Psikolojim çok bozuk !!

Neler demedim ki canım. onlar üzülecek diye hep beni üzüyor. birşey desem soğudum senden, gıcık kapıyorum, beni kaybettin vs. lafları ediyor. malesef erkek olmayı yanlış anlamış eşim. arkamda bir gün durmadı :( allahım ıslah etsin o aileyi ben hiçbirşey demiyorum artık.
YUVA BOZANIN YUVASI OLMAZ, HUZURU OLMAZ İNŞALLAH !!!

sende dekı bılmıyorum ailen bu duruma ne der sende o zaman ben gıdıyorum madem sogudun benden madem senı kaybedıyorum gıdıyorum de k.bakma bu sekılde bı evlılık yurumez de annenlerlede konus boyle bı sorunumuz var aşamadık belkı aşarız bu şekilde de annenlere gıt eger sevıyorsa kafasına dank eder zaten

Kaç kere konuştum canım kaç kere. Ana kuzusu lafı az kalır malesef. Kuzu gibi yetiştirmiş eşimi hala annesinin sözünden çıkamaz. Kadın resmen beynine yer etmiş. Ne zaman birşey desem ben haksız olurum malesef. 26 yaşında 27den gün alıyor ama olgunlaşamamış eşim.. Kaç kere bu konu hakkında uyardım hayırlı evlat bu demekmiş ne yapsınmış yaşlı insanlarmış, yarın bir gün ölüceklermiş bilmem ne. eşimin beynine nüfus etmiş kendini acındırarak kandırıyor eşimi. Ben annemlere giderken onalra ugramadan gidemem, yada habersiz giderim onları tepelemiş olmayayım diye üzülürler diye.
Ama eşim beni kaybediyor böyle böyle farkında değil.

sende dekı bılmıyorum ailen bu duruma ne der sende o zaman ben gıdıyorum madem sogudun benden madem senı kaybedıyorum gıdıyorum de k.bakma bu sekılde bı evlılık yurumez de annenlerlede konus boyle bı sorunumuz var aşamadık belkı aşarız bu şekilde de annenlere gıt eger sevıyorsa kafasına dank eder zaten

Düşündüm bu durumu canım ama malesef iş yerinden izin alamıyorum. Atar yapmak için bile iznim yok :(
Gidip annemlere burnunu sürtmek için neler vermezdim ama malesef iş yerim sorun.
Annemlerde 4 saatlik mesafede.
Ya kafama koyup boşanacam temelli işten çıkıp aileme yerleşecem.
Yada işe devam edip eşimle kalacağım.

İnanın burnunu sürtmeyi o kadar istiyorum ki !!

Düşündüm bu durumu canım ama malesef iş yerinden izin alamıyorum. Atar yapmak için bile iznim yok :(
Gidip annemlere burnunu sürtmek için neler vermezdim ama malesef iş yerim sorun.

İnanın burnunu sürtmeyi o kadar istiyorum ki !!

valla canım yıllık izin felan yok mu bayram izni felan bı sekılde adamın burnunu sürt yanı bak bosan demıyorum dememde lakın degerını anlasın senın bı sekılde yap bunu

valla canım yıllık izin felan yok mu bayram izni felan bı sekılde adamın burnunu sürt yanı bak bosan demıyorum dememde lakın degerını anlasın senın bı sekılde yap bunu

Yıllık iznim malesef yok çünkü yeni girdim bu işe 4 ay oluyor :( bayramda da annesigile gitmesem zaten otomatikman boşanırız :( nasıl ne zaman yaparım bilmiyorum.

düşündüm bu durumu canım ama malesef iş yerinden izin alamıyorum. Atar yapmak için bile iznim yok :(
gidip annemlere burnunu sürtmek için neler vermezdim ama malesef iş yerim sorun.

Inanın burnunu sürtmeyi o kadar istiyorum ki !!

ayrılmayı düşünüyormusunuz ciddi ciddi_?

