Psikolojim bozuldu,sizden dua istiyorum.

bekirege

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
1.345
1.079
248
42
Merhaba herkese..uzun zamandır üyeyim,bazen yorum yazmasam da zor durumda olan herkes için
dua ederim..

Sadece rahatlamak ve sizden dua istiyorum arkadaşlar...

2003 yılında evlendim,9 yaşında bir oğlum var,herşeyim işim,eşim evim çok şükür herşey yolunda..
Geçen yıl eylül ayında mevcut olan arabamı satmıştık.Yeni kullanmaya başladığımdan eski bir arabaydı.Satıp yenisini
alıcaktık.Nitekim satıldı,2 gün sonra görümcenin nişan bohçasını götürmek için evden çıktık.Evimde alarm olduğu halde işte
ihmallik alarmı kurmadım.Kayınpederim evdeydi.Zaten 9-11 arası gittik geldik.Hırsız girmiş evime ,tv ,laptop yüzük elektronik ne varsa almış.Tv mi yeni almıştık..Çok üzüldük ama şükrettik,yapacak bişey yok.Polis geldi ama malum biliyorsunuz hiç bişey yapmıyorlar.Yeni arabamı da ocak gibi aldık.Kaskoyu hırsızın yaptığı maddi hasarı bitirip öyle yaparız dedik,inanın çok zorlandık.Nisan gibi kaskoyu yaptırırız diye kararlaştırdık.Sıra gelmiyor ki,herşeye yetişemiyoruz.Geçen perşembeydi ,İstanbulda gece fırtına çıktı ,İstanbul da olanlar hatırlar.Gece 5 gibi bir gürültü bir ses zilimiz çaldı,komşumuz görmüş garajımızın üzerinde yangın çıktı.Bilinmeyen bir sepepten..Tabi yine alt üst olduk.Garajdan inen ateş arabaya geldi ciddi bir hasar oluştu.İtfaye gelene kadar yangın tüpümüz vardı,komşular hortum açtı eşim koşturdu söndürüldü..Şok geçirdik resmen kamaktan kendimi ağlayamadım bile.

Sonuç herşey yerine geldi,arabam yapıldı yarın çıkıyor..Evdeki eksikler alındı vs.
Giden gitti,canımıza bişey olmasın,hep şükrediyorum.Kayınvalidem kuran okuttu dün sağolsun.
Aslında bende okutucaktım nisan gibi ,çalışıyorum .Maddi olarak sıkışınca sırasını bekledim.
Eşim kendi işinde dürüst çalışkan bir insandır.Sadakamızı veririz,hergün duamı ederim.
Herkes imrenir bize hatta,çevremde ne düşmanım var ne küskünlüğüm.Herkese maddi manevi yardımları olan
bir aileyiz.Duyan herkes size nazar değiyor diyorlar.Bilmiyorum.Oğlumun psikolojiside bozuldu ama ben onu rahatlatabiliyorum,kendime
faydam yok..

Psikolojim bozuk.Şunun bilincindeyim.Bize bişey olmadı,giden mal gitsin alınır çalışıyoruz şükür hiç bir sıkıntm yok.
Eşime oğluma bana aileme bişey olmadı.Herşey daha beter olabilirdi.Herşey herşey aklıma geliyor,buna da şükür diye dua ediyorum.
Ama içim hergün acı acı kesiliyor,etkisinden kurtalamıyorum.Ne yangının ne hırsızın.insan başına gelmeyince anlamıyor inanın..

Bir bakmışım ağlıyor buluyorum kendimi..İçimin sıkıntısı geçmiyor,zamanla geçermi bilmiyorum..Hep dua ediyorum..
Bu arada cümlelerimi çok düzgün kuramadım kusura bakmayın, konuşurken bile takılı takılı konuşuyorum bazen.
Sizden dua istiyorum arkadaşlar,Allah kimsenin ağzı tadını bozmasın.inanın çok zor..

rabbim yardımcın olsun. gönlünü yine dularla ferah tut. en etkili ilaçtır. sakın sıkma canını sizden değerli değil ya hiçbir şey

geçmiş olsun canım...
büyük aksilik yaşamışsınız rabbim beterinden saklasın..
dualarını eksik etme bi kur an da sen okut..
Allah a sığın onun koruması altına gir...
Başımıza ne geleceği belli olmaz
neyseki can sağlığınız yerinde
zamanla bunu atlatırsınız...

Ah be arkadaşım, dediğin gibi mala gelsin, annem sağ olsaydı da hiç bir şeyimiz olmasaydı. Allah beterinden saklasın, olacağı varmış olmuş dua edin bol bol, şükür edin.

Sağolun arkadaşlar,inanın sizin gibi düşünüyorum.Allaha sığınıyorum,hep dua ediyorum.
Bize bişey olmadı diyorum hep.Atlaması zor bir süreç,gözümün önünden gitmiyor.
Herşey yoluna giricek,zamanla sabırla duayla ...

Allah sabır ve kuvvet versin olacağı varmış olmuş dayımlar ile aynı apartmandayız gündüz vakti evlerine hırsız girdi dağıtmış gitmiş eşya almamış ama 14 yaşındaki yeğenim eve geliyor kapı açık kilit sökülmüş yatak odasına doğru karartı görüyor içeriye baktığında korkudan alt komşuya sığınıyor belki o ara gerçekten evdeydi ya çocuğa daha kötü bişey olsaydı ? Sizin de aynı şekilde ya yüz yüze gelseydiniz belki daha fena bir durum olacaktı. Çok şükür sizlerden birinde bir şey yok zamanında çalıştınız oldu yine yerine gelir onlar.

