- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi karamel661
-
Iliskiye girmis olsam ya da 1 cm girse felan farkederdim degil mi canim ? Psikolojim bozuldu gercekten. Kendimi asmak istiyorum artik yasama sevincim felan kalmadi. O serefsiz gel seni patlatayim saat 6da felan dedi bana cok cektirdi olaylarin hepsini bilmiyorsunuz :'(
napiyim canim simdi ben cok kotuyum destek verenim yok
Yapılcak bişey yok.O hippi yi unut muhattap olma...daha çok gençsin gençliğinin tadını çıkar o eski anılarını düşünme düşündükçe içinden çıkamazsın bu da dert değil be canım inan..ERKEKLERİN KİMİ BÖYLE İŞTE
Yok cok ama cok pismanim. Ruh gibi yasiyorum. Bundan sonra zaten boyle bir sey asla yapmam. Kinamayin evet cunku bende cok kinardim ve hepsi basima geldi. Tesekkur ederim Allah yasadigimi kimsenin basina ve asla bunu yasamam diyenlere buyuk konusanlara da vermesin
Iliskiye girmis olsam ya da 1 cm girse felan farkederdim degil mi canim ? Psikolojim bozuldu gercekten. Kendimi asmak istiyorum artik yasama sevincim felan kalmadi. O serefsiz gel seni patlatayim saat 6da felan dedi bana cok cektirdi olaylarin hepsini bilmiyorsunuz :'(
bunu yaparken aklın neredeydi diyenleri aldırma...
herkes hata yaparken aklı bacadan çıkmasa hatasız bi yaşam olurdu...
benimde evladım olacak, seni kınasam,eleştirsem... benim evladım yaşasa bunu bu hatası yüzünden bu kadar üzülmesine dayanamazdım..
önemli olan şuan nefes alıyor olman... hatayı tekrarlarsan hata olmaktan çıkar adın başka bir şey olur..
ama belli ki pişmansın ve gerisi gelmeyecek bu işin... belli ki sevginin gücüne inandın ve ilerledi.. asla kınayamam.. insan severken sevdiği uğrana neler yapmayı düşünebiliyor... kimisi hakediyor kimisi karaktersiz çıkıyor...
sen evliliği bir kenara koy şimdilik onu düşünme. içindeki yaraları tamir edip bi an önce hedefine odaklan..
malesef bu konuyu yadırgayan, kızlarda suç bulan,bu işi yaparken erkeğe suç bulmayıp ta erkeğinkini olağan karşılayan, ''erkeğin elinin kiri'' diye bakan,ya da '' erkekler böyledir sen akıllı olacaktın'' diyen, '' kendine hakim olsaydın arkadaş,kafan nerdeydi yaparken'' diyen bi çok bayanın erkek evlatları ileride ''seviyorum'' bahanesiyle kızların duygularını kullanmış oluyorlar...
çünkü bu kafayla biz kadınlar yetiştiriyoruz kendi hemcinslerimizle oyanayanları... hafif meşrep olan kadın olur... hangi erkek ''eyvah ilişki yaşadım çok pişmanım,şimdi evleneceğim insana ne hesap vereceğim'' diyor mu? çünkü beyninde zar yok...
yeter ki kafa ve vicdandaki zarları yırtılmasın insanların...
Bi kere bunu hayatindan cikarmakla cok iyi bir davranis sergilemissin.bu insan ki insan demek bile istemiyorum ona Bu kadar pislik olabilir aklim almiyor.
kim ne derse desin her yaşın bir gerekliliği var. sen diş hekimi olmak istiyorum diyorsun. ama bazı şeylerin dozaşını ayarlayamıyorsun.
ben senin yerinde olsam aşk meşk işlerini bırakıp şu az kalan zamanda derslerime kanalize olurdum..
bazı öğrenciler vardır ki hem derslerinin hakkından gelir, hem de kız arkadaşının..
okuldayken bir bölüm birincisi bir ara benimle ilgileniyordu. akşam tele muhabbet ediyoruz. Fazla inek tipler hep bayar ya. Dedim bak benimle konuşuyorsun derslerinden çalıyorsun.. bana ne dedi: hayır derslerimden çalmıyorum uykumdan çalıyorum yani benimle ne kadar konuşuyorsa gece onu ders çalışarak telafi edecekmiş. O an öğrenci olduğumdan utanmıştım..
