Psikolojim bozuk(((((

Omur93

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
26
7
16
35
2kez nişan attım. İlki bani aşağılayıp küfür etdiyi içindi. İkinciside resmi nikah istemediğini içindi. İlkine aşık olmuştum ikincisine mantıkla karar vermiştim aşık değildim. İkinci nişanin bozulması beni çok sarstı. Hala kendime gelemiyorum. Annemin ilk nişanı boşu boşuna bozduğumu söyleyip üstüme geliyor. Çenesi kapanmıyor. Bana küfür eden biriyle nasıl evlene bilirdimki :( hakkımdaki dedikodulardan bıktım(((( sizce ileride iki nişan atmış olmam sorun haline getirilirmi? Aranızda böyle bir şey yaşayıp sonradan mutlu olan varmı? ((((((

Kac yasindasin bilmiorum ama onsanlar ikinci ucuncu kez evleniyorlar ustelik her evliliginden 1 2 cocuklari oluyor gene de aski mutlulugu buluyor sen nisandan bahsediosun neden olmasin sence ?

Muhtemelen aileler iki nişan attığını duyunca tırsabilir kolay yaklaşmayabilir . 2. nişan atıldıktan sonra birinciyi boşuna attın diyen anneye benden bir alkış:KK52:

Bence uzun süre görüşün sonra nişan yapın. Aileler tam tanımadan nişanda ısrarcı mı? Dedikoduları boşver de annen canını çok sıkacak gibi. .. İki yle evlenip çocukla ayrılman daha kötü olurdu. Eline sağlık. Boşver milleti..

Kadin olunca bu durumlarda dedikodular bitmez. Hayatina giren her erkek bunu sorgulayacaktir malesef. Ama sansin yaver gider de adam gibi biriyle tanisirsan sana hak verir. Kadinin degeri boyle seylerle ölculmez esasen. Ama iste malesef burasi Turkiye.

Neden resmi nikah istemedi adam kuma mı getirecekmiş?
Kendinize saygınız varmış ki size küfür eden birinden medet ummamışsınız bunu da sorun edecek biriyle olmazsınız zaten. Geri kalanı da çenesini yorsun diye düşünüyorum.

2kez nişan attım. İlki bani aşağılayıp küfür etdiyi içindi. İkinciside resmi nikah istemediğini içindi. İlkine aşık olmuştum ikincisine mantıkla karar vermiştim aşık değildim. İkinci nişanin bozulması beni çok sarstı. Hala kendime gelemiyorum. Annemin ilk nişanı boşu boşuna bozduğumu söyleyip üstüme geliyor. Çenesi kapanmıyor. Bana küfür eden biriyle nasıl evlene bilirdimki :KK43: hakkımdaki dedikodulardan bıktım(((( sizce ileride iki nişan atmış olmam sorun haline getirilirmi? Aranızda böyle bir şey yaşayıp sonradan mutlu olan varmı? ((((((
Var. İlkokuldan br arkadaşımın ablası 3 kez nişan atmış şimdı evlenmesine evlendı .cok mutlu görünüyorlar içlerine girmedigm icin ayrıntı bılmiyorum

Neden resmi nikah istemedi adam kuma mı getirecekmiş?
Kendinize saygınız varmış ki size küfür eden birinden medet ummamışsınız bunu da sorun edecek biriyle olmazsınız zaten. Geri kalanı da çenesini yorsun diye düşünüyorum.
Bir kaç yıl birlikte yaşayalım sadece düğün yapıp sonra nikah kıyalım dedi bende kabul etmedim ((((

Bence uzun süre görüşün sonra nişan yapın. Aileler tam tanımadan nişanda ısrarcı mı? Dedikoduları boşver de annen canını çok sıkacak gibi. .. İki yle evlenip çocukla ayrılman daha kötü olurdu. Eline sağlık. Boşver milleti..
Evet malesef ısrarcıydılar (((((

Bir kaç yıl birlikte yaşayalım sadece düğün yapıp sonra nikah kıyalım dedi bende kabul etmedim ((((

Ne gerizekalı adamlar var yarabbim. Bunu durup durup nişanlandıktan sonra mı söylüyor. Bu adamın ailesi yok mu? Onlar saçmalama demiyor mu? İkincisinde aşk yokmuş mantık varmış. Biri mi tanıştırdı sizi?

İnsanlar hep konuşur. Nişan atarsın konuşur, nişanlanırsın düğün gecikti diye konuşur, evlenirsin düğünü beğenmez konuşur, çocuk der konuşur, çocuk olur çocuğu yaramaz der konuşur.
Onlar konuşacak birşey bulur.
Sen hayatına bak. Hiç bozma moralini.
Yanlış insanlar sana tecrübe. Onlarda çok şey kattı senin sen olmana.
Doğru aşk, doğru insan gelecek.
Sen o zamana kadar psikolojine sahip çık öyle hemen bozulmasına izin verme

Dışarıdan ne dediklerini umursama ,bu senin hayatın...Ben de yaşadım bi nişan geçti başımdan,ama öyle şartlar sundu ki kabul etmem imkansızdı,sırf başkaları laf etmesin ya da o adamı kaybetmeyeyim diye kabul edemezdim.Vazgeçemem sanıyordum hatta dünya başıma yıkıldı sanmıştım...Ama emin ol başkası çıkıyor ve unutuveriyorsun geçmişi...

Nişanlılık sevgililiğin legal hali bence.
Elalem ne der kısmından sıyrılmak için veya aileye biz beraberiz diyebilmek için formalite silsilesi.
Normal şartlarda problem olmaması gerek.
Ama malesef ki Türkiye'de işler pek normal şartlarda ilerlemeyebiliyor.
Hem ayrıcada zaten seni geçmişinle yargılayacak biri ile varsın problem çıksın. Dert etme

Ne gerizekalı adamlar var yarabbim. Bunu durup durup nişanlandıktan sonra mı söylüyor. Bu adamın ailesi yok mu? Onlar saçmalama demiyor mu? İkincisinde aşk yokmuş mantık varmış. Biri mi tanıştırdı sizi?
Var Zaten ailesinin kararıyla öyle bir şey teklif etdi. Evet birisi tanıştırmıştı(((((

İnsanlar hep konuşur. Nişan atarsın konuşur, nişanlanırsın düğün gecikti diye konuşur, evlenirsin düğünü beğenmez konuşur, çocuk der konuşur, çocuk olur çocuğu yaramaz der konuşur.
Onlar konuşacak birşey bulur.
Sen hayatına bak. Hiç bozma moralini.
Yanlış insanlar sana tecrübe. Onlarda çok şey kattı senin sen olmana.
Doğru aşk, doğru insan gelecek.
Sen o zamana kadar psikolojine sahip çık öyle hemen bozulmasına izin verme
Dogru insan gelse bile bu kadar hayal kırıklığından sonra nasıl güvene bilirimki(((((

Nişan atmak kötü bir şey değil neden sorun olsun ki. Sen de sorun etmeyecek biriyle evlen zaten bunu sorun edecek kişi normal değildir

Back
X