Psikolojim çok bozuk

BSariPapatya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
974
2
116
Diğer
Merhaba arkadaslar,

bu bölüme ilk defa yazmiyorum kendimi o kadar yanliz hissediyorumki bunlari tek paylasabilcegim yer burasi kimse beni önemsemiyor çunku. sevdigimden ayrilali 2 sene oldu o günden beri hayatima kimse girmedi hep bi umudum vardi tekrar barisiriz diye ama ogrendimki evlenmis ben o kadar beklerken o hiç umursamamis bile. Annem babam ayrildilar 1 ay oldu hiç istemedim ayrilmalarini babamin hatalari buraya getirdi bizi herseye ragmen onu çok ozluyorum ama o baska bir ulkede yasiyor gormuyorum bile is yerinde sorunlarim oluyor morel bozan insanlar var onlara katlanamiyorum artik. arkadaslarimla görüsemiyorum bile artik isten zamanim olmuyor ben tatilken onlar çalisiyolar onlar tatilken ben . kilo sorunum var vermem gerek 20kg. Utangacin tekiyim ve asosyalim

psikolojim çok bozuk simdi bekli biz napalim diyeceksiniz. ben sadece içimi dökemek istedim

Ciceqimm senin derdin bizim derdimiz çünkü burda bütün kadınlar derdini paylaşıp çözüm buluyor kendine yeni bir erkek arkadaşı bulmanda fayda var ve azimli olarak kilo verirsen diyet ve spor yaparsan bu kiloyu hemen verebilirsin strese girme çünkü saç döker ve sosyal aktive yap ve kötü şeyleri unut örneğin ahşap boyama pcde oyun oynamak resim yapmak , paten yapmak felan böyle şeylerle kendini kötü şeylerden uzak tutabilirsin

2 senedir dönmeyen sevgiliye umut beslemek yanlış olmuş çok zor biliyorum ama evlenmiş de artık onu aklından tamamen çıkar...
annenle baban küçük yaşlarında ayrılmamışlar. her zaman zordur anne baba ayrılığı elbet. ama ikisinin de böyle daha mutlu olacaklarını düşün.. babanın hataları varmış bak, annene de yazık değil mi, artık o da daha mutlu olacaktır bu yönünden bak bir de..
babanla düzenli şekilde msn den falan görüşemez misin kameradan görürsün hem..

iş konusunda nasıl bir iş yapıyosun bilmiyorum ama mutsuz olduğun yerde çalışmak zordur. ufaktan araştırsan da daha iyi bi yer bulursan bu işinden ayrılsan?

kilolar bence özgüvenini zedeliyor ve seni çekingen yapıyor. kilo verdikçe güvenin gelir. bir diyetisyenden yardım almanı tavsiye ederim. hem bir arkadaşım 23 kilo verdi 1.5 yılda. nasıl kiloluydu anlatamam. şimdi 38 beden

hiç biri çözülemeyecek dert değil. yeter ki çaba göster bu durumdan sıyrılmak için......
bu arada çalışmadığın zamanlarda belediyelerin ücretsiz kurslarına da gidebilirsin. hem hobi olur hem belki kimbilir yeni birileriyle tanışırsın dışarıda daha çok vakit geçirirsen...

Son düzenleme:
canım benım oncelıkle şu eskı sevgılını at kafandan evlenmıs demek kı o coktan bıtırmıs kafasında,oncelıkle dıete basla cok kısarak degıl yavas yavas spora cok vaktın yoksa yuru hergun yarım saat bıle olsa yuru bak kıloları verdıkce nasıl ozguvenın yerıne gelcek gorurusun zaten gıtsın kılolar gelsın guzellıkler,calıstıgın yerde arkadasların yok mu bı cevre edın guzel bı cevre tatıl gunlerın ıcın senı yormuyacak bı kursa basla bak o zamn ne kadar guzel ınsanlarla tanıscaksın belkı de kalbının prensıyle tanıscaksınyoksa yemeye devam edersen tatıl gunlerınde de evden dısarı cıkmazsan zindan olur bu hayat kötü şeyleri dusuncek cok vaktın olur o zaman

