- 14 Ocak 2016
- 441
- 40
- 48
- 42
Bende bebekken öyleymişimNeler deniyorum neler daha çok bağırıyor devamlı oturup ağlayasım var benim de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bebekken öyleymişimNeler deniyorum neler daha çok bağırıyor devamlı oturup ağlayasım var benim de![]()
yapacaksin malesef canim senin isin gucun o afedersin evi b....gotursun ev islerini oldugu kadar benim kizda 10 aylik kucagimda is yapiyorum...İki çocuk doktoru bide aile hekimi 3 doktor her ay muayene ediyor hiçbişey yok. Boş boş bağırıyor zaten kucağıma alıp dikkatini dağıtsam susuyor ama devamlı da evin içinde ayakta koşturamam ki
Haklisin canim sende ama senin stresin ona da geçiyor. Neler yasadigini tahmin edebiliyorum. Şuan senden farksizim saat kaç olmuş daha yeni yemek yicem :) Malum eşim gelince yiyebiliyorum. Bizim ki hep kucak delisi sirti yere geldiğinde kiyametler kopuyor . Kendini bu kadar hirpalama birak biraz sen ona uy. En azindan sen bunalima girmezsin.Bilmiyorum normalde hemen böyle moralim bozulmaz ama o ağladıkça daralıyorum. Kucağımdayken yemek yapıyorum. Ev almış başını gidiyor. Yalnızlık üstüne binince çok bunalıyorum sanırım
Bide herkes kucağa alıştı alma kucağına diyor. Gerçekten alıştı ama napıyım ağlarken yere mi bırakıyım çocuğu o ağlayınca Nasıl üzülüyorum. Millet akıl vermeyi çok seviyor son 2 aydır doymuyor bu çocuk muhabbeti vardı şimdi de kucağa alıştı lafı. Ayy herkes üstüme geliyormuş gibi hissediyorum sanki bugünler hiç geçmeyecekyapacaksin malesef canim senin isin gucun o afedersin evi b....gotursun ev islerini oldugu kadar benim kizda 10 aylik kucagimda is yapiyorum...
Bende doğru düzgün yemek yiyemiyorum çok zayıfladım sütüm bitecek diye korkuyorum zaten eskisi gibi değil azaldı sanki. Yemek yiyemiyorum o mızıldarken kahvaltı yapıyorum bide akşam yemeği o kadarHaklisin canim sende ama senin stresin ona da geçiyor. Neler yasadigini tahmin edebiliyorum. Şuan senden farksizim saat kaç olmuş daha yeni yemek yicem :) Malum eşim gelince yiyebiliyorum. Bizim ki hep kucak delisi sirti yere geldiğinde kiyametler kopuyor . Kendini bu kadar hirpalama birak biraz sen ona uy. En azindan sen bunalima girmezsin.
onlara he he de gec sonra yavas yavas oturmayi ogrenecek 7.aya girdimi destekle yaninda yastik koyarak alistirirsin onune çingirak yumusak pelus ouncaklar koyarsin.birde fileli meyve sebze aparati var onuda al dene benim kiz simdi ayakta durmayi ogrendi hep pesindeyim bugun mutfakta sandalyeyi cekmis altinda kalmis ben iki saniye yanindan ayrildim dusmus sabirli ve sakin ol napalim buyuycekler insallah bak simdi koltugun ucundan tutuna tutuna yanima adim atarak yurudu cok mutlu oldum yeni basladi.. hersey gececek ilgi istiyorlar iste saglikli olsunlarBide herkes kucağa alıştı alma kucağına diyor. Gerçekten alıştı ama napıyım ağlarken yere mi bırakıyım çocuğu o ağlayınca Nasıl üzülüyorum. Millet akıl vermeyi çok seviyor son 2 aydır doymuyor bu çocuk muhabbeti vardı şimdi de kucağa alıştı lafı. Ayy herkes üstüme geliyormuş gibi hissediyorum sanki bugünler hiç geçmeyecek
Bende doğru düzgün yemek yiyemiyorum çok zayıfladım sütüm bitecek diye korkuyorum zaten eskisi gibi değil azaldı sanki. Yemek yiyemiyorum o mızıldarken kahvaltı yapıyorum bide akşam yemeği o kadar
Bende senin gibi yim canim ama arada rezene ve boza ozellikle iciyorum boza asiri sut yapiyor yemek yiyemesemde bunlardan muhakkak iciyorum. Dene kesinlikle faydasini gorursun..
