Psikolojim bozuldu yardım edin. Ara kanamalarla sağlıklı doğum yapan var mı?

estherr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
2.898
1.294
133
Merhaba kızlar. 29+4 haftalık hamileyim. 16. Haftadan beri hemen hemen her hafta tek seferlik kanamalarım oluyo. Ayrıntılı ultrasona girdim progestan ve prolutonda kullanıyorum geçmedi ve hiç bir neden de bulunamadı. Sancı yok açılma yok rahim ağzı kapalı plesanta olması gereken yerde. Sürekli dinlenme halindeyim. Benim gibi olupta sağlıkla doğum yapan var mı? Psikolojim bozuldu artık her hafta hastaneye gitmekten

Merhaba kızlar. 29+4 haftalık hamileyim. 16. Haftadan beri hemen hemen her hafta tek seferlik kanamalarım oluyo. Ayrıntılı ultrasona girdim progestan ve prolutonda kullanıyorum geçmedi ve hiç bir neden de bulunamadı. Sancı yok açılma yok rahim ağzı kapalı plesanta olması gereken yerde. Sürekli dinlenme halindeyim. Benim gibi olupta sağlıkla doğum yapan var mı? Psikolojim bozuldu artık her hafta hastaneye gitmekten
Aman takibi bırakma, 9 ay kanamayla doğuran kuzenin var ama ciddi anlamda yattı sğrekli, sadece lavabo icin bir de yemek icin kalktı. İns seninki bu kadar sürmez, kanama alanı rahimde görünmüyorsa ya da büyümüyorsa cok endise etme. Seni anlıyorm endişe etmemeyi bırak sürekli panik icindesin :( bol bol dua et seni rahatlacaktır.

Bu şekilde sağlıklı doğum yapanlar var doktor sorun yok diyorsa korkmayın

Aman takibi bırakma, 9 ay kanamayla doğuran kuzenin var ama ciddi anlamda yattı sğrekli, sadece lavabo icin bir de yemek icin kalktı. İns seninki bu kadar sürmez, kanama alanı rahimde görünmüyorsa ya da büyümüyorsa cok endise etme. Seni anlıyorm endişe etmemeyi bırak sürekli panik icindesin :KK43: bol bol dua et seni rahatlacaktır.
Zaten bi duayla rahatlatıyorum içimi ama her kanama olunca yıkılmamak için zor tutuyorum

Doktorlar hiç bişey bulamıyo sorun orda :110:
6 sene önce ben aynen bu şekilde hamilelik geçirdim, 10 haftadan başladı hatta 32. Haftada yazdı, birden bacaklarımdan aşağı süzüldü kanlar, annem dedi tamam açılışdır bu. Bir gittik herşey yolunda, 38.haftada sezeryan oldum. Çalıştım da sona kadar. Kanama yaşayanlara normal doğum yaptırılmaz çünkü, içeride birşey olursa müdahale edene kadar geç olur zaten doğum kanaması,başka bir durumu tesbit edene kadar sorun büyür diyordu doktorum.

6 sene önce ben aynen bu şekilde hamilelik geçirdim, 10 haftadan başladı hatta 32. Haftada yazdı, birden bacaklarımdan aşağı süzüldü kanlar, annem dedi tamam açılışdır bu. Bir gittik herşey yolunda, 38.haftada sezeryan oldum. Çalıştım da sona kadar. Kanama yaşayanlara normal doğum yaptırılmaz çünkü, içeride birşey olursa müdahale edene kadar geç olur zaten doğum kanaması,başka bir durumu tesbit edene kadar sorun büyür diyordu doktorum.
Suan doğum hakkındada bişey demiyolar inşallah normal diye zorlamazlar

Suan doğum hakkındada bişey demiyolar inşallah normal diye zorlamazlar
İnşallah canım. Ben yurtdışında oldum, hastanenin baş hekimi yaptı ameliyatı yine de çekiniyordu içeride damarlar patlıyormuş o yüzden açık ameliyat şarttı. Korkma canım, ben işe gidip geldiğim halde birşey olmadı inşallah sende de olmaz, çoğu gitti azı kaldı zaten

Suan doğum hakkındada bişey demiyolar inşallah normal diye zorlamazlar[/QUOTE zorlayabilirler, benm suyum bitmis yine zorladılar, hastanede bi dilekce yazdık öyle aldılar sezeryana, sezeryan bebek icin en güvenli doğum sekli lütfen ısrar edin, bebegibizi riske atmayın.

İnşallah canım. Ben yurtdışında oldum, hastanenin baş hekimi yaptı ameliyatı yine de çekiniyordu içeride damarlar patlıyormuş o yüzden açık ameliyat şarttı. Korkma canım, ben işe gidip geldiğim halde birşey olmadı inşallah sende de olmaz, çoğu gitti azı kaldı zaten
Bugün 2 tane pirinç kadar pıhtı gelmiş gidiyorum hastaneye bi nedeni yok. Önceleri normal isterdim ama şimdi bende riske atmak istemiyorum

Devlete gidiyorum canım bana kalsa 40 bile dolmadan 36 da alsınlar her kanama da çok stres oluyorum

Back
X