Onu ikna etmem çok zor. Bende sorun olduğunu düşünür hep. Kendi beni bugüne kadar nişanlılıkta bir kere aldatmasına rağmen ona sorsanız sütten çıkmış ak kaşık.

En başta söylemeniz gerekeni en sonda söylemişsiniz. Nişanlılık çiftlerin birbirini tanıması sürecidir. Eşiniz sizi tanımak yerine aldatmış, ve bu şekilde tanımış, ne yaparsam kabul eder, her zaman zeytinyeğı gibi üste çıkarım, ben erkeğim, her zaman haklıyım deme fırsatını veren siziniz. Siz kendinize saygı göstermemişsiniz şimdi eşinizden saygı beklemeniz traji komik. Bile bile lades demişsiniz .... Geçmiş olsun....

Iki hata var birinin telafisi yok adam aldatmış sende gözyummuşsun artık kendini vazgeçilmez sanıyor....diğeri gidip sarılman asla onlara değer verdiğini gösterme eğer gösterirsen itilen sen olursun tecrübe ile sabittir ....bir malı adam ettim şimdi kendini benden üstün görüyor...sevgiliyken ağlardı şimdi ben ağlıyorum ....birde üstüne gözyaşlarına inanmıyorum diyor.annesi gibi yalandan ağlayabiliyor sanıyor bütün kadınları....hiç takma boşanmada hayatını yaşa yokmuş gibi davran

Ya inanınki her haftasonu hadi gelin hadi gelin 100 kere soruyor kayınvalidem. 3 saatlık mesafedeyiz. bir yere giderken eşim gizli saklı gider bize uğramadınız der üzülürler diye yaa. vallahi beni bu duruma getiren eşim kesinlikle. üzülürler şuraya gittiğimizi söylemeyelim. bizede gelin derler diye.

Bu durumu bende biliyorum, annemler 20 dk mesafede kv. 2-3 saatlik bi mesafede. Anneler gününde doğal olarak anneme gidebildik. Bunu söyleyemedi eşim ailesine. Söylese gör sen tavrı suratı.. Bu tarz anneler bana çok itici geliyor o yüzden. Bencil buluyorum bu evlat sevgisi değil başka bişey.. Her zaman yanımda olsun, e anacım o zaman ne diye evlendirdin dizinin dibinde oturtsaydın deil mi!!!

Tum evli bayanlara soru ilk yillar cok tartisiir.her tartismada her kez bosansa nee olur.benim de kaynanam ilk evlendigimiz yillarda cok tavir takindi.kadin evlenince anne evini unutmaliymis dedi..bana.ama kendi kizi yabanci ulkeden geldiginde annesine gelio diye o da kaynanasiyla tartisma yasadi.kayinvalidem gitti sen kim oluon tabikide gelecek ben annesiyim die kavga etti.ama bana kendide aynisini soledi.ama ben hic takmadim.esimlede konusunu bile acmadim.anenneme gittim geldim.en sonunda alisti.ama kesinlikle esinle bunu tartisma.git ve gel.yeter.zamana birak bak onlarda alisacak.esimle ayni memleketli degiliz.yeni evliligimizde kaynanam bana artik seninmemleketin orasi degil burasi derdi.sanki ben yetim kaldimda yurt ariom.ama beni birine anlattiklarinda yabanci gelin demeyi biliyolar devim ayri ama birliktik.evimi supuremezdim.onun evini temizler sonra anne catidaki odami supurup gelim derdim.tik yok.cevap yok.alir gider supurur gelirdim.ya nie bole yapion ne oldu demedim.onu ole kabul ettim.ama hic kotuluk yapmadim ve o bu kendi haksizliklqri karsisinda benim hic tavir takinmayip kusmedigimigorunce bana anne gibi davrandi.simdi beni coooooooook seviyor.

sizi daha önce aldatmış birinden neden çok şey bekliyosunuz. Belki de gene başkasını buldu, tek sorun annesi değildir. .​

Back
X