En azindan sende efordan dusmezsin
Umarım geçer ben gergin oldukça o daha çok bağırıyor. Sakin kalmaya çalışıcam artık tek çare bu sanırımCocuk buyutmek cok zor..anne olunca insan anliyor..fiziksel bi durum yoksa zamanla gecer aglamasi biraz sabir..yapabilecegini bisey yok...benimkide aglardi sac kurutma makinasini acardim susardi hemen..cok bunaldiginizda yapin..ama yaninda birakmayin sac kurutma makinasini calisir vaziyette allah korusun..dedigim gibi sabir emin olun gececektir gecici birseydir..
Aldım fileden ama sevmedi almıyor ağzına. Oturtuyorum dönmeye çalışıyor bu ara döndürmeye uğraşıyorum. Tv açık olsa bütün gün izler çok izliyor bende açmıyorum zararlı diye. Azcık büyüse oyun filan oynarım. Napalım sabıronlara he he de gec sonra yavas yavas oturmayi ogrenecek 7.aya girdimi destekle yaninda yastik koyarak alistirirsin onune çingirak yumusak pelus ouncaklar koyarsin.birde fileli meyve sebze aparati var onuda al dene benim kiz simdi ayakta durmayi ogrendi hep pesindeyim bugun mutfakta sandalyeyi cekmis altinda kalmis ben iki saniye yanindan ayrildim dusmus sabirli ve sakin ol napalim buyuycekler insallah bak simdi koltugun ucundan tutuna tutuna yanima adim atarak yurudu cok mutlu oldum yeni basladi.. hersey gececek ilgi istiyorlar iste saglikli olsunlar
tv izletme benim degerli bi hocam var cocuk uzmani kurslarda ders veriyor annelere anne adaylarina suan anaokulu ogretmeni ayni zamanda beni uyardi.ogrencilerinden ikisini bakici dogdugunda 1 sene boyu tv izletmis cocuklar digerlerinden cok geri beyinlerini koreltmis ugrasiyoruz onlarla cocuklara yazik etmisler dediAldım fileden ama sevmedi almıyor ağzına. Oturtuyorum dönmeye çalışıyor bu ara döndürmeye uğraşıyorum. Tv açık olsa bütün gün izler çok izliyor bende açmıyorum zararlı diye. Azcık büyüse oyun filan oynarım. Napalım sabır
Aynen çocukları aptallaştırıyor. İzletmiyorum kapatıyorum önünde olduğu zaman.tv izletme benim degerli bi hocam var cocuk uzmani kurslarda ders veriyor annelere anne adaylarina suan anaokulu ogretmeni ayni zamanda beni uyardi.ogrencilerinden ikisini bakici dogdugunda 1 sene boyu tv izletmis cocuklar digerlerinden cok geri beyinlerini koreltmis ugrasiyoruz onlarla cocuklara yazik etmisler dedi
Gerçekten çok yoruldum 6 aylık bir bebeğim var 15 günlük olduğundan beri kendim bakıyorum annem de kayınvalidem de çok uzak pek gelemiyorlar. Yakında kimsem yok. Bebeğim devamlı ağlıyor boğazı acıyana kadar bağırıyor. Psikolojim bozuldu artık çok bunaldımçalışıyordum hamileyken ayrıldım şimdi bebeğime bakıcak kimse yok devam edemiyorum. Devamlı evdeyim hiçbiyere gidemiyorum bi yere çıksak arabanın içinde ağlıyor susmuyor beni deli ediyor. Doktora gittim huyu böyle dedi hiçbişeyi yok. Bi akıl verin nolur çok kötüyüm artık
(
Farklı doktorlara gittim bi sıkıntı olmadığını söylediler. Bide ilk 3 ay kolik olur diye biliyorum bizim 3 ay gaz sıkıntımız bile olmadı. Çok usluydu. Belki diş dönemidir diyorum gerçi damaklarına baktım bi değişiklik de yok ama bilmiyorum inşallah böyle bi dönemdir geçer gider.evvela doktorunuzu degistirin, huyu boyle diye bir gerekce olamaz.
bebeginizde kolik olabilir. sizin agresifliginiz de bebege yansidigi icin tepkileri artis gosteriyordur.
stabil kalin. kendi kendinize yetebileceginize inanin. Haftanin 7 gunu calistigim cok faal bir isim vardi; esimin gorevi geregi yurt disina tasindik. ayni bunalimlari ben de yasadim yurt disinda evin icine girince. ama cozum de, care de sizde.