psikolojim bozulacak korkuyorum

Elif-Emir

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
107
59
18
43
Mrb arkadaşlar.Evli ve iki çocuk annesiyim.7 yasında bir KIZIM 4,5 aylık bir oğlum var. Esimpe severek evlendikten benim ailem karşı çıkmasına rağmen evlendik ve eşim beni hiç pişman etmedi çok şükür onu çok seviyorum oda beni seviyor diye dusunuyorum.Benim sıkıntım ikinci doğumum çok sıkıntılı oldu bebeğimiz sekiz aylık doğdu ve on yedi gün yoğun bakımda yattı tam iki ay hastanelerden çıkamadık şimdi çok şükür iyi sadece koligi var onun bitmesini bekliyoruz ama bu dönem içerisinde önceden araları çok iyi olan annem ve eşim şimdi eskisi gibi değil eşim mecbur olmadıkça muhatab olmam diyor Annemde her ailede böyle şeyler olur abartmasin diyo.Bense arada kalmış durumdayım.Biz gurbetteyiz ben doğum için memlekete gitmistim keşke gitmeseymisim.Çok pismanim. Sonra artık evimize döndük eşim her atismamizda annemle aralarında geçen tatsizligi bana hatırlatıyor ve bana olan düşüncelerinde o olaydan dolayı değişmeler olduğunu söylüyor sanki eskisi gibi sevmediğini falan ima eder gibi geliyor . Ben eşimi çok seviyorum o çok iyi bir eş ve baba ve damat.Onu aileme karşı koruyamadığı mi haksız yere o tartışmalara girdiğini söylüyor bana.Ben çok zor bir doğum geçirdim ve lohusaligim berbatti eşimin bazı sıraya buraya gidelim konularında diretmesi ve benim gitmek istememem Annemde etkiledi ve eşime biraz cikisti kızımı üzme diye esimde karşılık verince olay buyudu Neyse anlatırsam çok uzun sürecek.Sizce eşim benden bu durumdan dolayı sogumusmudur çok kafama takiyorum.

Mrb arkadaşlar.Evli ve iki çocuk annesiyim.7 yasında bir KIZIM 4,5 aylık bir oğlum var. Esimpe severek evlendikten benim ailem karşı çıkmasına rağmen evlendik ve eşim beni hiç pişman etmedi çok şükür onu çok seviyorum oda beni seviyor diye dusunuyorum.Benim sıkıntım ikinci doğumum çok sıkıntılı oldu bebeğimiz sekiz aylık doğdu ve on yedi gün yoğun bakımda yattı tam iki ay hastanelerden çıkamadık şimdi çok şükür iyi sadece koligi var onun bitmesini bekliyoruz ama bu dönem içerisinde önceden araları çok iyi olan annem ve eşim şimdi eskisi gibi değil eşim mecbur olmadıkça muhatab olmam diyor Annemde her ailede böyle şeyler olur abartmasin diyo.Bense arada kalmış durumdayım.Biz gurbetteyiz ben doğum için memlekete gitmistim keşke gitmeseymisim.Çok pismanim. Sonra artık evimize döndük eşim her atismamizda annemle aralarında geçen tatsizligi bana hatırlatıyor ve bana olan düşüncelerinde o olaydan dolayı değişmeler olduğunu söylüyor sanki eskisi gibi sevmediğini falan ima eder gibi geliyor . Ben eşimi çok seviyorum o çok iyi bir eş ve baba ve damat.Onu aileme karşı koruyamadığı mi haksız yere o tartışmalara girdiğini söylüyor bana.Ben çok zor bir doğum geçirdim ve lohusaligim berbatti eşimin bazı sıraya buraya gidelim konularında diretmesi ve benim gitmek istememem Annemde etkiledi ve eşime biraz cikisti kızımı üzme diye esimde karşılık verince olay buyudu Neyse anlatırsam çok uzun sürecek.Sizce eşim benden bu durumdan dolayı sogumusmudur çok kafama takiyorum.
senden soğup soğmadığını bu anlattıklarından çıkaramayız da

ailenden soğuduğu kesin

annenle aralarında ne geçtiki eşin bukadar alınmış...

Eşimin babası kolon kanseri kemoterapi goruyor ve bu durumun üzerine benim Doğumum oldu oda sıkıntılıolunca llohusaligim berbat geçti. Benim hamilelik ve doğum sonrası evrelerini hep annemlerin yanında geçirdim.Eşimin ailesinde iyi ama kalabalık oldukları için ve de kayinbabamla kaynim olduğu için rahat edemem diye annemlere kalmaya devam ettim.Emziriyorum çünkü ve annemlere daha rahat hareket edebiliyorum.Esjm bir gün beni aradı ve toparlandı birazda annemlere geçelim bizimkilerde kafasını dinlesin dedi bende buradaki düzenimi bozma kalmaya değilde günlük gidip dönelim dedim.Annemde biz rahatsız falan oluyoruz ne demek bu kafanızı dinleyin falan deyince esimde biz gidiyoruz karışmayan dedi Annemdebiraz sinirlendi.Ben anneme karışma gidip bikacgun kalır döneriz dedim oda bana kayinbaban kemoterapi aliyo bu bebek yoğun bakımdan çıktı kemoterapialan bir iinsanin yanı zararlı olurdeyince benimde kafam karisti.Yanı kısacası annem galiba bizi fazla sahiplenme duygusu yaşayınca bunlar oldu tabi kesiminde zoruna gitti bu cocuk lar sadece onların torunu değil falan diye cikisti . Sonra sinirle bütün eşyalarımızı valizimizi bebeğin beşiğini falan topladı bizi sinirle götürdü annesi gile ve bana bundan sonra senngit gor onlaeri ama çocukları göndermem.Gelsin annemlere görsünler dedi.Bayağı kötü oldu yani

Eşin dolduruşa gelmiş sanki. Ben gitmem çocukları göndermem demesi de çok saygısızca.

O olaydan iki hafta sonra ramazan bayrami geldi ve eşim beni tekrar annemlere götürdü annemin elini öptü ama usulen yaptı biraz araları düzelir gibi oldu ama har tartışmasız dabu yyasananla ri hatırlatması beni uzuyor

Eşim ve ben çalışıyoruz işimiz gereği memleket dışında yaşıyoruz doğum için memlekete gittik daharahat olsun diye ama tam tersi hherşey sarpasaedi

Annene size karıştığı için kızıyor bence keske annenizi karistirmasaydin annene senin düşündüğü için öyle demiş ufak tefek şeylerle esin soruyorsa bırak sogusun esin haksız bunu unutma koca bulunur ana bulunmuyor emin ol senin için koçan bu kadar üzülmez annene üzülür

Evet aynen öyle eşim annemin bize fazla karıştığını dusunuyor ama annem bizi çok sevdiği ve dusundugu için sadece korumaya çalışıyor . Zaten eşim sogusada ailemden sorun değil ama ben asla anneme babama eşim yüzünden sırtımı dönmem ki esimde bunu benden istemez zaten . Sadece tepkisini farklı şekillerde koyar mesela eskisi gibi samimi olmaz .

Keşke annene yansitmasaydin
Boyle basit seyler aileden sogumaya sebep oluyor sonra acisinida sen çekiyorsun
Annenden sogudugu kesin sana karsi nasil bilemedim

Back
X