• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojimi Bozan Sorun

Bu kadar dert etmesen ya.
Benim de 14-15 yaşlarımdan beri kalça ve üst bacak bölgemde çatlaklar var. Eskiden o kadar kafama takardım ki hele daha ergenliğe yeni girilmiş utancımdan deniz kenarına gidemezdim. Şimdi alıştım onlara kendimi kabul ediyorum böyleyim beğenilmek zorunda değilim ben kendimi seviyorum. Seni de böyle düşünmeye davet ediyorum canım.

İnan bacaklarımda kalçamda asla umursamıyorum, karnımı kimsenin gördüğü yok ama onu o kadar takıyorum ki. Ben kadın bir doktora gittiğimde karnımı açtım, cildiyeciye, bana dedi ki "BU SADECE HAMİLELERDE OLUR NİYE BÖYLE OLMUŞ Kİ YA BAYA KÖTÜ" dedi o günden beri takıp duruyorum yanlış biliyorum ama

Contra...x midir acaba?

Sezaryen izi için kullandım, çok şey olmadı bende. Sanırım cilt yapısı ile alakalı biraz da.
Onu duzenli kullanmak gerekiyor. Esim 2 tane kist aldirdi sirtindan. Biri biraz daha agrili oldu tam koltuk altiydi oraya cok dokundurtmadi.izleri baya belirgin kaldi
Ama diger izin oldugu yerde belli belirsiz bir cizik kaldi. Gunde 3 kere suruyorduk biz.

biodermogenesi tedavisi uygulayan var mı internette çok övmüşler ideal kiloma düşünce yaptırmayı düşünüyorum

Çatlaklarin tedavisi yok diye biliyorum.Kendini sev her ne olursa olsun aynaya bakıp kendini harap etme.Hepimiz kusurlarla doluyuz önemli olan onları bile sevebilmek ki biliyorum taktı mı takıyor insan kolay değil.Ama mecbursun başka yolu yok,bi tane hayatın var ve catlaklara üzülmek için fazla kısa

TCA bir kez daha duymuştum ama kesin etkili oluyor mu acaba?

Tabiki bu sizin duruma bağlı süre açısından.

Eğer şuan kırmızı tonlarındaysa çok kısa sürede tedavi olur .
Beyaza döndüyse biraz daha sürer .

Tatile gitmiycekseniz hemen başlayın gidicekseniz dönüşte başlayın güneş görmemesi gerekiyo tedavi edilen yerlerin.

Kendinizde alıp yapabilirsiniz öerkezde de yaptırabilirsiniz . Kendiniz yapıcaksanız doa kimyanınki 10numaradır güvenilir

1 2 ay değil ama 1 yılda eski haline döner

Tabiki bu sizin duruma bağlı süre açısından.

Eğer şuan kırmızı tonlarındaysa çok kısa sürede tedavi olur .
Beyaza döndüyse biraz daha sürer .

Tatile gitmiycekseniz hemen başlayın gidicekseniz dönüşte başlayın güneş görmemesi gerekiyo tedavi edilen yerlerin.

Kendinizde alıp yapabilirsiniz öerkezde de yaptırabilirsiniz . Kendiniz yapıcaksanız doa kimyanınki 10numaradır güvenilir

1 2 ay değil ama 1 yılda eski haline döner

Kendim de mi yapabiliyorum :O
sordukça sordum ama nasıl oluyor peki? yani deneyen var mı çevrenizde acaba? teşekkür ederim bu arada bilgilendirdiğiniz için.

Kendim de mi yapabiliyorum :O
sordukça sordum ama nasıl oluyor peki? yani deneyen var mı çevrenizde acaba? teşekkür ederim bu arada bilgilendirdiğiniz için.

Rica ederim.
Youtubeda bile binlerce video bulabilirsin:)
Bu bi asit deriyi soyar alttan yeni deri gelir nezaman iyi hissedersen derin istediğin gibi olursa ozaman bırakırsın.

Kulak çubuğuyla tatbik edebilirsin 15-20-25lik versyonları var düşük bailaman daha iyi sürüp kısa süre sonra yıkıycaksın sonrada nemlendirici cilt yapına göre 1 hafta içinde falan komple soyulur

Canım herkesin çatlakları var. Hayatının bir döneminde çabuk kilo aldıysan oluşuyor. O olmazsa ergenlikte çabuk uzayanlarda da oluyor. Bence kabullenmeye uğraşmalısın.

Er-yag lazer uygulamasi yaptirdim buyuk oranda iyilesti. Pahalı ama en azından ise yariyor.

Back
X