- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aylardir dogru düzgün uyku uyumadım gun icinde 1 saat deliksiz uyuyorsam o sabaha kadar beynimin icinde onlarla konuşuyorum gece uyurken sabah uyaninca yemek yerken bulaşık yıkarken dus alırken sürekli aklimda o ve ailesi....söyledikleri......sanirim buda normal bir durum değil hastalikli bir durum buda
Kendimi ilaclara baglamak istemiyorum ama tek basima sanırım bu sorunu atlatamayacağım tek dayanağım ailemin yanımda olmasiUyku bozukluğu için muhtemelen farmakoterapi önerecekler. (İlaç tedavisi.) Bundan da çok fayda görürsünüz.
Ben 2 sene psikolojik şiddet ile uğraşıp, psikoterapiye gitme sayesinde bulunduğum evden ayrılmıştım. Hemen hemen aynılarını yaşadım. Geçiyor, geçecek. Güçlü olun.
Ben gitmek isteyince ne desin insanlar...yine ben yineee benim yanlış kararlarımailenin evine gitmişsin ve onlar sana sahip çıkmışlar ezdirmemişler. neden döndün bu adama tekrar nasıl izin verdi ailen. ayrılmaya niyetin yoksa çocuk yapma bari
Kendimi ilaclara baglamak istemiyorum ama tek basima sanırım bu sorunu atlatamayacağım tek dayanağım ailemin yanımda olmasi
nolduda gitmek istedin, eşin aklınımı çeldiBe
Ben gitmek isteyince ne desin insanlar...yine ben yineee benim yanlış kararlarım
Cok pismanim cok seviyorum falan palavralari iste....bizimde kadinlar olarak en fazla duymaktan hoşlandığımız seyler istenolduda gitmek istedin, eşin aklınımı çeldi
Bugun doktor icin araştırmaya başlayacağım..iyi gelecekse ilacada herseye de razıyımToplumda psikotik ilaçlara karşı çok büyük bir antipati var farkındayım. Nice tedavileri engelliyor bu yersiz antipati. Keşke bu ilaçlara beslenen antipatinin yüzde biri psikolojik şiddet uygulayan erkeklere beslenseydi.
Özgüven eksikliğinden kurtulmak, olası bir ilaç bağımlılığından kurtulmaktan daha zordur. Emin olun buna.
Bugun doktor icin araştırmaya başlayacağım..iyi gelecekse ilacada herseye de razıyım
Psikolaga gerek yok.Ona olan inancım hic kalmadi esimi seviyorum ama ondan korkuyorum artık...insan sevdiginden korkar mi......bence benimki artik alışkanlık olmuş....ne yaparsa yapsin ailesinin gozunde ben suçluyum...hepsinden nefret ediyorum artık....onuda suçlamıyorum ailesi onu boyle yetiştirmiş......yasadigim yerde psikolog bile olduğundan şüpheliyim
Yani yıl olmuş 2018 vs vs halennnn eşim beni dövüyor ama onu seviyorum diyorsunuz yaaa şaka gibi yeminlee.o zaman önce siz tedavi olun.beni döveni ben niye seveyim yaaaOna olan inancım hic kalmadi esimi seviyorum ama ondan korkuyorum artık...insan sevdiginden korkar mi......bence benimki artik alışkanlık olmuş....ne yaparsa yapsin ailesinin gozunde ben suçluyum...hepsinden nefret ediyorum artık....onuda suçlamıyorum ailesi onu boyle yetiştirmiş......yasadigim yerde psikolog bile olduğundan şüpheliyim