Canım genç yaşta kendini yıpratıyon il eski sevgilin 2 sene olmuş elbet karşına başka birileri çıkcak babanı özlemeni anlıyom bende babamdan uzaktayım çok özledim onu ama sağlığı yerinde diye şükrediyom kilo ise 40 kilo fazlam varama elbet vercem diyom evlenirkenden 20 kilo fazlamla evlendi sen sağlıklı ol seni seven öyle sevsin sıkma kendini lütfen

Epey sıkıntılar yaşamışsın,böyle hissetmen çok normal.
Ama artık geçmişi bırakıp geleceğe bakmanın zamanı gelmiş.
Bence hemen bugünden başla.Yarın yepyeni bir hayata uyanacağını düşün.
Hayatında ufak da olsa değişiklikler yap.Mesela ne bileyim otobüse 1 durak ötede binmek gibi.Ufak yürüyüşler yap,derin nefes al.Ve şükret çünkü sağlıklısın ve önünde uzun bir gelecek var.
Geleceğini çaresizce bekleme,kendin yönlendir,çaba göster,plan yap,hayal kur.
Hayattan ne bekliyorsun,nasıl bir işin,eşin,evin olsun istiyorsun bunları kafanda canlandır.
Memnun değilsen,imkan varsa işini değiştir.İşini değiştiremiyorsan moralini bozanlara karşı tutumunu değiştir.
Asıl önemlisi kendin için,sadece kendin için birşeyler yap.
Bir hobi edin veya sevdiğin bir konuda kursa yazıl,spor yap.
Kişisel gelişim kitapları okumak da hayata bakışını değiştirir,kendini iyi hissettirir.
Bulamıyorsan konuyla alakalı siteler var,onlara bakabilirsin.
Son olarak kilon geliyor.Ben bu sorunun ruh halinle paralel geliştiğini düşünüyorum.
Sen kendini iyileştirmeye başlayınca kiloların da sorunlarınla birlikte geçmişte kalacaktır.

Canim Benim Buraya Yazmakla Cok Iyi Etmissin ,
Burada Senin Derdin Benim Derdim Diye Bisey Yok
Hepsi Hepimizin Derdi Olarak Görüyoruz ...

Giden Sevgiliyi Öncelikle Bosverrrrrr .. Daha Gencsin Karsina Ne Delikanlilar Cikar ..
Tabiki Icin Aciyordur Sonucta Sevmissin Ama Malesef Bunun Bir Caresi Yok
Ask Acisi Cok Dogal Birseydir ..

Annen Ve Babanin Ayrilmasina Üzüldüm , Ama Bu Demek Degildir Ki Baban Sendende Ayrildii ..
Hayiiir O Sadece Annenden Ayrildi .. Senden Hic Bir Zaman Ayrilamaz Cünkü Sen Onun
Kizisin, Prensesisinnn .. Özlemek Bazen Insana Koyar Ama Bir aloooo Kadar Uzaginda Sadece Babacigin ,Hem Hic Görmeyeceksin Diye Bisey Yokkii .. Sana Istek Göndere Bilir Vizeni Alirsiiin Ve Vinnn 2.Hafta Babanin Yaninda Mis Gibi Tatil Yapip Özlem Giderirsin ..
Oda Olmadi Babana Seni Cok Özledim Dersin Imkan Bulunca O Gelir ...

Kilo Vermene Gelince .. Bak Kuzum Bu Sitede Diyet Bölümü Var Orada Kendi Kilo Grubuna Göre Topikler Var .. Herkez Herkezle Can Ciger Kuzu Sarmasi Oluyor Veee Full Destek Ve Azim Gücü Veriyorlar .. Zayiflayan Ablalarimizin Yasitlarimizin Basari Öyküleri Var Onlari Okuyup Hirs Yapacagina Eminim .. Benimde Kilo Problemim Var Tam 19.Kilo Vermem Gerek Veee O Topiklerden Birisindeyim ..
Gel Sende Katil Bize ...

