Sürekli aynı konuyla ilgili yazıyorum biliyorum. 3 yıllık iliskimi bitirdim. Sosyal medyasındaki kız arkadaşıyla sohbetine kızmam ve onun üstüne beni heryerden engellemesi annesi ve kız kardeşinin bir daha arama seni polise veririz demeleri her seyi bitirmişti. Ben sohbetlerine sinirlendiğim icin kafasını duvarlara vurmus sözde. Ben memurum. O lise 2 terkti. İs bulunca evlenecektik ama Allah ya olmadı.. arayıp hakaretlerine devam edince engelledim onu telefondan falan. 1 2 gün önce de farklı bir numaradan aradı,ben kendime zarar verdim diyip yine küfür etti Benden özür dilemedin diyor bir de utanmadan. Ben sen baska bir kız icin beni engelledin daha neye konusuyorsun dedim bana sen onların tırnağı olamazsın ve üstüne o kız icin bana küfür etti. Sok oldum hala da kafamda dönüyor söyledikleri ağlayıp duruyorum düşününce. Baska biri icin bana bunu söylemesini yediremiyorum. Telefonu kapattım kökten ulaşamasın diye. Bugun de baktım yine aynı numaradan aramıs acmadım. Sonra da mesaj atmıs ben öğretmenlik okudum atanamayınca baska bir alana başvurdum bunu o dA biliyor sözde öğretmenler günümü kutlayacakmış. Hata ettim bir daha ararsam ..... diye küfür sıkıştırdı bir de araya sen beni köpekler gibi arayacaksın ama sonsuza dek byyy demis resmen psikolojimle oynuyor. Utanma arlanma Yok. O kadar seye rağmen hala utanmadan bana nasıl bunları yazabilir aklım almıyor sizce şikayet etmeli miyim onu deliricem yoksa böyle giderse..