kızlar 36. haftama girdim her an doğuracakmışım gibi geliyor. geceleri uyuyamıyorum normal doğum yapmak istiyorum ama çok korkuyorum yanımda kimsem de yok ailem ankara da... of ya aksama kadar evin içinde sezeryan mı olsam normal mı olsam şöyle mi böyle mi diye vakit geçiriyorum
son muayenemde doktor demez mi 15. den sonra sezeryan yapayım korkuyosan diye zaten böyle bir destek bekliyodum ama eşim şiddetle karşı çıkıyor sezeryana...
bunu niye anlattın şimdi diyebilirsiniz belki ama ne bileyim içimi dökmek istedim.
kızlar 36. haftama girdim her an doğuracakmışım gibi geliyor. geceleri uyuyamıyorum normal doğum yapmak istiyorum ama çok korkuyorum yanımda kimsem de yok ailem ankara da... of ya aksama kadar evin içinde sezeryan mı olsam normal mı olsam şöyle mi böyle mi diye vakit geçiriyorum
son muayenemde doktor demez mi 15. den sonra sezeryan yapayım korkuyosan diye zaten böyle bir destek bekliyodum ama eşim şiddetle karşı çıkıyor sezeryana...
bunu niye anlattın şimdi diyebilirsiniz belki ama ne bileyim içimi dökmek istedim.
cnm anlatacaksın tabi.insan destek bekliyor yardım istiyor.bende 29.hftdym bizde bir sorun olmadıkça normal istiyrz.bazen bebek çok kilolu olsada mecburi sezeryan olsam diye düşünürken buluyorum kendimi.ben doğum anından değilde suyun boşalması nişan gelmesi gibi durumlardan ve hastaneye yatişememekten korkuyorum.uzun bir mesafe var çünkü.senin bebiş kaç kilo acaba.hayırlısıyla bir kavuşabilsek miniklere ısırıcam heryerini..:sm_cool:
hepinizden allah razı olsun 2 kilo 780 grammış ama daha 4 hafta var bakalım o zamana 3500 gram olur dedi doktor senin gibi 29. haftam da 1600 gram dı bebek
benim bebiş zayıf o zaman çünkü şuan 1000g falan.cnm 3,5 kg ramı normal doğurabilirmisin.bana biraz fazla gliyor.doktorun birşey dedimi bu konuda.çatı muayenesi falan oldunmu.hiç canını sıkma öylede böylede doğurcaz işte kendini telkin et.
kızlar öyle zınk diye gelmiyor bu bebişler korkmayın ben o hafta yeni banyoyu yaptırmıştım mecburen su akıyordu kalan fayanslarıda dolaba kaldırayım dedim nişanım geldi birde çamaşırlar bulaşıklar makinede:) 38.haftadaydım doktor hemen gel dedi 3 cm açılmış doğum başlamış meğerse herşeyim hazırdı Allahtan çantamı aldım taksiye atladım gittim ertesi gün gece 23.40ta doğdu suyunuz gelse bile 1 saat hakkınız var yetişirsiniz ben 3.110 gr normal doğurdum kendimde şu an 46 kiloluk bir kızım korkmayın ve sezeyanıda kesinlikle düşünmeyin normal doğurmak gibisi varmı ya bu şans insana birdaha gelmeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?