Psikolojim bozuk

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Arkadslar benim gibi olan varmıdır aranızda sanmıyorum ama benim psikolojim bozuk galiba hicc bir sebep yokken durup dururken eski konuları acıyorum sevgilimle kavga etmek için sürekli eskileri dile getiriyorum kendimi cok üzüyorm bir türlü kurtulamıyorum bu durumdan please yardım

Sevgilinizden sıkılmış olabilirmisiniz?

Belki devam etmemesi gereken bir ilişkidir de siz illa olsun diye zorluyorsunuzdur, geçmiste üzeri kapanmamasi şeyler yaşamışsınızdir, o yüzden dönüp dönüp onlara takılıyorsunuzdur. Olabilir mi?

Eski konuların ne olduğu da önemli. Mesela hiç affetmemeniz gereken bir hatasını mı affettiniz? Eğer öyleyse aklınızdan çıkmaması çok normal, bu durumda ilişkiyi sonlandırmak gerekir.

Belki devam etmemesi gereken bir ilişkidir de siz illa olsun diye zorluyorsunuzdur, geçmiste üzeri kapanmamasi şeyler yaşamışsınızdir, o yüzden dönüp dönüp onlara takılıyorsunuzdur. Olabilir mi?
Tavşjğde
Eski konuların ne olduğu da önemli. Mesela hiç affetmemeniz gereken bir hatasını mı affettiniz? Eğer öyleyse aklınızdan çıkmaması çok normal, bu durumda ilişkiyi sonlandırmak gerekir.
Evet eski sevgilsyle konuşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…