nişanlıyım biliyorsunuz kızlar açtığım konulardan ve nişanlımın annesinin bana karşı isteksizliğini,beni istemediğini,bunun üzerinede abisinin düğünü için nisanda olan düğünümü ertelediklerini yazmıştım..geçtiğimiz hafta nişanlımın babası,amcası geldiler ve kesin tarihi tekrar aldılar..annemi ikna ettiler ve fedakarlık yapmamızı rica ettiler,nisanda olan düğünümü temmuza aldılar.tatlıya bağlandı sonunda ve bugün beni annesinden sonra istemeyen evin 2inci şahısı,abisinin nişanı vardı.ailemle beraber bende bulundum nişanda ama dahada kötü hissettim kendimi..aisini tebrik ediyorum surat o biçim
diğer akrabalar iyiydi bize karşı ama onların düğünü için benim düğünüm ertelendi,ve kendimi kadar 2inci planda kalmış ve aşağılanmış hisettimki..nişanlımda normal kıyafeti ile gelmiş nişana..özentisizdi yanii oda..ancak beni sinir eden ve psikolojimi olumsuz etkileyen diğer bir sebepte,nişanlımn benden yaşça küçük dayısının kızı nişanımla çok samimi..mesela bugün onunla kalkıp oyun oynama dedim ve beni dinlemedi karşılıklı oyun oynadılar..giderkende nişanlım herkesle vedalaşırken beni,yine o bahsettiğim kızın ve kardeşinin yanına götürdü onların ayaklarına yani..vedalaşmak için..ancak 2 yiğenide o kadar soğuktuki,tokalaşmak için el bile vermediler..yaa nasıl moralim bozuldu anlatamam kızlar..hem ayaklarına neden gittim diye kendime kızdım hem nişanlımın bana el bile vermeyen kızla bu kadar samimi olmasına kızdım..şimdi içim içimi yiyor..daha çok psikolojim mahvolmuş durumda..neyseki nişanlımın halası,kaynanamın yanında bana (çok tatlısın seni çok sevdim,özellikle düğününe geliceğim)dedi de bana teselli oldu..ama o kızla samimi olupta sonra yağına götürmesi,ve kızın soğuk davranması beni deli ediyor düşündükçe..üstelik benden yaşçada küçük