Merhaba kızlar...bikac aydır ben burayabaska üyeyim baska bir olayı arastirmak icin uye olmustum burayi yeni kesfettim ...kafayi yemek üzereyim ben....1 yil olmadi evleneli ama ben mutsuzluktan geberiyorum....10 yillik beraberlik sonucu zorlu yollarlar gecerek evlendik...sozde esim beni cok seviyor....sözde...aslinda hep inisli cikisli bi ilişki yasadik cok ayrilip baristik ama benden vazgeçmedi hiç...bende seviyordum evlendik....evlenmez olaydim...1 yildid gozumun yasi dinmedi....yaptigi ettiği herseyi minnet...simdi çalışıyorum cok iyi bir isim ve maasim var...ama ne yapsamda yaranamıyorum maasimin hepsini ona veriyorum sirf sussun diye daha fazla konusmasin diye ama hala susmuyor....her kavgada bana ağıza alınmayacak küfürler ediyor aileme hakaretler ediyor...sonra hicbirsey olmamis gibi benimle konusmayi istiyor...ailem de zavalli evime bile gelmiyorlar artik bunun bu hallerinden sonra....bir defa evi bile birakip gittim canima tak etti...esimin ailesi sırf ailem beni geri göndermedi arkamda durdu diye ailme cephe aldilar...kendi kızlari bu kadar hakaret isitse ne yaparlardi acaba geri gönderirler miydi???....sosyal medya hesaplarından ailemi sildiler...bu adilik degil mi ya....son olarak artik şiddetde basladi....aileme de artik birsey diyemiyorum...kafayi yemek üzereyim sabaha kadar uyuyamıyorum sabahta bu sekilde ise geliyorum zaten psikoloji alt ust istende verim alamıyorum........kısacası mutsuzluktan geberiyorum...bi akil verin bana