Full Positif Düsünce Depolacagiz Sana Emin Ol ..
Nolursun Üzülme Ve Moralini Bu Sekilde Düzeltmeye Calis ..
Emin Ol Ne Giden Sevgiliyi Düsünecek Vaktin Olacak Nede Asosyal Olacaksin ..

Cancigerim,insan mutlulukta kendinden asagilara bakmali ki yipranmasin.Hapishanelerde gencliginin galeyaniyla yaptigi hatalarinin cezasini cekenleri,hastanelerde sagligindan olmus belki de vefat etmeyi bile nimet sayanlari,Hastane kapilarinda yataginin basucunda evladinin bir nefesini sabirla bekleyen anneleri,mezarda ahhh keske yeryuzune tekrar ayak bassaydim da her turlu zorluga katlanirdim diyenlerin varligini dusun...Mecnun Leylasinin askiyla yanarken, daglara taslara basini vururken saclarinin darmadaginikligini kuslar yuvalari sanip konarken Mevlasini bulmustu ya...SÜKÜRDE ASK gibi insani Mevlasina ulastirir.Hepimiz hayat sahnesinde bir tiyatrocuyuz,oyunumuzu oynayip arkamizda hos bir sada birakarak , gidecegiz.Canini SIKMA. Yetim olan Sevgililer sevgilisi Peygamberimizi dusun.Ruyalarina gelip seninle dertlessin.Bir fakire verecegin bir ekmek parcasinin onu nasil sevindirdigini animsa.Bir sokak kedisine bir tas sütü verdigindeki heyecanini aklina getir. Dostunun derdini dinledigi gibi gercek Dosta yani ALLAH'A ac dertlerini onunla SIRDAS ol.O Seni hic bir zaman yalniz birakmadi ve birakmayacak.Kilolar dedigin, bir iki aylik spora bakar.Hem gercekten seven insan engelli bile olsa, ona deger verir ama kalbinde sevgi olmayan ,en guzelde olsa, perdeler kapatir,deger vermez sevdigine...Seni herseyinle sevecek bir delikanli gibi bir adam cikarda seni mutlu eder be cicegim.

sanki kendinize dert arıyor gibi sıkıntılarınız gözünüze gözünüze sokmayın.muhakkak sizi üzen kötü olaylar okurken ben de üzüldüm ama dermansız dert değil ya çok şükür.mümkün olduğunca iyi şeyler düşünmeye çalışın.kilo dert değil,verilir.evlenen eski sevgili,zaten eski ve olan olmuş.ailesel sorunlar muhakkak çok üzücü lakin onlar yetişkin insanlar böyle mutlu olacaklarına inanmışlar,daha fazla üzülmek istememişler.küçük değişimler yapın saçınızı boyatın mesela ne bileyim sizi iyi hissetirecek şeyler yapın.bir süre sorunlarınızı düşünmemeye ya da küçültmeye çalışın.
dilerim her şey gönlünüzce olur...

canım yazman çok iyi olmuş burda herkes derdini sıkıntısını paylaşarak rahatlamaya çalışıyor hem bazen insan en yakınına anlatamazken başkalarına anlatmak daha güzel oluyor.
olaylar üst üste gelmiş sende doğal olarak canını sıkmışsın üzülmüşsün..
canım sıkıntıların var ama en önemlisi sağlığın yerinde isteyipte başaramayacağın hiç bir şey yok.kendini sıkma mutlu olmak için çabala etrafında hep seni mutlu edecek insanlar olsun.

off..bu moral bozukluğu içinde bunu okuyunca duygulandım birden..
çok doğru tüm sözlerin..

konu sahibi arkadaşım..
bak görüyomusun insanların nasıl dertleri var..
nelerle sevinebilen insanlar var..
bunlardan bende dahil hepimiz ders çıkarmalıyız..
kilo çözülmycek bi dert değil..anneyle babanın ayrılmasına da yalnızca küçükken bukadar hiç bişeyin farkına varmadığımız için takarız sanırım..
şimdi neyin ne olduğunu onların ne şekilde mutlu olması gerektiğini biliyosundur..babanı bir şekilde mutlaka görürsün inş canım..
evli bi adamdan da asla hayır gelmez bebeğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…