- 15 Eylül 2016
- 121
- 33
- 13
- 29
- Konu Sahibi Kralice162836373827
-
1.5 hafta mı? Ayy ne şanslı kız. Maşallah. Bende 2 günlükken öğrenmiştim.merhaba belki bilenleriniz vardır bana 3 hafta önce yumurtlamama teşhisi kondu ve ilaç tedavisine başladım daha bebek le ilgili hiç bi belirti yok asil olay şöyle benden 2 hafta sonra evlenen eşimin kuzenine hamilelik için çok zor demişlerdi dün öğrendim ki 1.buçuk haftalık hamileymis bende daha tık yok dünden beri ağlıyorum eşimde kiziyo ne alaka bizimle nie agliyon daha olur die ama ben dert ettim işte
1.5 hafta olması garip değil mi yoksa ben mi cahillik ediyorum1.5 hafta mı? Ayy ne şanslı kız. Maşallah. Bende 2 günlükken öğrenmiştim.
Sabret senin de olur.
Öğrenemez sallamış.1.5 hafta olması garip değil mi yoksa ben mi cahillik ediyorum
dediğine göre evde 2 kere test yapmış pozitif çıkmış dün sabahta kan vermiş hastahaneye büyük ihtimalle pozitif dio oda ilaç tedavisi uyguluyoduÖğrenemez sallamış.
bende en az 2 haftada kanda belli olur die biliyorum idrar testleri için daha fazla zaman geçmeli dimiöğrenmesi için en az 5 haftalık olması gerek
idrar testi için 5 hafta kan testi içinde 2 veya 3 haftabende en az 2 haftada kanda belli olur die biliyorum idrar testleri için daha fazla zaman geçmeli dimi
merhaba belki bilenleriniz vardır bana 3 hafta önce yumurtlamama teşhisi kondu ve ilaç tedavisine başladım daha bebek le ilgili hiç bi belirti yok asil olay şöyle benden 2 hafta sonra evlenen eşimin kuzenine hamilelik için çok zor demişlerdi dün öğrendim ki 1.buçuk haftalık hamileymis bende daha tık yok dünden beri ağlıyorum eşimde kiziyo ne alaka bizimle nie agliyon daha olur die ama ben dert ettim işte
1.5 hafta mı? Ayy ne şanslı kız. Maşallah. Bende 2 günlükken öğrenmiştim.
Sabret senin de olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?