Mrb arkadaşlar.Evli ve iki çocuk annesiyim.7 yasında bir KIZIM 4,5 aylık bir oğlum var. Esimpe severek evlendikten benim ailem karşı çıkmasına rağmen evlendik ve eşim beni hiç pişman etmedi çok şükür onu çok seviyorum oda beni seviyor diye dusunuyorum.Benim sıkıntım ikinci doğumum çok sıkıntılı oldu bebeğimiz sekiz aylık doğdu ve on yedi gün yoğun bakımda yattı tam iki ay hastanelerden çıkamadık şimdi çok şükür iyi sadece koligi var onun bitmesini bekliyoruz ama bu dönem içerisinde önceden araları çok iyi olan annem ve eşim şimdi eskisi gibi değil eşim mecbur olmadıkça muhatab olmam diyor Annemde her ailede böyle şeyler olur abartmasin diyo.Bense arada kalmış durumdayım.Biz gurbetteyiz ben doğum için memlekete gitmistim keşke gitmeseymisim.Çok pismanim. Sonra artık evimize döndük eşim her atismamizda annemle aralarında geçen tatsizligi bana hatırlatıyor ve bana olan düşüncelerinde o olaydan dolayı değişmeler olduğunu söylüyor sanki eskisi gibi sevmediğini falan ima eder gibi geliyor . Ben eşimi çok seviyorum o çok iyi bir eş ve baba ve damat.Onu aileme karşı koruyamadığı mi haksız yere o tartışmalara girdiğini söylüyor bana.Ben çok zor bir doğum geçirdim ve lohusaligim berbatti eşimin bazı sıraya buraya gidelim konularında diretmesi ve benim gitmek istememem Annemde etkiledi ve eşime biraz cikisti kızımı üzme diye esimde karşılık verince olay buyudu Neyse anlatırsam çok uzun sürecek.Sizce eşim benden bu durumdan dolayı sogumusmudur çok kafama takiyorum.