Psikolojim o kadar bozulduki,herşeyi kafaya takıyorum deliricem sonunda..

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
nişanlıyım biliyorsunuz kızlar açtığım konulardan ve nişanlımın annesinin bana karşı isteksizliğini,beni istemediğini,bunun üzerinede abisinin düğünü için nisanda olan düğünümü ertelediklerini yazmıştım..geçtiğimiz hafta nişanlımın babası,amcası geldiler ve kesin tarihi tekrar aldılar..annemi ikna ettiler ve fedakarlık yapmamızı rica ettiler,nisanda olan düğünümü temmuza aldılar.tatlıya bağlandı sonunda ve bugün beni annesinden sonra istemeyen evin 2inci şahısı,abisinin nişanı vardı.ailemle beraber bende bulundum nişanda ama dahada kötü hissettim kendimi..aisini tebrik ediyorum surat o biçim diğer akrabalar iyiydi bize karşı ama onların düğünü için benim düğünüm ertelendi,ve kendimi kadar 2inci planda kalmış ve aşağılanmış hisettimki..nişanlımda normal kıyafeti ile gelmiş nişana..özentisizdi yanii oda..ancak beni sinir eden ve psikolojimi olumsuz etkileyen diğer bir sebepte,nişanlımn benden yaşça küçük dayısının kızı nişanımla çok samimi..mesela bugün onunla kalkıp oyun oynama dedim ve beni dinlemedi karşılıklı oyun oynadılar..giderkende nişanlım herkesle vedalaşırken beni,yine o bahsettiğim kızın ve kardeşinin yanına götürdü onların ayaklarına yani..vedalaşmak için..ancak 2 yiğenide o kadar soğuktuki,tokalaşmak için el bile vermediler..yaa nasıl moralim bozuldu anlatamam kızlar..hem ayaklarına neden gittim diye kendime kızdım hem nişanlımın bana el bile vermeyen kızla bu kadar samimi olmasına kızdım..şimdi içim içimi yiyor..daha çok psikolojim mahvolmuş durumda..neyseki nişanlımın halası,kaynanamın yanında bana (çok tatlısın seni çok sevdim,özellikle düğününe geliceğim)dedi de bana teselli oldu..ama o kızla samimi olupta sonra yağına götürmesi,ve kızın soğuk davranması beni deli ediyor düşündükçe..üstelik benden yaşçada küçük

Bazı insanlar bazı insanları kıskandırmayı çok sever.. kendi mutlu değildir başkalarını da mutsuz etmek isterler. o kızın seni çekemediği aşikar .... o varken daha çok gül hiç takmıyormuş havasında ol bırak o kudursun... nişanlınla mutluluklar dilerim..

cnm zaten nişanlımın ailesiyle sorun yaşadık ve istenmeyen konumundayım..ama nişanlım samimi kuzeniyle,ve nişanlım giderken onunda yanına götürdü yalakalık yaparmış gibi..o ise erkek kardeşiyle uzaktan beni seyrediyordu ve en yanlarına gidince,soğuk ve umursamaz davrandılar o kadar bozuldum ve üzüldümki..üstelik nişanlıma oynama dediğim halde oynadı o kızla yaa..zaten enim düğünümüm ertelenmesine sebep olan nişanda bulundum bunun urukluğu vardı..bu olay dahada sinirimi bozdu..annem bile nişanlımın öylesine samimi olmasına sinir olmuş..inş mutlu lurum cnm ama ben hep üzülüyorum yaa deliricem artık

sevgimmm daha önceki konunu biliyorum cnm yorum da yaptım sana bu insanlarla mutlu olman çok zor die.. benimde abim vardı dayımın oğlu sarılark otururduk hiç bir kötü niyet olmadan nişanlandıktan sonra bana karşı mesafeliydi nişanlısı da sanırım rahatsız olmuştu eşini de sevmedim bende kötü niyet yoktu sende o kızı bence tanımaya çalış belki benim gibi masum gibi abi sevgisidir.iyi düşün taşın cnm hakkında hayırlısı olsun..

Bence sabırlı ol derim canım evlenince herşey düzelir gözü kimseyi zaten görmez alakayı da keser. ailesiylede birlikte yaşamayacaksan zaten sorun yok nişanlılık dönemleri birçok ailede sıkıntılı olur acaba iyimi kötümü sana hep o gözle bakarlar. stresli bir dönemdir ben sana stresli günlerinde sarı kantoron bitkisi öneririm aktarlardan da sorabilirsin. ben adet dönemlerimde gergin mutsuz kırılgan olduğumda bir tane içiyorum ne kaygı kalıyor ne tasa bitkisel yan etkisi de yok tavsiye ederim. kafanı rahatlatır

neden dayısının kızıylada senle değil??
bütün gece sizin yanınızdan ayrılmaması gerekirdi normali bu değilmi ?...

