Bazı insanlar bazı insanları kıskandırmayı çok sever.. kendi mutlu değildir başkalarını da mutsuz etmek isterler. o kızın seni çekemediği aşikar .... o varken daha çok gül hiç takmıyormuş havasında ol bırak o kudursun... nişanlınla mutluluklar dilerim..
cnm zaten nişanlımın ailesiyle sorun yaşadık ve istenmeyen konumundayım..ama nişanlım samimi kuzeniyle,ve nişanlım giderken onunda yanına götürdü yalakalık yaparmış gibi..o ise erkek kardeşiyle uzaktan beni seyrediyordu ve en yanlarına gidince,soğuk ve umursamaz davrandılar o kadar bozuldum ve üzüldümki..üstelik nişanlıma oynama dediğim halde oynadı o kızla yaa..zaten enim düğünümüm ertelenmesine sebep olan nişanda bulundum bunun urukluğu vardı..bu olay dahada sinirimi bozdu..annem bile nişanlımın öylesine samimi olmasına sinir olmuş..inş mutlu lurum cnm ama ben hep üzülüyorum yaa deliricem artık
sevgimmm daha önceki konunu biliyorum cnm yorum da yaptım sana bu insanlarla mutlu olman çok zor die.. benimde abim vardı dayımın oğlu sarılark otururduk hiç bir kötü niyet olmadan nişanlandıktan sonra bana karşı mesafeliydi nişanlısı da sanırım rahatsız olmuştu eşini de sevmedim bende kötü niyet yoktu sende o kızı bence tanımaya çalış belki benim gibi masum gibi abi sevgisidir.iyi düşün taşın cnm hakkında hayırlısı olsun..
Bence sabırlı ol derim canım evlenince herşey düzelir gözü kimseyi zaten görmez alakayı da keser. ailesiylede birlikte yaşamayacaksan zaten sorun yok nişanlılık dönemleri birçok ailede sıkıntılı olur acaba iyimi kötümü sana hep o gözle bakarlar. stresli bir dönemdir ben sana stresli günlerinde sarı kantoron bitkisi öneririm aktarlardan da sorabilirsin. ben adet dönemlerimde gergin mutsuz kırılgan olduğumda bir tane içiyorum ne kaygı kalıyor ne tasa bitkisel yan etkisi de yok tavsiye ederim. kafanı rahatlatır
cnm daha önceki konularımı biliyorsan nasıl sıkıntı yaşadığımıda çok iyi anlarsın ve dün gece bu konuyu açmamın ardından,başka konular canımı iyice sıktı.abisinin nişan bohcası daha güzelmiş miş,o evlenip ayrıldığı halde ona daha çok özenilmiş miş,bizim bhçada kurdale ykmuş abisine gelen bohçada kurdale ile gelmiş miş..yaa nişanlımın söylediklerine ve kıyasına inanamadım..tekrar bugünde tepki gösterdim bu söylediklerine ve,artık yettin,beni patlatma diye bağırıp çağırdı tlfda..bende nasıl biliyorsun onu uygula öyle hareket et dedim..sonrasında özür diledi ama annesinin dolduruşuna gelip bana neler söyledi yine cnm..abisinin nişanıyla bizimkini kıyaslıyormuş,ona daha çok özenilmiş ve kaliteli şeyler alınmış mış..herşey dahada kötüye gidiyor sanki cnm o kadar kırgın ve üzgünümki..
ben bu tür işlerde bir erkeğin kendine alınan maddi şeyleri söz konusu etmesini asla hoş bulmuyorum ve buradan o insanın ne kadar maddiyatçı bir insan olduğunu anlıyorum arkadaşım.Hele daha nişanlılık aşamasında karşısındaki bayana bağıran bir insanla asla bir yuva kurulamayacağını düşünüyorum benimde başıma aynı talihsizlikler geldi ve ben artık nişanlı değilim bunlar tecrübeyle sabittir yani.
cnm abisi evlenip ayrılmış ama ona daha çok özenilmiş..sizin getirdiğiniz bohçayı,bohçacılar hazırlar demesi ve yettin artık diye bağırması,o kadar kırdıki beni..beni abisinin düğünü için geri plana attılar,beni yen gelen gelin için dışladılar,zaten hazmedemiyorum yapılan haksızlığı..ben bu kadar haksızlığı hakediyormuyum acaba??
cnm abisi evlenip ayrılmış ama ona daha çok özenilmiş..sizin getirdiğiniz bohçayı,bohçacılar hazırlar demesi ve yettin artık diye bağırması,o kadar kırdıki beni..beni abisinin düğünü için geri plana attılar,beni yen gelen gelin için dışladılar,zaten hazmedemiyorum yapılan haksızlığı..ben bu kadar haksızlığı hakediyormuyum acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?