Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 3 senelik ilişkim var ve evet çok etkileniyorum veeeeee hatta ona da 'sana güvenmiyorum' imajı yansıtıyor/um/dum. Bu da aramızı bozuyor genelde haliyle. Gerçi o bana yapsa bu tavrı ben de delirirdim. Empati kur biraz anlarsın sen de. Ben artık kafamı başka şeye veriyorum aklıma geldiğinde. Zaten her halukârda eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmemek gerekir.
Ben direkt açık açık bişey demiyorum zaten ama kıskanmadığım kızdan kıskanasım geliyor..
Yapmasından rahatsız olmadığım şeyden rahatsız olmaya başlıyorum..
Yani tamamen değişiyorum..
Mesela açık kadın resimlerine bakıyormuş birinin eşi bende düşünüyorum ki;
- Ya ilerde benimde başıma gelirse
Diğeri fiziksel aldatmış;
- Ya aldatırım da haberim olmazsa veya olsada çok geç olursa..
-Sevgi anlamında ya başkasıdan hoşlanırsa..
Bunlardan çok korkuyorum..
Ayrılıktan korkum yok ama arkamdan iş çevrilmesinden korkuyorum
Ama herkesin yasantisi, karakteri farklidir. Sen kendini bura ile kiyaslama. Kotu dusunme ki kotu seyler olmasin.
Anaaaaaağm aynı ben, güleceğim kusura bakma Az önce açık resim konusunda bende düşündüm 'şu an ne yapıyor acaba!!!!!?' diye. O yüzden şu an konulara bakıp kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorken pat diye konunda buldum kendimi.
İlk uye oldugumda ben de biraz etkileniyordum ne yalan soyleyeyim. Ama sonra icimde biraz bi supheyle bile bu evliligi yurutursem mutlu olmam gereken zamanlari kendime zehir edecegimi farkettim. Zaten esimden alti yillik iliskimiz boyunca aldatmaya dair en ufak bi yonelim gormedim sukurler olsun. Allah yasatmasin kimseye, annem de babam tarafindan aldatildi. Cok dua ettim Allaha benim basima gelmesin diye. İnsallah da kimsenin basina gelmez.Siz etkilenmiyor musunuz mesela
İlk uye oldugumda ben de biraz etkileniyordum ne yalan soyleyeyim. Ama sonra icimde biraz bi supheyle bile bu evliligi yurutursem mutlu olmam gereken zamanlari kendime zehir edecegimi farkettim. Zaten esimden alti yillik iliskimiz boyunca aldatmaya dair en ufak bi yonelim gormedim sukurler olsun. Allah yasatmasin kimseye, annem de babam tarafindan aldatildi. Cok dua ettim Allaha benim basima gelmesin diye. İnsallah da kimsenin basina gelmez.
Sen sevgiline guveniyorsan hic bos suphelerle kendini uzme.
canım ilişkiye 17 yaşındamı başladın? daha liseye giderken?
ilişkinizin temeli sağlamsa aldatılmazsın canım.
Ben hiç etkilenmiyorum. Ona ve kendime güveniyorum. Ama ne yalan söyleyeyim evlilikten soğudum.
bu korkuyla yaşanmaz ya. hem yukarda arkadaşın dediği gibi "eşeğin aklına karpuz kabugu getirme".
öte yandan yine de körü körü güvenme (çocuğa yansıtmadan).
iyi bu kadar takma o zaman. insanın korktuğu başına gelirmiş..Ona bişey demiyorum zaten :)
İçimde yaşıyorum.
iyi bu kadar takma o zaman. insanın korktuğu başına gelirmiş..
dediğim gibi bu korkuyla mutlu olunmaz zaten.
Ona güvenemiyorsan bu iş olmaz ki ama.Ben kendime güveniyorum.
Ben aldatmam korkarım ALLAH'tan
O ben değilim ama..
İnsan kendi bile yapmam dediği şeyi yapabiliyorken ben olmayan birine gözüm kapalı güvenemiyorum
işte "umursamıyor gibi" yapmayacaksın, umursamayacaksın. olacak olan,olur zaten. takmaNapmam gerek nasıl umursamıyor gibi yapıcam
Ona güvenemiyorsan bu iş olmaz ki ama.
işte "umursamıyor gibi" yapmayacaksın, umursamayacaksın. olacak olan,olur zaten. takma