Psikolojim bozuldu artık.

Allah seni nasıl bi ateşin içinden almış farkında değilsin.. ileri-de şükür edeceğini düşünüyorum. Kaç ve kurtul numaranı değiştir önüne bak. Insanların 30 senelik yuvaları yıkılıyor inan 3 seneyi bi kayıp olarak görme onune bak

Allah seni nasıl bi ateşin içinden almış farkında değilsin.. ileri-de şükür edeceğini düşünüyorum. Kaç ve kurtul numaranı değiştir önüne bak. Insanların 30 senelik yuvaları yıkılıyor inan 3 seneyi bi kayıp olarak görme onune bak
Onunla bir daha barısmıcam. Allah’a havale ettim onu. Baska kız icin bana bunları yaptın dediğimde sen onun tırnağı olamazsın diye cevap verdi bana. Bir de öğretmenler günümü kutlayacakmış

Engelledim baska numaradan ulastı. Bozdu evet
Engellemeyle olmaz bu iş seni aradığında konuşmasına dahi izin verme, sen izin vermesen nasıl konuşacak allah aşkına, lafı uzatmadan "bir daha rahatsız edersen beni avukat tutup dava edeceğim seni " deyiver , bir daha cesaret edemez , hatta git şikayetçi ol bence bir karakola cagirilsin ifadeye korkar zaten ruh hastası.

Engellemeyle olmaz bu iş seni aradığında konuşmasına dahi izin verme, sen izin vermesen nasıl konuşacak allah aşkına, lafı uzatmadan "bir daha rahatsız edersen beni avukat tutup dava edeceğim seni " deyiver , bir daha cesaret edemez , hatta git şikayetçi ol bence bir karakola cagirilsin ifadeye korkar zaten ruh hastası.
Öyle yapacağım kendisi ruh hastasi abini ararım seni rezil ederim dediği icin çoğu zmaan kapatamadım. Abim bilmiyordu iliskim olduğunu. Nasıl tepki verir bilemediğimden birazcık çekindim. Bağrıp çağırıp kendini haklı çıkarmaya çalışıyodu. Allah’ın cezası

Allah’ın sevgili kuluyum buna inanıyorum bir sekilde onu hayatımdan cıkardı

Back
X