cnm daha önceki konularımı biliyorsan nasıl sıkıntı yaşadığımıda çok iyi anlarsın ve dün gece bu konuyu açmamın ardından,başka konular canımı iyice sıktı.abisinin nişan bohcası daha güzelmiş miş,o evlenip ayrıldığı halde ona daha çok özenilmiş miş,bizim bhçada kurdale ykmuş abisine gelen bohçada kurdale ile gelmiş miş..yaa nişanlımın söylediklerine ve kıyasına inanamadım..tekrar bugünde tepki gösterdim bu söylediklerine ve,artık yettin,beni patlatma diye bağırıp çağırdı tlfda..bende nasıl biliyorsun onu uygula öyle hareket et dedim..sonrasında özür diledi ama annesinin dolduruşuna gelip bana neler söyledi yine cnm..abisinin nişanıyla bizimkini kıyaslıyormuş,ona daha çok özenilmiş ve kaliteli şeyler alınmış mış..herşey dahada kötüye gidiyor sanki cnm o kadar kırgın ve üzgünümki..

cnm yukarıda bahsettiğim gibi abisiyle bizi kıyaslaması ben neden böyle görmedim nişanda filan demesi çok sinirimi bozdu..ailesi beni sevmiyor cnm ama dediğin gibi herşey düzelir ve gelip geçici olur..ama nişanlımın bugün ve dün gece bohça hakkında söyledikleri beni inanlılmaz sarstı..resmen artık yettin derken beni ayrılıkla tehdit etti..sonrada özür diledi ne faydası olursa?

ben bu tür işlerde bir erkeğin kendine alınan maddi şeyleri söz konusu etmesini asla hoş bulmuyorum ve buradan o insanın ne kadar maddiyatçı bir insan olduğunu anlıyorum arkadaşım.Hele daha nişanlılık aşamasında karşısındaki bayana bağıran bir insanla asla bir yuva kurulamayacağını düşünüyorum benimde başıma aynı talihsizlikler geldi ve ben artık nişanlı değilim bunlar tecrübeyle sabittir yani.

cnm abisi evlenip ayrılmış ama ona daha çok özenilmiş..sizin getirdiğiniz bohçayı,bohçacılar hazırlar demesi ve yettin artık diye bağırması,o kadar kırdıki beni..beni abisinin düğünü için geri plana attılar,beni yen gelen gelin için dışladılar,zaten hazmedemiyorum yapılan haksızlığı..ben bu kadar haksızlığı hakediyormuyum acaba??

Durumunu okuyunca üzülüyorum gerçekten zor!!!! Beni de eşimin yengesi çekemiyordu neredeyse oğlu yaşındaydım ama ortalığı karıştırmak için herşeyi yapıyordu. yaptığımız bohçaları etrafa savurduğunu bile duydum sonradan , nedense beni rakip gibi gördü. sağlıklı düşünen bir beyni olmadığını anladığımda rahatladım ve hiç takmadım. benimle aynı fikirde olan çoktu,

herkesin mantıklı hareket etmesini bekleyemezsin . mutlaka her ailede böyle tipler oluyor.
O dönemler benim eşim bana çok destekti bu çok önemli ... biz öyle aşıktıkki bir bakır bileziğe anneden kalan yüzüğe razıydık. yinede herşey çok güzel oldu aradan yıllar geçti hala anlatırlar ben daha güzel düğün görmedim diye ..... benide çok severler çok pozitif biriyimdir

Ben çok dua ederdim halada öyleyim ALLAH ın mülkü o kadar genişki ondan ne istesem veriyor .
Dua et sende, herkes uyurken kalk ve ondan iste samimi ol O açılan elleri geri çevirmez.. nişanlın içinde dua et sana daha çok aşık olsun..

İNŞALLAH sende çok mutlu olursun.. ALLAH herkesin gönlüne göre eş versin..:80:

canım diyorumya ben erkeklerin bu bohçam iyimi kötümü,ne koyulmuş gibi şeylere takılmasını o kadar saçma buluyorumki böyle işlerde en çok kıza alınan şeylere önem verilir,onlar kız alıyorlar sonuçta ne alırlarsa kendi evlerine getiriyorlar hemde adettendir.emin ol çoğu erkekte bu kısmına hiç takılmaz aradan çıkıyor böyle bazen.benim eski nişanlımda bizzat kendisi biz nişan alışverişi yaptıysak(yaptıklarıda çok normal şeyler)annende beni alıp alışverişe götürecek diye telefon etmişti nişan akşamı hemdehalbuki annem bohçasını zaten götürecekti bütün misafirler şaşırıp kaldılar biz ilk kez böyle şey duyuyoruz diye zaten bana karşı saygısızdı ve o akşam bitti.kimse haksızlığı ve saygısızlığı haketmiyor şimdiden seni saygıyla bir yere koymadılarsa ilerde ne olur bilmiyorum ama ben senin anlattığın kadarına yorum yapıyorum içini en iyi sen bilirsin allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…