Nihali çok teşekkür ederim..Yavrum nasıl korkmuştur çok iyi hissettim.
Kayınpederim de yukardaydı,aile apartmanı bizin.sesi duyuyor aşağı inip zile basmış,bahçeyi dolanmış.Çıkmış yukarı ,tekrar inip zile basmış biz geldik sanmış.Şeker hastası yaşlı adam iyiki karşı karşıya gelmemiş düşünemiyorum bile..Herhalde duyup kaçtılar yoksa daha
çok şey gidicekti..Bizde o gün geldik eve oğlum çok sıkışmıştı,kapıyı açtım karanlık ev ışıksız wc ye doğru koştu çocuk ne bilelim daha tuvalate girmeden bende hemen odanın ışığını açtım ki şoku yaşar yaşamaz hemen oğlumu aldığım gibi geri çıktım öle bağırdım..Yaşanabilecek en kötü durumlardan biri yaa..allahım kimseye yaşatmasın..

Amin inşallah kimseye yaşatmasın bizim eve de küçükken girmişlerdi gece vakti biz uyurken hani biz ufağız babam rahmetli kimse uyanmamış ama annem hala korkusunu yaşar bende sizi anlıyorum bu yüzden ama çok şükür cana bir şey gelmedi maddi olarak kayıp var ama onlarda zaman ile yerine geri gelir. Hiç bozmayın artık moralinizi olan olmuş çünki kendinizi yıpratmanın gereği yok.

Janım dusmanın olmaya bılır ama sunu unutmaaaa iyi olan dedımız ıyının bıle nazarı deger bunu unutma

Ayetel kursı gunluk 7 kere oku okuduktan sonra burnundan nefes al 360 derece etrafında don bitir ufleyerek

Vede bır sey alıyorsan kasko sıgorta vs hıc bıseyını aksatma saglam yere bagla

Evınızde bol bol kuran okud yerlerı sılerken viledaya 5 6 damla yuzey temızlıyıcının ıcıne sırke damlat kose bucak sıl

Nazara inanırım , hep okurum zaten.Karşımdakileri hep kendim gibi görüyorum hiç aklıma
kötü şeyler gelmiyor.Bunu kaç kişi dedi bana siz nazara geliyorsunuz v.s.
Kimseyi kıskanmam.Eşimle çok erken evlendik,ne sıkıntılar çektik.Evliyken hem okudum hem çalıştım,hem çocuk
büyüttüm.Dışardan herkese çok kolay geliyor ama hiç birşey kolay olmadı.
Şimdi psikolojik olarak herkesten korkar oldum,yakınlarımda olanlardan bile sakınıyorum herşeyi.

Sirkeyi kullanırım hep zaten,yerlerede koyarım ne olacak.
Kaskoyu ah canım yaptırcktım işte,bir toparlanamadan üst üste çıkıverdi..Hemen yaptırcam şimdi allahın izniyle..

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun...
sorun bi başladımı üstüste gelir zaten...
canınıza bişey olmamış şükür...
nazara bende inanırım bi kurşun fln döktürün...
bide böyle yeni büyük şeyler alınınca bi kan dökülmesi lazım derler...(bi kurban fln)
tabi inancınıza kalmış...
allah daha beterlerinden saklasın...

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim,amin.

Geçmiş olsun inş .Rabbım daha beterınden korusun .Arkadaslar nazardan falan bahsedınce aklıma geldı Nazar azımsanacak bısey degıl kızlar .Peygamber efendımız Kaderı gececek bırsey olsaydı bu nazar olurdu nazardan Allaha sıgının dıyor .Bunun üzerine tez falan okumuştum Aklınızda bulunsun Paygamber efendımız felak ve nas surelerı ınmeden once nazar için kalem suresının 51 ve 52 . ayetlerını okurmuş Nazar ve felak surelerı ınınce onları okumaya devam etmış .Hz Aıseden nakledılıyor hz peygamver gece yatagına yatarken 3 ihlas 3 felak 3 nas okurdu üflerdı ve bütün vucudunu sıvazlardı buyuruyor .Bunu ıhmal etmeyın kmın ne gozle baktıgını bılmıyoruz ve yazdıklarımı da arastırın hak ve ayet zaten Allaha sıgınmak en güzelı sızı kötü bakıslardan korur inş .Çok geçmiş olsun Allah saglıksx sıhhatınıze bı manı vermesın ıns

Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.

Kuran okutacakmışsınız zaten.Ama bir de kurban kestirin derim ben de...

Teşekkür ederim,söylediklerin de doğru bende okurum biliyorum inanın hepsini..
Allah hepimizi korusun..

çok geçmiş olsun
aksilikler hep üstüste gelr zaten
zmnla düzelir psijolojinizde bnce
bn nazara çok inanırım
öle herkese her güzel şeyi anlatmatın derim bn
bide unuttuğunuz adağınız falan varsa yerine getirin
tekrar geçmiş olsun

Teşekkür ederim..

Şükret lütfen..Büyük badire..Şükret ve sonsuz teşekkür et canınız ve sağlığınız için..

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…