Halı sahaya da gider, kahvesini de içer kocan.bana gıcık olacaksın ama allah çocuk işiniz yüzde 90'ını kadına kakalamıştır.kabullenemeyen çocuk falan yapmasın.bu kadar basit.annelik aşırı ulvî bir duygu ve çelik gibi sinirler istiyor.şunu bir kabullenin artık.aşırı duygusal ve fedakâr olmayan insanların işi değil.ben çocuk bakıyorum, kocam keyif çatıyor diyecek potansiyeliniz olduğunu anlayamadınız mı doğurmadan önce.doğurmuşsun paşa paşa da bakacaksın.kocan da gayet normal, seni önemseyen biri.adam paragraflarca yazı yazmış.belli ki önemsiyor seni.başında duracak, çocuklarının olduğu evde yaşayacak koca bulduğuna şükret.şimdiki kadınlar çocukları da tek başına, ayrı evlerde büyütüyor.bildiğin rahat batması vakası.adam 2 gün soğuk yapsın, tavır alsın da o zaman görürürüm ben seni, depresyon kalıyor mu kalmıyor mu üçbuçuk atmaktan

. Şeker gibi kocayı, evliliği bulmuşsun şımarıp duruyorsun.aklını başına topla.evet isterseniz depresyondan çıkarsınız.sen kocam daha rahat ayağına kıskançlık krizine girmişsin.kocanla hemfikirim yani.kadınla erkek bir olmuyor işte.ne yapalım yaratılış kanunlarını mı değiştirelim.çocuklar kadınındır.bu yani...