Iste siz anladiniz bie tek beni . Ben ister miydim boyle olsun Allah dusmanimin basina vermesin. Olmekten beter oldum. Psikolojim bozuldu. Annemden babamdan utaniyorum onlari haketmiyorum.Evet sevginin gucune duygularima inandim sevdim,bagladim gozum kor oldu. Ama insan bazen bilemiyor. Herkes hata yapabilir. Kimseyle konusamiyorum. Annem ve babamin yaninda hicbir seyim yokmus gibi davranmak o kadar zor ki. Ders calisiyorum pat diye aklima geliyor. Gozlerim doluyor nefes alamiyorum. Bana bunu nasil yaptim sevdim inandim diyorum sonra suc sende kizim niye sevdin ki niye bu kadar izin verdin ki diyorum surekli kendimle gecmisimle kavga ediyorum
Amin kimsenin, düşmanımın bile başına vermesin.. hepimiz kadınız kimimizin kızkardeşi kimimizin kızı var kimin ne yaşayacağını bilemeyiz.. sizden ricam lütfen çok acil psikolojik destek alın, her yazdığınızı okdukça benim içim cız ediyor, Allah kısmet ederse benim de kızım olacak o yüzden kötü hissediyorum kendimi.. bir arkadaş daha demiş ilk önce psikolog sonra eğitimin diye. kesinlikle katılıyorum zaten bu psikolojiyle yaptığınız hiçbirşey sağlıklı ve doğru olmayacaktır zaten. daha çok gençsiniz bu sene olmazsa seneye hazırlanır girersiniz sınava ama yeterki şu ruh halinizi toparlayın..
Iste siz anladiniz bie tek beni . Ben ister miydim boyle olsun Allah dusmanimin basina vermesin. Olmekten beter oldum. Psikolojim bozuldu. Annemden babamdan utaniyorum onlari haketmiyorum.Evet sevginin gucune duygularima inandim sevdim,bagladim gozum kor oldu. Ama insan bazen bilemiyor. Herkes hata yapabilir. Kimseyle konusamiyorum. Annem ve babamin yaninda hicbir seyim yokmus gibi davranmak o kadar zor ki. Ders calisiyorum pat diye aklima geliyor. Gozlerim doluyor nefes alamiyorum. Bana bunu nasil yaptim sevdim inandim diyorum sonra suc sende kizim niye sevdin ki niye bu kadar izin verdin ki diyorum surekli kendimle gecmisimle kavga ediyorum
insanın hayatında bazı şeyler vardır ki yön verir ya da yön değiştirir. Bu tür kararları alırken insan baya bir düşünür. Sen de bunu ayırt edemeyecek bir yaşta değilsin bence.. Bu tür şeylerden pişmanlık duyabilceğini hiç hesaplamadan heybeye mi yaşadın?
Kusura bakma ama sevgi, inanmak bunları telafi etmiyor..
sevgi = taviz midir?
sen sevince o da seni sevsin diye birşeyler mi feda etmen gerekiyordu...
olan kızlara oluyor, anlayın artık. anne babalarınız sizi gözünden sakınırken var bir bildikleri...
kıymetli işte şu zar parçası bizim kültürümüzde... korumanız gerekiyorsa koruyacaksınız vakti zamanı gelene kadar...
sonrası psikolojik rahatsızlıklar, intiharlar....
bu kadar mı değerli şu erkek milleti :26:
ben senin ablan yaşındayım, başta kızmama rağmen okudukça senin için üzülüyorum gerçekten üzülüyorum...o yüzden izin verirsen sen diye hitap edeceğim sana..
neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum, senin yaşlarında ben de oldum ben de hatalar yaptım ama ben senin kadar yıkılmadım, hep beni istedim ben yaşadım, geçmişi düşünüp üzülmenin bir anlamı yok diye düşünerek pişmanlıklarımı en aza indirgemeye çalıştım.. senin de yapman gereken tam da bu. geçmiş geçti artık pişman olsan ağlasan kahretsen de kendini bitti gitti. elinden hiçbirşey gelmez bu saatten sonra.. o yüzden önüne bak.. psikolojini iyileştir (tavsiyem kesinlikle profesyonel yardım alarak). geleceğini kur. kimseyle de bu konuyu zaten konuşma bırak kimse bilmesin. ama kendini suçlamaktan neden sevdim niye yaptım demekten vazgeç.. hem de hemen şu anda.. bu seni dağıtmaktan, yıkmaktan başka bi işe yaramaz..
hata yaptım ıste hata yaptım... Soylesenıze sız hıc hata yapmadınız mı ? Yaptınız elbette. Gozum kor oldu dıyorum anlamıyorsunuz...
Seneye hazirlanamam bu sene kesin bir yere direcegim ama iyi ama kotu. Gecen sene istedigim yer tutmadi diye bir daha hazirlandim. Hoş... bu sene de cok iyi hazirlaniyorum sanki
Yardim alacak durumda degilim ogrenciyim.Biriktirirsem parami belki annemden habersiz gidecegim cunku. Nereye kadar yetisirim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?