Psikolojim bozuk yalanı

Kesinlikle iletişime geçmek isteseydi geçerdi bir şekilde. Boşverin gitsin. Düşünsenize düğününüze 1 hafta kala aynı hareketi sergilediğini. Umarım aklı selim ve düzgün birini bulursunuz. Asla ciddi ilişki adamı olmaz bundan.
Ben gönül işlerini bıraktım artık aman benden uzak☺️

Ben size hak verdim. Çevrim içi olmasına rağmen mesajlarınıza geç dönüyor, ilgi alakayı kesiyor, bir de psikolojim bozuk diyor ve daha önceden de böyle söyleyip sizi terk ediyor. Bence iyi yapmışsınız ama ben olsam engellemez öyle bitirirdim.
Belirsizlik değersizliktir..
Görmek daha çok acı veriyor ya o yüzden komple engelledim ,sildim ☺️

Ben sana inandım ya seni anladım. Hissettiysen doğrudur okurken bana sa başka birini bulmuş gibi geldi. Boş ver çok gençsin next de ilerle canım düşünmene değmez İnan ki

Ben de ilişkimde bazen soğuk oluyorum daha doğrusu az konuşuyorum arıyorum konuşurken normalim, tamamen kendimle alakalı şeyler oluyor bazen kendi kendime kalmak istiyorum bazen sürekli iletişimden sıkılıyorum sonra normale dönüyorum ama sevgilimi seviyorum ve aldatmadım hiç. Direkt birini bulduğunu düşünmeniz garip, bir travmanız mı var ne bileyim

Sanmıyorum ne o bir daha ulaşır ne ben artık güvenebilirim.engellemeden önce konuşmaya çalıştım ama çevrimiçi olmasına rağmen bile mesajlarıma geç dönüyordu zaten .ortada bir sorun olsaydı bahane üretmezdi anlatırdı .gitmemi istedi kısaca bence .işine geldi .1 hafta da tavırları öyleydi zaten.
Bu garipmiş cidden, çevrimiçi ama cevap vermiyor 🤔 İnstagramdan ekleşip durduğu kişiler tanımadığı kızlar mıydı? Tanıdık kız erkek karışık mıydı?

Biraz iç dökmek gibi olucak şimdiden belirteyim . Öncelikle merhaba hanımlar ,umarım hepiniz mutlusunuzdur.
3 yıldır tanıştığım bunun 1buçuk yılı beraber olduğum,sevdiğim ve sevildiğime inandığım ilişkim dün bitti .
Kendisi doğuda personel .1 aylığına izinle memlekete gitmişti. Yine her şey çok iyiydi .ilgisi alakası.. son 1 haftada bir şeyler oldu ve değişti . Mesajlarıma geç dönmeler ,aramamalar.ailesiyle olduğu için bunu anlayışla karşıladım . Sosyal medya hesabı kapalıydı bu 1 hafta da açtı .ve birilerini eklemeye başladı . Ben sorun çıkarınca sileceğim dedi .ama silmek şöyle dursun yine ekledi birilerini .. bu konuda hassas olduğumu bilmesine rağmen ekledi .Kasıtlı yapar gibi…
Planımız vardı memleketinden dönünce onun yanına gidecektim ,doğumgününü kutlayacaktık .ikimizde dört gözle bekliyorduk.ama bu 1 haftada ne oldu bilmiyorum .
Bir anda ilgisi kesildi ,beni umursamamaya başladı .
2 gün önce aradı görüntülü konuştuk.yine seni seviyorumlar ,çok özledimler falan . 1 gün sonra,yani dün geri döndü işe başlayacaktı çünkü .
Mesaj attım bu 1 haftada sen değiştin dedim .bana cevabı psikolojim bozuk bu aralar canım seninle alakalı değil oldu.
Ben de cevap olarak bunun alt metninin ;ben birini buldum kusura bakma olduğunu yazdım .ve her yerden engelledim .ulaşabilir tüm kaynakları yok ettim .
Bir insan bir hafta da nasıl değişir ,sevgisi bir haftada nasıl biter , bu 1 haftada ne oldu ,yeni birini bulup nasıl bu kadar nankör olup yıllarımızı sildi .bu soruları sorup duruyorum.
Bilemiyorum belki de biri yok ve benden sıkıldı.(aldatılma ihtimalinden daha az acı verir enazından)
Zamana ihtiyacım var biliyorum ama şu an,
çok yorgun ve mutsuzum.
.okuduğunuz için teşekkürler .

