psikolojim mi bozuldu nee

BaharUtku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
505
260
103
merhaba hanımlar daha öncede bir çok konu açmıştım dört yıldır biriyle birlikteydim ayrılalı üç dört gün oldu ama inanılmaz bi ateş var içimde kabullenemiyorum bi türlü aslında karakter olarak bana çok ters biriydi bunu da biliyorum bitmesi ikimiz içinde çok hayırlı ama yine de döner diye umut ediyorum hayır bu adam ağır hakaretler mi etmedi küfürler mi etmedi ne bir sosyal medya hesabı ne de karşı cinsten bi arkadaş dört yıl boyunca sanki kafesteyim ben şimdi bunu neden özlüyorum neden içim acıyor benim psikolojim mi bozuk anlamadım gitti. Bana olan ilgisi sevgisi çok fazlaydı ondan yeri dolmaz diye düşünüyorum ya da bir başkasıyla olsa nasıl dayanacam diye ama artık böyle bi insanı düşünmek istemiyorum sevmek de istemyorum. Anlamadım salak mıyım ben neden her dakika aklımda allah aşkına uzun ilişkisini bitiren varsa bi söylesen ne kadar sürede sildi bitirdi içinde mahvettim kendimi.

Sana hakaret ve küfür eden bir insanı nasıl sevebiliyorsun ? Sen bu kadar değersiz misin ? Bence değilsin önce sen kendini sev lütfen !!!
inan bende kızıyorum kendime ama çıkmıyor aklımdan diyorum şu lafları gelsin aklıma ama yok hep sevgi sözcükleri geliyor nasıl aşacam bu iğrenç durumu

Hic takilma .Zamanla duzelecek her sey .O kadar uzun süreli iliski 3 gunde silinemiyor .Gun gectikce farkina varacaksınız iyi yaptığınızın.

şimdi naparsan yap içindeki ateş sönmeyecek tecrübe konuşuyor :)

ama zaman geçtikçe bi bakmışsın aklına bile gelmez olmuş

kısacası bir klişe olarak zaman herşeyin ilacı

Kafes hayatını iyice benimsemişsiniz...

Kendinize bir iyilik yapın
ve asla barışmaya yönelik bir harekette bulunmayın...

O hisler eski eşinizden değil, sizden kaynaklı şeyler muhtemelen. O yüzden iyi zamanları hatırlıyorsunuz. Beynin bir oyunu bu. Büyük bir değişiklik yaşadığı zaman, eskinin güzelliklerine odaklanıp kendini güvenli bölgeye alıyor. Siz de o olmasını istediğiniz zamanları hatırlıyorsunuz.

Bu boşluğu hayatınızı yine çok keyifli şeylerle doldurarak giderebilirsiniz. Eski eşe dönseniz emin olun eskisinden daha beter bir hapis hayatı görürsünüz.

O hisler eski eşinizden değil, sizden kaynaklı şeyler muhtemelen. O yüzden iyi zamanları hatırlıyorsunuz. Beynin bir oyunu bu. Büyük bir değişiklik yaşadığı zaman, eskinin güzelliklerine odaklanıp kendini güvenli bölgeye alıyor. Siz de o olmasını istediğiniz zamanları hatırlıyorsunuz.

Bu boşluğu hayatınızı yine çok keyifli şeylerle doldurarak giderebilirsiniz. Eski eşe dönseniz emin olun eskisinden daha beter bir hapis hayatı görürsünüz.
eşim değil sevgilimdi. Evet benden kaynaklı olduğunun farkındayım nasıl aşacam bilmiyorum .

merhaba hanımlar daha öncede bir çok konu açmıştım dört yıldır biriyle birlikteydim ayrılalı üç dört gün oldu ama inanılmaz bi ateş var içimde kabullenemiyorum bi türlü aslında karakter olarak bana çok ters biriydi bunu da biliyorum bitmesi ikimiz içinde çok hayırlı ama yine de döner diye umut ediyorum hayır bu adam ağır hakaretler mi etmedi küfürler mi etmedi ne bir sosyal medya hesabı ne de karşı cinsten bi arkadaş dört yıl boyunca sanki kafesteyim ben şimdi bunu neden özlüyorum neden içim acıyor benim psikolojim mi bozuk anlamadım gitti. Bana olan ilgisi sevgisi çok fazlaydı ondan yeri dolmaz diye düşünüyorum ya da bir başkasıyla olsa nasıl dayanacam diye ama artık böyle bi insanı düşünmek istemiyorum sevmek de istemyorum. Anlamadım salak mıyım ben neden her dakika aklımda allah aşkına uzun ilişkisini bitiren varsa bi söylesen ne kadar sürede sildi bitirdi içinde mahvettim kendimi.
Hissettikleriniz sevgiden değil tamamen alışkanlıktan kaynaklı.

Yıllarca bizi dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamış demektir diye kandırdılar.Bu sebepten sen dönmesini bekliyorsun.Seni sevmeyen, üstüne sana küfreden, hakaret eden bir adamla olmak istiyorsan tatlım onu bekleme sen ara yalvar.. Salla gitsin.Birkaç güne toparlarsın merak etme.Bu senin için en hayırlısı.

Bi insan önce kendini sevmeli.Kendisine saygı duymalı.Hele ki bir kadının öncelikle bir duruşu gururu olmalı.Sevgi anlayışın bu olmamalı..Küfür ve hakaretin olduğu yerde sevgi nin s si olmaz.

Stokholm sendromu geldi aklıma.
Cellatına aşık olan tek kadın değilsin. Ama düzelir merak etme.
Mümkünse psikolojik destek al özgüvenini geri kazanmak için..
Ve gez toz ortam yaratıp kafanı dağıt..

Daha 3 - 4 gün olmuş. Unutmak için çok erken. Kendinize biraz zaman verin. Üzülecekseniz üzülün, ağlayın, içinize atmayın. Zamanla geçeçek.

İnsanlar ana, baba, evlat veriyorlar toprağa. Onlar canlarının cananı olmadan nasıl yaşıyorlarsa siz de 4 yıllık sevda olmadan yaşarsınız. Bunu unutmayın.

Back
X