- Konu Sahibi bilemiyorumki
çok net bir cevap istiyorum lütfen. tam birleşme olmadı, yani bir şey olmadı, ve zamanımda da adet gördüm. bayağı adetimdi kırmızıydı. buna rağmen korku var içimde psikolojik mi bu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok net bir cevap istiyorum lütfen. tam birleşme olmadı, yani bir şey olmadı, ve zamanımda da adet gördüm. bayağı adetimdi kırmızıydı. buna rağmen korku var içimde psikolojik mi bu?
pskilojik olarak etkilenmiş olabilirsin. kendinde belirti falan mı gördün? hamile olduğunu sanmam ama içini rahatlatmak için test yap negatifi görünce rahatlarsın. kafandan at konuyu.. üstüne gittikçe takıntı olur.. ( bende aynısını yaşadım da. 2 ay hemde atlatamadım.test yapıp rahatladm sonra)çok net bir cevap istiyorum lütfen. tam birleşme olmadı, yani bir şey olmadı, ve zamanımda da adet gördüm. bayağı adetimdi kırmızıydı. buna rağmen korku var içimde psikolojik mi bu?
ya cesaret edemiyorum ne bileyim ya. dalga geçmeyin canımlar kimseye de anlatamadım ondan yani, sağ kasığımda ağrı falan var. ama sanırım belirtileri okudum ondan her şeyi buluyorum kendimde. niye oldu biliyo musunuz şubat 28 çektiğini unuttum bi gün geç kalınca belirtileri okudum salak gibi. günümde de adet oldum ama işte.pskilojik olarak etkilenmiş olabilirsin. kendinde belirti falan mı gördün? hamile olduğunu sanmam ama içini rahatlatmak için test yap negatifi görünce rahatlarsın. kafandan at konuyu.. üstüne gittikçe takıntı olur.. ( bende aynısını yaşadım da. 2 ay hemde atlatamadım.test yapıp rahatladm sonra)
korkutma kızı![]()
ayy bencede korkutmayın benzer şeyi bende yaşadım aman aman çok fena bişi.. insan o dönem şakayı bile kaldıramıyorya hep netteki bilgi kirliliğinden oluyo böyle şeyler. millet neler neler yazıyor.haydar dümenlik olaylar valla.. çok fenA
![]()
ayy bencede korkutmayın benzer şeyi bende yaşadım aman aman çok fena bişi.. insan o dönem şakayı bile kaldıramıyorya hep netteki bilgi kirliliğinden oluyo böyle şeyler. millet neler neler yazıyor.haydar dümenlik olaylar valla.. çok fenA
![]()
canım işte toplum baskısı var herkeste eczaneden test alsa çözülecek yani yada bir doktora gitse zor durum anlıyorum fakat o an aklı nerdeydi demezler mi![]()
ondan işte okuduğundan kendinde arıyorsun. bir de regl ile belirtiler benzer zaten. benim her regl dönemi ağrım, akıntım göğüste şişme bulantım olur. düşün yanii... streste bindiyse zaten daha da belirgin yaşamışsındır belirtileri.. korkma canım bir sorun yoktur =)ya cesaret edemiyorum ne bileyim ya. dalga geçmeyin canımlar kimseye de anlatamadım ondan yani, sağ kasığımda ağrı falan var. ama sanırım belirtileri okudum ondan her şeyi buluyorum kendimde. niye oldu biliyo musunuz şubat 28 çektiğini unuttum bi gün geç kalınca belirtileri okudum salak gibi. günümde de adet oldum ama işte.
ondan işte okuduğundan kendinde arıyorsun. bir de regl ile belirtiler benzer zaten. benim her regl dönemi ağrım, akıntım göğüste şişme bulantım olur. düşün yanii... streste bindiyse zaten daha da belirgin yaşamışsındır belirtileri.. korkma canım bir sorun yoktur =)
yahu kızlar annem de sende bişeyler var diyo, böyle var ya hiçbir şeye konsantre olamıyorum salak gibi oldum yahu
![]()
kız güldüm kusura bakmahamile olan biri adet olmaz mrak etme.üstüne görme denilen olay binde bir görülür.eğer için rahat etmiyorsa eczaneye git uzak tanımadık olsun testi al yap görürsün tek çizgiyi korkma.annen senin bu tavırlarını farketmişte onsan öyle olmuştur
![]()
canım işte toplum baskısı var herkeste eczaneden test alsa çözülecek yani yada bir doktora gitse zor durum anlıyorum fakat o an aklı nerdeydi demezler mi![]()