• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim çok bozuldu

Ya benim sıkıntım aşı değil ki anlayamadınız galiba sorunumu . Seçim yapamamak . Bu beni sinir etti. Herşeyde böyleyim . Birden fazla seçeneğim varsa karar veremiyorum imkansız. Bir şeye karar verip onun üzerine devam edemiyorum. En son aşıda çıktı bu işte artık tam birine karar veriyorum sonra yok diğeri daha iyi diyorum. Ay ya o şöyleyse yok bu kesin daha ii derken sinirim laçka oldu. Sorun aşı değil seçememek sorun🤦🏻‍♀️
Merhaba, ben iki hafta hastanede yattım tek doz bio asılıydım o kadar ağır geçirdim ki 2. Yi ertelediğime cok pişmanım üstünden 2 ay geçmesine rağmen öksğrğk devam ediyor astım için kullanılan havalardan kullanıyorum.
Geçmeyince 4 5 doktora gittim en sonuncusunun tedavisi çok iyi geldi. Her gittiğim doktora da sordum hangi aşı diye. Suan için hepsi biontec dedi mevcut mutasyonlar için tek güncellenen aşı olduğu ve etkinliği daha çok olduğuçin. Ben geçirdiğim halde sinıvac önermediler

Gece 3e 5e kadar uyuyamayacak, ağlayacak ne var anlayamadım:110:Altı üstü aşı bu, milyonlarca insan vurulu bu aşıyı, etrafınızda olanlar vardır eminim hiçbiri 3. kol 5. göz üretmedi sakin olun :bicak:
Arkadaslad belki fobisi var nerden blyrsnz kcucuk bir kan almadan bayılan kişiler var bunu dert eden insanlar var. Bence olabilir yardım istemiş hanimefendi

Kendi cevremde bir çok ağır yan etkisini gördüm. Iyi ya da değil faz çalışması bitmemiş sıvıları elbette olmadım. Burda boş boş konuşacaklar olur onlara da hukuken yasal hakkım kimseyi ilgilendirmez diye yanıt vereyim. Aşıya karşı değilim faz çalışmaları bitsin Yanetkiler kaydedilsin iyi sonuç ortaya çıksın ozaman olurum. Basın tv iyi satış yaptırdılar bu firmalara. Biliyormusunuz bi ülke dava açtı ve dava ifşa oldu . Bi aşi firması hangi hastaneler ile anlaşma yapmış kimler mis ortaya cikti. Hepte tvde korku pompalayan malum kişiler. Fakat 2079 Du sanirim ozamana kadar ifşa olmaması için yasak koydurdular . İlla mecbur olacaksam biontek asla olmazdım . Umarım faz calismari sonucu iyi sonuç çıkar ve olursan sifa olur . Haa bide hamilelere de cok tavsiye ediliyordu şiddetle. Who ne dedi dusuğe sebep dedi tafsiye etmedi. Bi öyle bi böyle :işsiz:

Kendi cevremde bir çok ağır yan etkisini gördüm. Iyi ya da değil faz çalışması bitmemiş sıvıları elbette olmadım. Burda boş boş konuşacaklar olur onlara da hukuken yasal hakkım kimseyi ilgilendirmez diye yanıt vereyim. Aşıya karşı değilim faz çalışmaları bitsin Yanetkiler kaydedilsin iyi sonuç ortaya çıksın ozaman olurum. Basın tv iyi satış yaptırdılar bu firmalara. Biliyormusunuz bi ülke dava açtı ve dava ifşa oldu . Bi aşi firması hangi hastaneler ile anlaşma yapmış kimler mis ortaya cikti. Hepte tvde korku pompalayan malum kişiler. Fakat 2079 Du sanirim ozamana kadar ifşa olmaması için yasak koydurdular . İlla mecbur olacaksam biontek asla olmazdım . Umarım faz calismari sonucu iyi sonuç çıkar ve olursan sifa olur . Haa bide hamilelere de cok tavsiye ediliyordu şiddetle. Who ne dedi dusuğe sebep dedi tafsiye etmedi. Bi öyle bi böyle :işsiz:
A ben sandim bir anda yorumu okurken 😂

Arkadaslad belki fobisi var nerden blyrsnz kcucuk bir kan almadan bayılan kişiler var bunu dert eden insanlar var. Bence olabilir yardım istemiş hanimefendi

İyi de konu sahibesi iğne fobim var dememiş ki, altı üstü 2 seçenek için tüm gece yatamadım demiş. Konu bambaşka:KK51:

Ben aşılarımı oldum çoktan tamamlandı bitti bile sorun çözüldü teşekkürler herkese 🙏

Biontech oldum asi karşıtı olanları da anlamıyorum tüm toplumun hayatını riske atıyorlar doktordan bilim adamından iyi biliyorlar herade

Back
X