Psikolojim bozuk

Krblk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
704
174
323
35
Ağrı
Benim evlenmeme dahi izinverilmezken evde kıyametler koparıp bin bir bahane üreten ailem Abi'me gelince canımı acıta acıta koşturuyolar Ben ailem olsun yanımda mal mülk istemem dedikçe babam tüm varlığını oğluna bırakacağını oturmaya gittikleri her yerde söylüyor Eski sevgilim nikah yapalım Krblk Doğu'da kalmasın dediğinde evi başıma yıkan ailem abimin 4 aylık kız arkadaşına gidip aynı şeyi söyledi Ben elimden geldiği kadar ihtiyaçlarına yetişmeye çalışıyorum Kendime almadım daha o kadar şey ama benim yaptığımın adı bile yokken abimin yaptığıyla övünüyorlar Bazı aldığım şeyleri de annem akrabalara dağıtıyor Bir de konu açılınca Krblknin parası kıymetli kimseye vermez diyolar Abi'm kadar çok kazanmıyorum ama her gelip gittiğimde harçlık bırakırım Yanıma gelince ya da buraya gelince kıyafet eşya almak için zorla götürürüm Onlar bir dediyse ben üç alırım Ameliyatlarını yaptırdım Babamın dişlerini yaptırdım Elbette yaptıracam Ama öyle düşünmeleri çok zoruma gidiyor Ben kötü düşünmemeye çalışıyorum ama geçen çarşıdan gelirken kuzenim bile dedi Neden teyzem eniştem seni ayırt ediyolar diye Her gece ağlıyorum Bilmiyorum nedenini Ama kimsesiz gibiyim Bazen ölsem kimse üzülmez diyorum Ve insanın ailesi yanında olmayınca hayatın hiç tadı yok İçimi dökmek istedim

Konu basliginizda psikolojim bozuk yazmissiniz ama pskilojiniz de vicdaniniz da gayet saglikli gorunuyor.

İste bu yuzden her mantikli insan gibi isler yolunda gitmeyince yiginla sorunlu insanda degil kendinizde kabahat ariyorsunuz.

Dunyanin sorunu bu zaten, acimasiz insanlar daima mutlu ve huzurluyken digerleri debelenir durur.

Ozaman sende yapmayacaksin , baktinki nankorluk ediyorlar abinle daha cok ovunuyorlar ozaman abin yapsin versin..
Kim olursa olsun ,asla nankorluge gelemiyorum göz bebegim olsa dahi tinlamam ve birdaha asla bisey vermem almamda.

Bazen ailen dahi olsa, kimseye eyvallah etmemek gerektigini düşünüyorum.
Sonucta anne babanin evlat üzerinde hakki varsa, evladin da anne baba uzerinde hakki vardır.
Herkese yumusakbasli olmak zorunda degiliz.
Herkese mütevazı olmak zorunda degiliz.
Yumusakbaslinin yaninda yumusakbasli, kibirlinin yaninda kibirli, terbiyesizin yaninda terbiyesiz...
Ama bazi durumlarda tabi her zaman degil. Bazen diyorum bazen :))

Sen kendin anne olacak yasa gelmissin bosver anne baba ilgisini. Sevdigin olursa da evlen yani kabul ederler bi sekilde

Ozaman sende yapmayacaksin , baktinki nankorluk ediyorlar abinle daha cok ovunuyorlar ozaman abin yapsin versin..
Kim olursa olsun ,asla nankorluge gelemiyorum göz bebegim olsa dahi tinlamam ve birdaha asla bisey vermem almamda.

Sen kendin anne olacak yasa gelmissin bosver anne baba ilgisini. Sevdigin olursa da evlen yani kabul ederler bi sekilde

Peki bu durum değişmez mi ben hayat boyu kimsesiz mi kalacam Ben ailemi yanımda görmeyi çok isterdim

Bu dunyada kimsenin ettigi kimsenin yanina kalmiyor. Ailen de gene ettiklerini cekecek. Butun varliklarini biraktiklari ogullari onlari buyuk hayalkirikligina ugratacak.

Aslında çocukken bile böyleydi Keşke beni dünyaya getirmeselerdi Hayat boyu abimi örnek aldım Ama onun gibi olamadım işte SBS sınavında Abi'm fen lisesini kazandı da ben Sadece bi Anadolu lisesi kazanabildim diye yaz boyu neler etmişlerdi Biliyo musunuz o yaşta çantamda çık üstüme gelirlerse içerim diye kutu kutu hapla geziyodum Ben ne yapsam yaranamadım onlara

ben olsam böyle bir aileye tek kuruş vermem.ayrıcada keyfime bakarım muhattap bile olmam.yardım falan asla.bu ne ya.ayrımcılık nedemekmiş.dur demek lazım böylelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…