- 11 Aralık 2022
- 38
- 7
- 16
- Konu Sahibi birgarip00
-
Dalga geçmeyin lütfen, belirtileri yaşıyorum sebebini anlamaya çalışıyorum kafayı yiyeceğim artıkYarın bir de harry Pottera gidin doktor bile kese yok dediği halde belirti yaşoyorsanız ancak o sihirli küreye bakarak anlayabilir.
Hamile değilsiniz. Kan testi sonucu kesindir. 1.5 ay uzun süre eğer hamile olsaydınız çıkardı. Siz psikolojik olarak bu tür belirtiler yaşıyorsunuz ya da enfeksiyonunuz var. Kesinlikle hamile değilsiniz olamazsınız bu mümkün değil. Hamileliği aklınızdan çıkarın. Olmayan bebek için endişelenmeyi bırakın.Arkadaşlar selam, tam 2 ay önce korunmasız ilişkim oldu. Düzenli adet olmuyorum 6-7 ayda bir belki oluyorum kist, miyom ya da polikistik yok bende.
ilişkiden 1.5 ay sonra kan testi verdim gebelik negatif çıktı, bugün kadın doğuma gittim kese yok gebelik yok dedi. Ama midem bulanıyor, kasık ağrım var, göbeğimin ve kasığımın attığını hissediyorum, belim ağrıyor. Hamileyim şüphesiyle yaşıyorum resmen 1 aydan fazladır. Yarın son kez kan testi vereyim diyorum. İçim içimi yiyor hamileyim diye. Testler negatif ama bunları neden yaşıyorum diye sorguluyorum sürekli.
teşekkür ederimHamile değilsiniz. Kan testi sonucu kesindir. 1.5 ay uzun süre eğer hamile olsaydınız çıkardı. Siz psikolojik olarak bu tür belirtiler yaşıyorsunuz ya da enfeksiyonunuz var. Kesinlikle hamile değilsiniz olamazsınız bu mümkün değil. Hamileliği aklınızdan çıkarın. Olmayan bebek için endişelenmeyi bırakın.
Adet düzensizliği ciddi bir sağlık sorunu. Siz yılda 2 kere adet oluyorsunuz anladığım kadarıyla. Bunun için bir hekime başvurun.teşekkür ederim
Çünkü kafayı takmışsınız ondan.Arkadaşlar selam, tam 2 ay önce korunmasız ilişkim oldu. Düzenli adet olmuyorum 6-7 ayda bir belki oluyorum kist, miyom ya da polikistik yok bende.
ilişkiden 1.5 ay sonra kan testi verdim gebelik negatif çıktı, bugün kadın doğuma gittim kese yok gebelik yok dedi. Ama midem bulanıyor, kasık ağrım var, göbeğimin ve kasığımın attığını hissediyorum, belim ağrıyor. Hamileyim şüphesiyle yaşıyorum resmen 1 aydan fazladır. Yarın son kez kan testi vereyim diyorum. İçim içimi yiyor hamileyim diye. Testler negatif ama bunları neden yaşıyorum diye sorguluyorum sürekli.
dilerim bir gün gerçekleşmesi mümkün olmayan bir ihtimal yüzünden aylarca panik atak geçirmezsiniz. uzaktan konuşmak çok kolay, psikoloji insanı yıpratıyor söz geçmiyorÇünkü kafayı takmışsınız ondan.
İlişkiden 1,5 ay sonra verilen kan negatifse daha ne istiyorsunuz merak ediyorum. Çıkan sonuca güvenmeyecekseniz neden kan veriyorsunuz. Bazen bu tarz mesajlara hamilesiniz yazmak gerekiyor. Resmen onu duymak istiyormuşçasına hep inkar. Kan testi negatif çıkmış dahası var mı ?
Gerçekleşmesi mümkün olmayan bir ihtimal diyerek siz bile farkındaysanız psikolojiniz gayet yerinde demektir. Verdiğiniz kan testine göre konuşuyorum ben. Yalandan söylemiyorum. Biraz bu konuları araştırsanız,hamile nasıl kalınır,kaç günde kalınır bilirseniz 1,5 aylık teste güvenirsiniz bir.dilerim bir gün gerçekleşmesi mümkün olmayan bir ihtimal yüzünden aylarca panik atak geçirmezsiniz. uzaktan konuşmak çok kolay, psikoloji insanı yıpratıyor söz geçmiyor
teşekkür ederim. her şey gönlünüzce olur inşallah.Gerçekleşmesi mümkün olmayan bir ihtimal diyerek siz bile farkındaysanız psikolojiniz gayet yerinde demektir. Verdiğiniz kan testine göre konuşuyorum ben. Yalandan söylemiyorum. Biraz bu konuları araştırsanız,hamile nasıl kalınır,kaç günde kalınır bilirseniz 1,5 aylık teste güvenirsiniz bir.
