Tabiki size değildi benim sözüm,herkes oyle değil. Böyleleri var ama . Sizin adınıza üzüldüm. Vebal konusunda,bilemiyorum,bir insan torununu görmese kahrından ölmez diye düşünüyorum. Ben açıkçası toplumun dayattığı bazı seylere hic katılmıyorum. Mesela anne kötüdür cok kötü zalim,ikiyüzlü çocuğun duygusal ihtiyaçlarını karşılamayan babaya karsi dolduran bir annedir. Bu anne sevilmez,ama densizin bir tanesi çıkar der ki,aaa olsun ama o senin annen,o seni 9 ay karninda taşıdı .What? Ben mi dedim beni dogur diye. Ki zorluklarla doğmuş bir çocuğum bu arada. Iste boyle seylerden nefret ediyorum anne de bir insan, sevilmesi normalse sevilmemesi ve onunla gorusmemekte normal bence. Siz bence duygusal ve sakin birisiniz sanırım. Kocanız a da sinir oldum ,yillar geçer fark eder ama yillar gecmis olur. Benim babam 34 sene sonunda,benim annem biraz kaynanalik yaptı diyor. Günaydın...
Benim esim ve esimin ailesiyle hicbir problemim yok. Aslında eşimle var. Bazen onu yiyorum ve kavga ediyoruz. Her evde vardir sanırım,ama gorumce,kaynana sorunları hic yasamadim cok sukur. Gorumcem soguktur aramaz sormaz,ogun abisini aradı isi düştü :) beni istedi telefona yengelerin bitanesi guzel yengem nasılsın diyor :) daha da aramaz 2 3 ay. O da onun huyu ama severim kendisini. Ben aşırı mükemmelliyetçi bir insanım,fincanın rengi mor,altlığı da mor olsun diye butun memlekette mor fincan tabağı ararım. Bu tip seyler beni yoruyor,o yuzden bazi sozlere de takilmisligim vardi ilk eğlendiğim zamanlar simdi rahatim.