- Konu Sahibi cicekbocekim
-
Merhaba hanımlar.Başlıktan da anlaşıldığı gibi hiç iyi değilim.Hamileyim.ilk bebeğimi kaybettim.5 ay sonra tekrar hamile kaldım.ilk aylar çok sorunlu geçti.Cok sükür 18.haftaya geldik.ama benim içimde sürekli onu kaybetme korkusu var.O kadar daralıyorum ki bazen.saatlerce ağlıyorum.İnternetten bebek tulumlarına bakıyorum tam elim satın al a gidecek hemen iptal ediyorum.sanki alsam boşa gidecekmiş gibi.Biliyorum çok sacma ama kendime hakim olamıyorum bu endişem konusunda.Ne olur bana bir akıl verin.Bebek alışverişine şimdiden başlamalı mıyım.Benim gibi endişeli olan fakat sag saglim bebegini kucağına alan anneler var mı.lütfen yorum yazın.Şimdiden teşekkürler...
tabi ki var canım olmaz mı?Hamilelikte mutlaka stres oluyor ama bebişin geleceği varsa yine geliyor sıkma canını.Hem maşallah tekrar hamilesin ve 18. haftaya gelmişsin biraz rahatla ya,bozma moralini,hamileliğin tadını çıkar.Ben de düşük yaptım iki ay önce,birkaç aya düşüneceğim için ben napıyım ozaman?İnşallah sağlıklı birşekilde bebişini kucağına alırsın..
Çok sağol canım.sana da cok gecmis olsunAllah birdaha yaşatmasın inşallah.Elimde değil.psikolojim çöktü.ailem etrafımdaki herkes beni avutmakla ugraşıyorlar.Bebeğimi kucağima alsam tüm sıkıntılarım gidecek sanki..
Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.Tebrik ederim,ne güzel bir süreçtesin aslında.
Kendini olumsuz düşüncelerle üzme,güzel düşünmeye çalış.
Senin yapabileceğin sağlığına ve beslenmene dikkat etmek,tabii bir de moraline:)
insallahh sag salim kavusursun bebisine dualarim seninle,hic korkma positif ol ki iyi seyler olsun..
Merhaba hanımlar.Başlıktan da anlaşıldığı gibi hiç iyi değilim.Hamileyim.ilk bebeğimi kaybettim.5 ay sonra tekrar hamile kaldım.ilk aylar çok sorunlu geçti.Cok sükür 18.haftaya geldik.ama benim içimde sürekli onu kaybetme korkusu var.O kadar daralıyorum ki bazen.saatlerce ağlıyorum.İnternetten bebek tulumlarına bakıyorum tam elim satın al a gidecek hemen iptal ediyorum.sanki alsam boşa gidecekmiş gibi.Biliyorum çok sacma ama kendime hakim olamıyorum bu endişem konusunda.Ne olur bana bir akıl verin.Bebek alışverişine şimdiden başlamalı mıyım.Benim gibi endişeli olan fakat sag saglim bebegini kucağına alan anneler var mı.lütfen yorum yazın.Şimdiden teşekkürler...
canım bende senin gibi korku dolu hamilelik geçirenlerdenim şükür kaybım olmadı ama kızıma hamile kaldığımdan beri hep sorun yaşadım düşük riskiyle başlayıp erken doğum riskiyle devam eden bi süreçti. üstelik 5 aylıkken yarım cm açılmam oldu sonrasında rahime yapışık olan kist kendi etrafında döndü ve patlama riski oluşturdu hemen cerrahi yöntemle kist boşaltıldı hemde rahime yapışık düşün iğne biraz ileri gitse bebğin kesesini patlatabilirlerdi.Bu süre zarfında aynen senin gibi saatlerce ağladım ama hep dua ettim.yeri geldi güçlendim yeri geldi umutsuzluğa kapıldım.Bbebeğimi sevemedim karnımdayken korktum en son bi psikoloğa gittim biraz olsun rahatladım.Senin gibi hiçbişey alamadım hatta etrafımdakilere bile aldırmadım en son 7 aylık hamileyken dr dedi doğsada paçayı kurtarır o zaman aldım herşeyini.çok ağrılar çektim ama hiç isyan etmedim hiç. Hatta bigün ağrıdan ağlıyorum yine annem dediki yeter artık ne olcaksa olsun dayanamıyorum acı çekmene dedi çok kızdım anneme sakınn dedim sakın bidaha ne olcaksa olsun deme ben razıyım çekeyim yeterki iyi olsun yavrum.Hep evdeydim bunaldım o süre zarfında psikolojim alt üst oldu kaybetme korkusunu atamıyodum içimden bi türlü bunlar yetmiyomuş gibi eşimle biton sorun yaşadım destek görmedim ayrılıkla tehdit edildim.ama hep dua ettim eşim giderse gitsin yavrum bana kalsın diye.Çok şükür dr dediki en son doğsada artık küveze girmez gelişimi iyi diye kendimi sokaklara attım hergün gezdim dolaştım kafamı dağıttım ha doğasıya kadar o korku hiç gitmedi.Doğumda bile sorun çıkmış farkında bile değildim bebeği aldılar sezeryanla bebek iyi ama benim kanamam durmamış falan çokta umrumdaydı sanki bebeğim sağlıklıydı ya o bana yeterdi.derkennnn bende iim bebeğimde çok şükür 17 aylık olduk bak şimdi :) sana tavsiyem hergün otur dua oku Allahım dan iste herşeyi hayırlısını iste arkadaşım.Korkma diyemiyorum biliyorumki desemde içine söz geçiremiyosun istersen sende bi psikoloğa git konuş rahatla.Eğer kıyafet almaya korkuyosanda bekle biraz daha ne olcakki paran varsa koy kenarı doğuma yakın alırsın.Kendine eziyet çektirme boş yere ben çok yaptım bu hataları çok çekilmez bi insan oldum benim gibi olma arkadaşım. Ben inanıyorum sen sağ salim alıcaksın yavrunu kucağına senin için dua etcem bende.Herşey gönlünce olsun...
Canımmmm.Okurken gözlerim doldu inan.Allah sana ne kadar büyük bir yürek vermiş.merhamet duyguna hayran kaldım.Senin ve bebeğinin adına çok ama çok sevindim inan.meleğini benim için öp olur mu ♥♥♥ içimi çok ama çok rahatlattın.Yaşadığın sıkntıların bir kısmını bende yaşıyorum.Ama inan yazdıklarından anladığım kadarıyla korku ve endişeyle yanlızca kendimizi yıpratıyoruz.Yazdıkların için çok ama çok teşekkür ederim ♥♥ Umarım bundan sonra herşey gönlünce olur.inşaAllah, Allah nasip ederse bende güzel haberlerimi veririm 5 ay sonra.Bana dua et ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?