psikolojim çok bozuk ne yapmalıyım? yardım :(

bebis2013

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
88
2
6
İstanbul
merhaba kızlar,
hamileliğimin başından beri çok sorun yaşadım hem eşimle hemde sağlık sorunları.
bu sorunlar gün geçtikçe artıyor ve artık kaldıramaz hale geldim. Hergün ağlıyorum , bu hamilelikle ilgili hassasiyetle biraz artmakla birlikte zaten hamilelik öncesinde böyleydi.
ailem üzme kendini he kendine hem bebeğe zarar veriyorsun diyor ama ortada var olan ve değişmeyen gerçekler var ve ben bunları kabullenemiyorum.
ailemin yanına bu haldede gidip yerleşmekte çözüm değil benimde elimden gelen ağlayıp dövünmek
örneğin İstanbul'da oturmama rağmen ve astım hastası olmama rağmen ve imkanlarımızın normal olmasına rağmen hala doğalgazsız bir evdeyim, eşim şimdiye kadar bana acımadı ve astımlı halde burda donarak yıllarımı geçirdim bari şimdi bebeğim için taşınırız dedim. eşimde beni aylarca oyaladı ama şimdi taşınma işide yattı. taşınıcaz diye bebeğe mobilya bile almadık.herşey son ana kaldı. deliriyorum ve kendimi yiyip bitiriyorum.
psikolog çözüm olur mu? napmalıyım? çok ağlamak gerçekten bebeğe zarar verir mi?

merhaba canım oncelıkle geçmiş olsun eşinle cıddı bır gecımsızlık yok galiba teksorunun ev gıbı ama uzme kendını bu kadar cok ağlamak tabıkı bebegıne zarar bebegın ılerde cok sıkıntılı herseyden sıkılan cabuk yorulan dıkkat problemı olan bır çocuk olur onada sanada yazık bence bır an once bır doktordan yardım al pskologa gıt maddı durumunuz ıyıyse neden ayrı bı eve cıkmıyorkı bu adam acaba karsına alıp konustunmu cunku bazı seylerı sureklı sen hatırlatmazsan erkek mılletı dusunup bır halt yapmazlar belkjı cocugun falan olunca belkı bıraz duzelır bu adamm allah senınde bebegınınde yardımcısı olsu ınşallah

ah canım tabiki çok sorunumuz var buraya yazamadığım
ailesi, annesi, birlikte oturmamız filan filan filan,
ama ben şuan bebeğimi düşünüyorum,ona daha iyi şartlar sağlamak istiyorum olmayıncada depresyona girip ağlayıp duruyorum
Rabbim bu kendini bilmez ailelere akıl fikir versin inş. tabi eşimede

Son düzenleme:
cnm üzme kendini karnındaki canı düşün herkesin derdi başka işte eşinle sakin sakin konuşmayı dene ailesiyle birlikte mi oturuyosunuz k. validen anlar belki seni onunla aranız nasıl?

cnm üzme kendini karnındaki canı düşün herkesin derdi başka işte eşinle sakin sakin konuşmayı dene ailesiyle birlikte mi oturuyosunuz k. validen anlar belki seni onunla aranız nasıl?

bebeğimi istemeyen bir kayınvalidem var.
hamile olduğumu duyunca bi gözün aydın bile demedi, anlaşmamız imkansız ve evet beraberiz(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…