Annesi doldurmuştur 😬 Klasiktir bu annelerin aklında biri vardır ve oğulcuğunu sevgilisinden ayırmak için tüm güçlerini kullanır.
Not:Zamanında yaşanmıştır 😂

Bence canınız kaos istemiş,cikarmissiniz.
Adam kırk yılın başında memleketine gitti,bir salsaydiniz keşke .
Benim düşüncem bir çeşit özgüven probleminiz var ve "o terkedecegine ben terkedeyim" diye önden davranmissiniz. Yoksa ilişki bitirecek şeyler değil şu saydıklarıniz. Balık burcu bir sevgilim vardı, ne zaman tartışmaya dönecek gibi olsak beni terketmiş gibi davranırdı 😂 ben onun cigerini bildiğim için niyetinin ne olduğunu anladığım için hiç üstüne varmazdim, benden tepki gelmeyince R yapardı:) bence siz de R yapıp ona yazacaksınız. Böyle bir Vibe aldım konudan

Bence canınız kaos istemiş,cikarmissiniz.
Adam kırk yılın başında memleketine gitti,bir salsaydiniz keşke .
Benim düşüncem bir çeşit özgüven probleminiz var ve "o terkedecegine ben terkedeyim" diye önden davranmissiniz. Yoksa ilişki bitirecek şeyler değil şu saydıklarıniz. Balık burcu bir sevgilim vardı, ne zaman tartışmaya dönecek gibi olsak beni terketmiş gibi davranırdı 😂 ben onun cigerini bildiğim için niyetinin ne olduğunu anladığım için hiç üstüne varmazdim, benden tepki gelmeyince R yapardı:) bence siz de R yapıp ona yazacaksınız. Böyle bir Vibe aldım konudan
Daralmadım ki hiç. Sadece sosyal medyasında bir kaç yeni eklediği kadın gördüğüm için sordum. Soğuklukları ve ilgisiz tavrı da vardı .yani 1 haftalık süreçte oldu olan .R yapacağım bir durum yok ki .kendi kendime üzülüyorum arada ağlıyorum okadar.

Ben sana inandım ya seni anladım. Hissettiysen doğrudur okurken bana sa başka birini bulmuş gibi geldi. Boş ver çok gençsin next de ilerle canım düşünmene değmez İnan ki
Hayalkırıklığı zor . Sevgisi bi anda nasıl bitti .bulduğu kişiye bi anda aşık mı olduda beni sildi geçti .sorular sorular ☺️

insanın dönemi dönemine tutmaz ama sosyal medya kullanması sizin ilişkinizde bir prensip meselesi olmasına rağmen bunu bozduysa elbette bi saçmalıklar vardır.

İlgisiz davranacak kadar psikolojisi bozuk ama yeni birilerini ekleyecek kadar da hayat dolu. Üstelik silerim dediğini de silmemiş. Erkeklerin bu hallerini meşhurdur, gitmek için yol yapma çabası. Ya da sen köşede dur ben sana ihtiyaç olursa dönerim moduna dönmüş adam. Keşke mesajının alt metnini açıklama olarak yazmasaydınız. Adam bu zaten çirkefmil iyi ki olmadı deyip vicdanını rahatlatmıştır. Bu adamdan bir nane olmaz, genel itibariyle devam etseniz de bir işe yaramazdı. Kendinizi suçlamayın. Karı kız ekleme moduna geçen erkekten hayır gelmezdi zaten

Hep boyle miydiniz? Psikolojim bozuk dediginde, boyle bahane olmaz diyerek caaat engeli basmissiniz. Ya gercekten mutsuzsa, kafasina bir sey takiyorsa? Ya da takmayip sadece kotu hissediyorsa? Biraz konussaydiniz en azindan. Gerci genelde bu bahanedir ama siz bi tik hizli davranmissiniz.

Back
X