İkincisi de bu platform böyle biryer. Başlık açmadan önce olumlu olumsuz tepkileri göze almalısınız. Size kibar yazmak istemedim açık ve sert konuştum ki ikna olun diye. Bunu neden yaşıyorum diye soruyorum sürekli demişsiniz. Ben de söyledim işte “psikolojik”.
Ben gerçekleşmesi mümkünken,ihtimal değilken hamile kalamıyorum. 1 yıldır uğraşıyorum. Bana laf sokmayın lütfen.
Sperm erkeğin vücudunda bile 1,5 ay yaşamazken siz hala ihtimalinden korkuyorsunuz. Yok öyle birşey kafanızın içini boşaltın. Bunu iyiliğiniz için söylüyorum.
Psikolojik tedavi görüyorum zaten ama çok kırıcısınYargılamıyorum yargılamıycam yargılamamalıyım ama sende gelip burda insanların psikolojisini bozma bi zahmet millet aylarca senelece günü geçsinde kana koşsun diye bekliyor yeri geliyo günü gelmeden kan testi verip öğreniyo sen daha neyin peşindesin milletin akıllarıyla oynuyosunuz resmen ya ay kaçtır okuyorum cvp vermicem vermicem dedim ama tutamadım kendimi sen hamile değil ama HASTASIN net kadın doğum değil sneşn gitmen gereken yer!Böyle insanlarla oynamayın ya 1.5 ay geçmiş kan vermiş hala hamilemiyim acaba diyo şakasınız valla yemeyin o zaman o nanaleri de sonradan tutuşmayın çıralar gibi arkadaş!!!!!
Bencede bizim de psikolojimiz bozuldu bu kadar kaygına karşı valla bence sende kırıcısın burda ümit ile bekleyen herkes içinPsikolojik tedavi görüyorum zaten ama çok kırıcısın
kimseyi üzmek istememiştimBencede bizim de psikolojimiz bozuldu bu kadar kaygına karşı valla bence sende kırıcısın burda ümit ile bekleyen herkes için
1.5 ay olsa yine iyi dün 2. ay doldu yine test verdim negatif, ultrasonla baktırdım yine negatif. Benim korkumun sebebi burada 2-3 kişi yorum yapmıştı gebelik görünmüyordu 3 ayda anca göründü diye. o ihtimal beni çok korkutuyor. psikiyatrim ilaç yazdı onu kullanıyorum. gerçekten kötü bir hastalık, masumlar apartmanı safiyeye döndüm resmen.Bencede artık gebe olmadığına inan yoksa ben senin gerçekten iyi olmadığını düşünücem 1.5 ay gçemiş gebe olsan zaten çıkardı
Korku bütün bedeninizi ele geçirmiş. Sizin için gerçekten üzüldüm. Kendinizi ikna edemiyorsunuz. Tıpta böyle bir şey mümkün değil. Adet olup hamile olduğunuza inanacak kadar saf ve cahil olduğunuzu düşünmek ıstemiyorum. Siz hamile değilsiniz. Kesinlikle olamazsınız böyle bir şey mümkün değil. Kan testi yaptırdınız, idrar testi yaptırdınız, ultrasonla girdiniz hiçbirinde gebeliğe dair bir şey yok. Olamaz da. Aklınızdan şu gebeliği çıkarın artık. Yanlış safsata bilgilerle kendinizi korkutmayın.1.5 ay olsa yine iyi dün 2. ay doldu yine test verdim negatif, ultrasonla baktırdım yine negatif. Benim korkumun sebebi burada 2-3 kişi yorum yapmıştı gebelik görünmüyordu 3 ayda anca göründü diye. o ihtimal beni çok korkutuyor. psikiyatrim ilaç yazdı onu kullanıyorum. gerçekten kötü bir hastalık, masumlar apartmanı safiyeye döndüm resmen.
Belli ondan da beter bi durum umarım en kısa zaman da sağlığına kavuşursın kaç yaşındasın?1.5 ay olsa yine iyi dün 2. ay doldu yine test verdim negatif, ultrasonla baktırdım yine negatif. Benim korkumun sebebi burada 2-3 kişi yorum yapmıştı gebelik görünmüyordu 3 ayda anca göründü diye. o ihtimal beni çok korkutuyor. psikiyatrim ilaç yazdı onu kullanıyorum. gerçekten kötü bir hastalık, masumlar apartmanı safiyeye döndüm resmen.
25 yaşındayımBelli ondan da beter bi durum umarım en kısa zaman da sağlığına kavuşursın kaç yaşındasın?
Bence psikolojini düzeltmeden ne evlen ne de çocuk yap ne de bu yollara gir peki bu yaşadağın şey psikolojini daha çok bozuyorsa?25 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?