teşekkür ederim venöz reflü diye geçiyor yani şöyle anlatayım toplardamar normalde ayaktan kalbe kan taşır ama eğer kaçak varsa yani kapak açılmışsa akım tersine doğru yön alır bu da kanın orda kalmasına birikmesine pıhtılaşmasına sebep olur buna venöz reflü deniliyor varisten dolayı oluyormuş araştırdıklarım ve doktorun anlattıkları bu şekilde, sizde d.kontrol hapından sonra bacak ağrısı şikayeti yaşamışsınız hangi hapı kullandınız ne kadar süre sonra oldu bu şikayet ve ilaçtan kaynaklanmadığını nasıl anladınız yani doppler testine girdiniz mi yoksa benim doktorum gibi sizinkide ilaçtan değil genetik deyiverdi mi..gerçi siz araştırdım demişsiniz merak ettim cvplarsanız sevinirim özelden de yazabilirsinizbacakta kaçak vardan kasıt ne onu anlayamadım.
doğum kontrol hapları bacak ağrılarına sebep olabiliyor, hatta hayati tehlikeler yaratabiliyor.
ben de kullanıyorum ve bacağımda sıkıntı oluştu, haptan değilmiş ama çok araştırdım, doktorum da iligili sağolsun.
haptan kaynaklanan bir şeyse derhal hapı bırakmanız gerekir, yalnız bu duruma jinekologunuzla birlikte karar verin.
belki hapı değiştirmek de çare olabilir.
Ankarada Başkent üniversitesi hastanesini tavsiye edebilirim size, hem genel cerraha hem jinekologa görünün bence.
ikisinin ortak tedavisini uygulayın, çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?