- Konu Sahibi cicekbocekim
-
mperim kızımı senin için çok saol canım :) gerçekten o stresi yersiz yapıyoruz kendimizi üzmekten başka hiçbişeye yaramıyor ben inanıyorum herşeyin güzel olacağına haberlerini bekliyorum canım bu arada bebişinin cinsiyeti belli mi? dualarım seninle olucak arkadaşım...
Benim koca göbekli yaramaz bir oğlum varmış :)) Ben kız istiyordum.Babamız erkek olacak diyordu.iddiayı o kazandı :)) çok teşekkür ederim canım benm ♡
Merhaba hanımlar.Başlıktan da anlaşıldığı gibi hiç iyi değilim.Hamileyim.ilk bebeğimi kaybettim.5 ay sonra tekrar hamile kaldım.ilk aylar çok sorunlu geçti.Cok sükür 18.haftaya geldik.ama benim içimde sürekli onu kaybetme korkusu var.O kadar daralıyorum ki bazen.saatlerce ağlıyorum.İnternetten bebek tulumlarına bakıyorum tam elim satın al a gidecek hemen iptal ediyorum.sanki alsam boşa gidecekmiş gibi.Biliyorum çok sacma ama kendime hakim olamıyorum bu endişem konusunda.Ne olur bana bir akıl verin.Bebek alışverişine şimdiden başlamalı mıyım.Benim gibi endişeli olan fakat sag saglim bebegini kucağına alan anneler var mı.lütfen yorum yazın.Şimdiden teşekkürler...
Ben bebegimi kaydetmedim ama ona hamileyken dusuk tehlikesi gecirdim 9 ay boyunca ona bisey olacak diye korktum 30 haftaliga kadar kitafet alamadim benim de psikolojim bozulmustu hatta dogduktan sonra zcaba bi yerinde busey var mi hasta mi diye dusunmekten kendimi slamiyordum 40 im cikinca anca kendime gelmistim.
Ah canım benim.
Kıyamam sana..
Bunlar genelde hep olan korkular. Biz kadınların daha evladımız yokken bile anaç duygularımız, o rahme düşünce coşuyor. Endişelenmen çok normal.
Korkman..
Ben çocuğum yokken, hatta evli bile değilken hamile olduğumu hayal edip onu kaybetmekten korkuyorum. :)
Bir de şey, bizde genelde çocuk 7. ayına gelene dek bişey alınmaz, uğursuzluk getirir derler, istersen sende az daha bekle öyle al güzel tulumları.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu rabbimin izniyle.
Demek ki herkeste varmış bu korku ve endişe.Bende bunalıma felan girdiğimi zannetmeye başlamıştım artık.Ne güzel kavuşmuşsunuz bebeğinize.Allah bana da nasip etsin ~~♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?