim dahi kuramaz oldum resmen kaçıyorum insanlardan yaşadığım bu sıkıntı yüzünden..son 2 senedir özellikle karşımdaki kişi kadınsa gözüm istemsizce göğüslerine kayıyor gözüm sürekli oraya kayıyor iradem dışında oluyor gözlerimi kontrol edip durdurup engel olamıyorum bu durumdan utanç duyuyorum karşımdaki kişiler de bunu fark ediyor ve mesafeli davranıyorlar hatta dışlanma noktasına geldim bunu fark eden hemcinslerim benimle iletişim kurmak istemiyor bir kadın olarak sosyal hayatım tükendi adeta insanlar hakkımda yanlış şeyler düşünüyor diye endişe duyuyorum ama bu durum elimde olmadan oluyor bakmak istemesemde oluyor ne yapmalıyım bilmiyorum insanların sadece gözlerine odaklanmak istiyorum konuşurken lütfen bir yol gösterin bunu düşünmekten tükendim nereye gideyim kime anlatayım bilmiyorum
Öncelikle konuşan kişinin ne söylediğine odaklanmalisiniz diye düşünüyorum.İyi bir dinleyici değil misiniz? Söylenene konsantre olsanız böyle olmayabilir.Öncelikle yaşadığımız bu zor günlerde hepimize güç ve kolaylıklar diliyorum ülkece bir daha böyle ağır yaralar almamayı dilerim. Bu süreçte böyle bir konuyu açmayı asla istemezdim ama psikolojik olarak artık çökme noktasına gelmiş haldeyim konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum o kadar utanç duyuyorum ki bu durumdan. Son 2 senedir insanlarla iletişim dahi kuramaz oldum resmen kaçıyorum insanlardan yaşadığım bu sıkıntı yüzünden..son 2 senedir özellikle karşımdaki kişi kadınsa gözüm istemsizce göğüslerine kayıyor gözüm sürekli oraya kayıyor iradem dışında oluyor gözlerimi kontrol edip durdurup engel olamıyorum bu durumdan utanç duyuyorum karşımdaki kişiler de bunu fark ediyor ve mesafeli davranıyorlar hatta dışlanma noktasına geldim bunu fark eden hemcinslerim benimle iletişim kurmak istemiyor bir kadın olarak sosyal hayatım tükendi adeta insanlar hakkımda yanlış şeyler düşünüyor diye endişe duyuyorum ama bu durum elimde olmadan oluyor bakmak istemesemde oluyor ne yapmalıyım bilmiyorum insanların sadece gözlerine odaklanmak istiyorum konuşurken lütfen bir yol gösterin bunu düşünmekten tükendim nereye gideyim kime anlatayım bilmiyorum
Evet bir çok faktör olabilir altta yatan bilemiyorum.Bu önerilerin hepsi benim için çok değerli çok sağolun ve bunları uygulamaya başlayacağım bu da yetmezse profesyonel destek almak en makul çözüm gibi görünüyorBizde gözlerine bakıyoruz demekki göz temasından kaçınıyorsun gözün aşağı kayıyor önce kaşlara odaklanmayı mı denesen acaba kimse farkı ayırt edemez biraz fotoğrafla arkadaşla falan denemeler yapsan
Mümkünse profesyonel bir destek alsan belki bir korkun travman ortaya çıkacak
İki kişi daha söylemiş benim arkadaşımda bakma korkusuyla erkeklerden kaçardı dialoga giremezdi düşününce aklıma geliyor konuşamıyorum nasıl oluyorsa panikledikçe gözüm kayıyor derdi
Odaklanma asıl sorunum sanırım bunu başarabilirsem her şey çözülebilir gibi burada yazılan bir çok öneri ona yönelik yan tarafa bakmayı da ekledim çok sağolunÖncelikle konuşan kişinin ne söylediğine odaklanmalisiniz diye düşünüyorum.İyi bir dinleyici değil misiniz? Söylenene konsantre olsanız böyle olmayabilir.
