- Konu Sahibi SenEsittirBen
-
canım ben ücret karşılığında tez yazan birini tanıyorum. 50 küsür yaşında çok bilgili bir abim. onla görüşebilirim istersen. hangi ildesin? o kadar emeğine yazık etme. kazanmak için kendini paralayan çok genç var...
Annesini kollarında kaybetmiş , 4 yıldır da sürekli hastanelerde babasını kaybetmemek için dua eden biri olarak : depresyona girmenizi anlıyamıyorum ..
Hastalık bu , gelir, geçer ..
Ölüm de aynı , yakar geçer .. Ama her ikiside mutlaka geçiyor .. sadece yarası kalıyor . Bu yaşamı sürdürmeye de engel olacak bir yara değil .. Çunku Allah güç veriyor .. Yeterki ona '' Amenna ve tevekkelna '' dıyebilsin insan ..
Sürekli bunu tekrarlayın ve Allaha sığının .. o zaman başınıza ne gelirse gelsin yıkılmadıgınızı güçlü oldugunuzu goruceksınız ..
Geçmiş olsun.
Canim dedemide akciger kanserinden kaybettik, öyle gelip gecici birsey olmasi icin nelerimi vermezdim. Keske öyle olsa.
Actigim konuyu yazmaya deger buldugun icin tesekkür ederim öncelikle. Basin sag olsun seninde. Ama kimse icin depresyona girmenizi anlamiyorum deme bence. Zaten ben buraya depresyonumu onaylayin diye konu acmadim canim, bu bir psikolog tarafindan zaten onaylanmis birsey, ister inan ister inanma.
Suanda en büyük korkum annemi kaybetmek oldugu icin bunu dile getirdim. Ayrica insanin depresyona girmesi icin illaki büyük bir tranva gerekmiyor canim. Yok sebeptende olusabilir bu rahatsizlik. Tesekkür ederim ve babaniza acil sifalar dilerim
Öncellikle annenize ve size şifalar diliyorum. Hayat böyle iniş ve çıkışlarla dolu. Herkesin çeşitli dertleri var. İnanın herkes bir mücadele içinde. Başkalarının boş konuşmalarına bakarak kendinizi değerlendirmeyin. Normal şartlarda çok başarılı olduğunuzun siz de farkındasınız. Sizin yaşadığınız zorlukları başkaları yaşasa belki çok erken pes edebilirlerdi. Siz yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz. İki tez konusunu anlamadım. Çift lisans mı yapıyorsunuz yoksa? Benim tavsiyem tez hocalarınızla konuşun ve durumunuzdan biraz bahsedip destek isteyin. Biraz motivasyonunuz artınca herşey daha kolay olacaktır. Kendinize inanın ve güvenin. O diploma size yeni kapılar açacaktır. İyi şanslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?