Psikolojim bozuldu artık.

Kafkas322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
1.032
246
43
33
Sürekli aynı konuyla ilgili yazıyorum biliyorum. 3 yıllık iliskimi bitirdim. Sosyal medyasındaki kız arkadaşıyla sohbetine kızmam ve onun üstüne beni heryerden engellemesi annesi ve kız kardeşinin bir daha arama seni polise veririz demeleri her seyi bitirmişti. Ben sohbetlerine sinirlendiğim icin kafasını duvarlara vurmus sözde. Ben memurum. O lise 2 terkti. İs bulunca evlenecektik ama Allah ya olmadı.. arayıp hakaretlerine devam edince engelledim onu telefondan falan. 1 2 gün önce de farklı bir numaradan aradı,ben kendime zarar verdim diyip yine küfür etti Benden özür dilemedin diyor bir de utanmadan. Ben sen baska bir kız icin beni engelledin daha neye konusuyorsun dedim bana sen onların tırnağı olamazsın ve üstüne o kız icin bana küfür etti. Sok oldum hala da kafamda dönüyor söyledikleri ağlayıp duruyorum düşününce. Baska biri icin bana bunu söylemesini yediremiyorum. Telefonu kapattım kökten ulaşamasın diye. Bugun de baktım yine aynı numaradan aramıs acmadım. Sonra da mesaj atmıs ben öğretmenlik okudum atanamayınca baska bir alana başvurdum bunu o dA biliyor sözde öğretmenler günümü kutlayacakmış. Hata ettim bir daha ararsam ..... diye küfür sıkıştırdı bir de araya sen beni köpekler gibi arayacaksın ama sonsuza dek byyy demis resmen psikolojimle oynuyor. Utanma arlanma Yok. O kadar seye rağmen hala utanmadan bana nasıl bunları yazabilir aklım almıyor sizce şikayet etmeli miyim onu deliricem yoksa böyle giderse..:(

Sen de ona sonsuna dek byyyy demelisin.
Devam ederse rahatsız etmeye elbette ki şikayet edin, ama lütfen pişman oldu diye barışmayın.
Bir yerlerden hortlayıp, ben düzeldim diyerek kandırmaya çalışacağına eminim.

Engelleyin ve muhatap olmayın. Konuştukça daha çok sinirinizi bozacak.

Sen de ona sonsuna dek byyyy demelisin.
Devam ederse rahatsız etmeye elbette ki şikayet edin, ama lütfen pişman oldu diye barışmayın.
Bir yerlerden hortlayıp, ben düzeldim diyerek kandırmaya çalışacağına eminim.
Pişmanlık adına herhangi bir sey demiyor. Kaldı ki pisman olsa dahi affetmem. Bana hakaretlerine devam ediyor cünkü. Ben özür dileyecekmisim ondan

Muhatap olma BÖyle dengesiz insanları ne diye hayatınıza sokarsınız anlamam hiç tepki verme sana ulaşmasını engelle her yerden ne olduğu belli zaten mal herif bide küfür ediyor öyle mi

Muhatap olma BÖyle dengesiz insanları ne diye hayatınıza sokarsınız anlamam hiç tepki verme sana ulaşmasını engelle her yerden ne olduğu belli zaten mal herif bide küfür ediyor öyle mi
Evet. Beni sucluyor bir de. Neymis ben de is yerindeki erkeklerle sohbet ediyormuşum. Nefes aldırmıyordu bana kendisine gelince arkadasım diyebiliyordu. Allah’ından bulsun

üzerinizde ego kasıyor yok özür dile yok sen suçlusun ailesi de araya girmiş... bence engelleyin eğer ulaşmaya çalışırsa numaranızı değiştirin. kendinizi bu kadar önemsiz hissettiren sizi düşünmeyen bir insanla ne işiniz olabilir ki. kendinizi düşünün bencil olun

üzerinizde ego kasıyor yok özür dile yok sen suçlusun ailesi de araya girmiş... bence engelleyin eğer ulaşmaya çalışırsa numaranızı değiştirin. kendinizi bu kadar önemsiz hissettiren sizi düşünmeyen bir insanla ne işiniz olabilir ki. kendinizi düşünün bencil olun
Bu saatten sonrA onunla isim olmaz zaten. Onların tırnağı olamazsın deyip o kız icin bana küfür etti. Bunu kendime yedirip asla onla muhattap olamam. Bitti

en iyisini yaparsınız. İnşaAllah hayatınız daha değerli anılarla dolar böyle insanlara inat daha güzel geçer.

Sürekli aynı konuyla ilgili yazıyorum biliyorum. 3 yıllık iliskimi bitirdim. Sosyal medyasındaki kız arkadaşıyla sohbetine kızmam ve onun üstüne beni heryerden engellemesi annesi ve kız kardeşinin bir daha arama seni polise veririz demeleri her seyi bitirmişti. Ben sohbetlerine sinirlendiğim icin kafasını duvarlara vurmus sözde. Ben memurum. O lise 2 terkti. İs bulunca evlenecektik ama Allah ya olmadı.. arayıp hakaretlerine devam edince engelledim onu telefondan falan. 1 2 gün önce de farklı bir numaradan aradı,ben kendime zarar verdim diyip yine küfür etti Benden özür dilemedin diyor bir de utanmadan. Ben sen baska bir kız icin beni engelledin daha neye konusuyorsun dedim bana sen onların tırnağı olamazsın ve üstüne o kız icin bana küfür etti. Sok oldum hala da kafamda dönüyor söyledikleri ağlayıp duruyorum düşününce. Baska biri icin bana bunu söylemesini yediremiyorum. Telefonu kapattım kökten ulaşamasın diye. Bugun de baktım yine aynı numaradan aramıs acmadım. Sonra da mesaj atmıs ben öğretmenlik okudum atanamayınca baska bir alana başvurdum bunu o dA biliyor sözde öğretmenler günümü kutlayacakmış. Hata ettim bir daha ararsam ..... diye küfür sıkıştırdı bir de araya sen beni köpekler gibi arayacaksın ama sonsuza dek byyy demis resmen psikolojimle oynuyor. Utanma arlanma Yok. O kadar seye rağmen hala utanmadan bana nasıl bunları yazabilir aklım almıyor sizce şikayet etmeli miyim onu deliricem yoksa böyle giderse..:KK43:
3 yılda anlayamadınızmı bunun nasıl bir mahlukat olduğunu hayrett. Böyle bi tip kendini 6.ayda belli ederdi yada 2.kavgada. ben 3 yiliniza üzüldüm. Numaranizi değiştirin. En temizi

Ara annesini göster arama kayıtlarını bir daha beni rahatsız ederse soluğu savcılıkta alırsınız de.

Naçizane tavsiyem de kendi Eğitimine uygun birini bul.

3 yılda anlayamadınızmı bunun nasıl bir mahlukat olduğunu hayrett. Böyle bi tip kendini 6.ayda belli ederdi yada 2.kavgada. ben 3 yiliniza üzüldüm. Numaranizi değiştirin. En temizi
Belli etti . Ama gel görki ayrılamadım. Suan o kadar pişmanım kı ayrılmadığıma

Back
X