Bir de göz temasından kaçınma isteğiniz oluşuyorsa bunu aşağı değil de yan tarafa bakarak yapmaya çalışin.. Biriyle konuşurken eyvah yine göğsune bakarsam o da görürse diye endişe ettikçe gözünüz oraya kayıyordur
Aynı benYa bende popoya çok bakıyorum çünkü benim popom biraz düz o yüzden bakıyorum acaba insanların ki nasıl diye bi nevi kendimle kiyasliyorum farkedilirse bende sapık damgası yerim muhtemelen
Çok üzgünüm bu sorun bende de var ve her iki cinstede aynı sorunu yaşıyorum ilk önce erkeklerin orasına bakma problemin başladı şimdi bayanların da göğsüne. Ne yaptıysam jurtulmadim . O yüzden insanlarla hiç diyalog kuramıyorumÖncelikle yaşadığımız bu zor günlerde hepimize güç ve kolaylıklar diliyorum ülkece bir daha böyle ağır yaralar almamayı dilerim. Bu süreçte böyle bir konuyu açmayı asla istemezdim ama psikolojik olarak artık çökme noktasına gelmiş haldeyim konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum o kadar utanç duyuyorum ki bu durumdan. Son 2 senedir insanlarla iletişim dahi kuramaz oldum resmen kaçıyorum insanlardan yaşadığım bu sıkıntı yüzünden..son 2 senedir özellikle karşımdaki kişi kadınsa gözüm istemsizce göğüslerine kayıyor gözüm sürekli oraya kayıyor iradem dışında oluyor gözlerimi kontrol edip durdurup engel olamıyorum bu durumdan utanç duyuyorum karşımdaki kişiler de bunu fark ediyor ve mesafeli davranıyorlar hatta dışlanma noktasına geldim bunu fark eden hemcinslerim benimle iletişim kurmak istemiyor bir kadın olarak sosyal hayatım tükendi adeta insanlar hakkımda yanlış şeyler düşünüyor diye endişe duyuyorum ama bu durum elimde olmadan oluyor bakmak istemesemde oluyor ne yapmalıyım bilmiyorum insanların sadece gözlerine odaklanmak istiyorum konuşurken lütfen bir yol gösterin bunu düşünmekten tükendim nereye gideyim kime anlatayım bilmiyorum
Kendi gögüslerinden şikayetin var mı ? Küçük büyük şekilsiz vb ? Psikolojik olarak kiyas içine girmiş olabilirsin. Ama insanların fark edip mesafe koyacağı bir durum varsa göz kayması gibi durmuyor yoksa 1-2saniyelik bir göz kaymasını kim neden sorun etsin ?Öncelikle yaşadığımız bu zor günlerde hepimize güç ve kolaylıklar diliyorum ülkece bir daha böyle ağır yaralar almamayı dilerim. Bu süreçte böyle bir konuyu açmayı asla istemezdim ama psikolojik olarak artık çökme noktasına gelmiş haldeyim konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum o kadar utanç duyuyorum ki bu durumdan. Son 2 senedir insanlarla iletişim dahi kuramaz oldum resmen kaçıyorum insanlardan yaşadığım bu sıkıntı yüzünden..son 2 senedir özellikle karşımdaki kişi kadınsa gözüm istemsizce göğüslerine kayıyor gözüm sürekli oraya kayıyor iradem dışında oluyor gözlerimi kontrol edip durdurup engel olamıyorum bu durumdan utanç duyuyorum karşımdaki kişiler de bunu fark ediyor ve mesafeli davranıyorlar hatta dışlanma noktasına geldim bunu fark eden hemcinslerim benimle iletişim kurmak istemiyor bir kadın olarak sosyal hayatım tükendi adeta insanlar hakkımda yanlış şeyler düşünüyor diye endişe duyuyorum ama bu durum elimde olmadan oluyor bakmak istemesemde oluyor ne yapmalıyım bilmiyorum insanların sadece gözlerine odaklanmak istiyorum konuşurken lütfen bir yol gösterin bunu düşünmekten tükendim nereye gideyim kime anlatayım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?