Psikolojim mi bozuk ?

Bahsettigin seyler gercekten ilginc seyler.
Vesvese insani yiyip bitiren birsey.
Umursamamaya, acaba oldum mu diye dsundugunde falan kendini oyalamaya calistin mi hic?
Uzerine gittikce daha da buyuyor cunku..
Doktordan da cekinmene gerek yok.
Zaten devletteyse, cekinecegin kadar bile surmez merak etme :)
Evet devlette ya pek dinlemez basindan atarsa :(

bir bayan olarak babanıza ve kardeşinize nasıl tecavüz ettiğinizi düşünüyorsunuz öyle bir kaygıya kapılıyorsunuz..?zarar verirsem deseniz anlayacağım da..acaba erkek üyemisiniz?

Üzme kendini. Psikolog/ psikiyatri ye gidip tedavini almaya bak. Aklına geldikçe kendine hakim olmaya çalış. "Evet bu da öncekiler gibi benim kuruntum, sıkıntı yok." gibi kendine telkinlerde bulunmaya çalış.

çok enteresan,lütfen işinin uzmanı bırıne görün..gidişat hıc ıyı degıl.

Zarar versem desem anlamazsiniz diye oyle yazdim

Hic gitmemekten iyidir.
En azindan bir teshisin olur. Ona gore tedavi yontemleri arastirirsin.
Bazen devlette de ilgilileri cikiyor simdi haklarini yemeyelim.
Benim lafim klasik bir genellemeydi sadece : )

pira .!.:
Hayir daha once hic gitmedim iste pskiyatri nasil karsilar cok cekiniyorum pazartesi gidicem :(

Kesinlikle yararı olacaktır pira. Hissettiklerini ne kadar iyi anlatırsan o kadar çabuk netice alırsın.
Psikolojik yardıma dair ön yargılara kulaklarını tıka ve doktorunu izle canım.
Harika hissedeceksin. Gelişmeleri bekliyor olacağız. Bizi unutma.

Babanıza ve kardeşinize nasıl tecavüz etmeyi düşünüyosunuz?
Babasina ve kardesine tecavuz etmeyi dusunmuyor istemsiz olanlar aklindan geciyo bunlar ileri boyutta okb belirtileri var canim benim lutfen hemen doktora gir ilac ve terapiyle duzelme oluyorr cogu zaman hatta su an icin yeni olsada okb hastaligini ameliyatla duzeltebilecegini soyleyen cok unlu doktorlarda var. Sen hemen doktora git sonra gelismeleri bildir bizede tekrardan konusurz cok cok gecmis olsun Allah im sifa versin cok zor bi hastalik

Kahve falinda mi goruyosunuz pardon?Okb hastaligi sizofreniye sebep olmaz!
okb şizofreniye sebep olmaz arkadaşım ben zaten okb olmadığını düşünüyorum içindeki vesvese türü uzak bir akrabımınkine aşırı benziyor ona şizofren teşhisi kondu tedavi görüyor bu arkadaş bilinçli farkında oraya doğru yol gidiyor yol yakınken tedaviye başlamalı dedim ben..yanlış bir şey mi yazdım yoksa diye baktım ama okb dediğimi nerden çıkardın

bu birden pat diye olmadı sanırım. bu noktaya getiren belli bir neden var mı? ya da ailen durumdan haberdar sanırım?

okb şizofreniye sebep olmaz arkadaşım ben zaten okb olmadığını düşünüyorum içindeki vesvese türü uzak bir akrabımınkine aşırı benziyor ona şizofren teşhisi kondu tedavi görüyor bu arkadaş bilinçli farkında oraya doğru yol gidiyor yol yakınken tedaviye başlamalı dedim ben..yanlış bir şey mi yazdım yoksa diye baktım ama okb dediğimi nerden çıkardın
Bunun adi doktora gittiginde o en dogru teshisi koyucaktir tabi ama okb hastaligi bu halk dilinde takinti yada vesvese deniyor cok hassasim bu konuda bi yakinim bu hastaligi yasiyor onun icin

bu birden pat diye olmadı sanırım. bu noktaya getiren belli bir neden var mı? ya da ailen durumdan haberdar sanırım?

Bunun adi doktora gittiginde o en dogru teshisi koyucaktir tabi ama okb hastaligi bu halk dilinde takinti yada vesvese deniyor cok hassasim bu konuda bi yakinim bu hastaligi yasiyor onun icin
senin bir yakının mı yaşıyor ela arkadaşım ben senelerce panik atak anksiyete yeri geliyor vesvese ile boğuşuyorum hassas kantar koymayalım ortaya şimdi kim hassas kim değil diye..tabiki teşhisi doktor koyacak bu durumda okb diye kesin teşhis koymanın bir önemide yoktur kanımca değil mi...ben senin kadar kesin yargılarla basmıyorum konuya şizofrene gidiyor diyorum sen kesin okb ben bu konularda hassasım hemşerim diyosun..
vesvesenin bu türlüsü de pek nadirdir hatırlatırım..

Eve
senin bir yakının mı yaşıyor ela arkadaşım ben senelerce panik atak anksiyete yeri geliyor vesvese ile boğuşuyorum hassas kantar koymayalım ortaya şimdi kim hassas kim değil diye..tabiki teşhisi doktor koyacak bu durumda okb diye kesin teşhis koymanın bir önemide yoktur kanımca değil mi...ben senin kadar kesin yargılarla basmıyorum konuya şizofrene gidiyor diyorum sen kesin okb ben bu konularda hassasım hemşerim diyosun..
vesvesenin bu türlüsü de pek nadirdir hatırlatırım..
Tabi her ihtimal olabilir ben dusuncemi paylastim kirdiysam ozur dilerim

kız zaten randevu almış doktora gidecekmiş, bırakın da teşhisi o koysun.. okb bilmem ne psikolojik hastalıkları isimlendirmek hassas ayar ister ve aslında bir sürü uzman bile her zaman doğru teşhisi koyamazken burada konuşulanlar çok yersiz.

Eve

Tabi her ihtimal olabilir ben dusuncemi paylastim kirdiysam ozur dilerim
önemi yok üslubumuz ne olursa olsun hepimiz fikrimizi beyan ederek bi nevi yardım etmeye çalışıyoruz...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Back
X