psikolojim bozuldu

Kralice162836373827

Kocasını çoooooook seviyooo
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
121
33
13
29
merhaba belki bilenleriniz vardır bana 3 hafta önce yumurtlamama teşhisi kondu ve ilaç tedavisine başladım daha bebek le ilgili hiç bi belirti yok asil olay şöyle benden 2 hafta sonra evlenen eşimin kuzenine hamilelik için çok zor demişlerdi dün öğrendim ki 1.buçuk haftalık hamileymis bende daha tık yok dünden beri ağlıyorum eşimde kiziyo ne alaka bizimle nie agliyon daha olur die ama ben dert ettim işte :110:

merhaba belki bilenleriniz vardır bana 3 hafta önce yumurtlamama teşhisi kondu ve ilaç tedavisine başladım daha bebek le ilgili hiç bi belirti yok asil olay şöyle benden 2 hafta sonra evlenen eşimin kuzenine hamilelik için çok zor demişlerdi dün öğrendim ki 1.buçuk haftalık hamileymis bende daha tık yok dünden beri ağlıyorum eşimde kiziyo ne alaka bizimle nie agliyon daha olur die ama ben dert ettim işte :110:
1.5 hafta mı? Ayy ne şanslı kız. Maşallah. Bende 2 günlükken öğrenmiştim.

Sabret senin de olur.

Bir bucuk haftalik hamilelik anlasilmaz ki.Hamilelik adet geciktigi zaman anlasilir o da en erken 4haftalik olur.

o 1,5 aylıktır sen yanlış anlamışsın.

niye ağlıyorsun bak çocuğu olmaz denmiş ama kız şimdi hamile.buna sevinmen gerekmez mi?

Ya lütfen hayırlısı deyin bekleyin.
Onun oldu benim olmadı diye ağlamak nedir ya.
Şu an ülkede binlerce hamile var depresyona mı gireceksiniz bu durumda?
Bunu yarış gibi gören insanları hiç anlamıyorum.

o muhtemelen ilişki zamanına göre hesaplıyor ama hamilelik sat'a göre hesaplanır yani 5 haftalık falandır o..

neyse, kıskanmayın bu psikoloji ile daha beklersiniz.. siz onun adına sevinin ki sizin de olsun.. her hamilelik haberine yasa girecekseniz bir psikolog ile görüşün..

1.5 haftalik hamile olup millete mi yaymiş hemen. Ben 3. Ayım bitmeden kimseye birsey söylemedim anne baba hariç.
Biraz haset ediyorsun gibi geldi içini olumlu duygularla doldur ki öyle olsun.

Back
X