- 26 Temmuz 2011
- 3.726
- 2.366
- 333
Merhaba arkadaslar.. Su an o kadar doluyumki.. nereden baslasam bunu bile bilmiyorum.. ailem ataerkil bir ailedir.. surekli erkek kardeslerimin mutlugununu dusunen, amannn onlarin huzuru bozulmasin, amannn bisey olmasin vsvs.. kucuklugumde ailem cok baskiciydi, kutuphaneye bile gidemezdim, onlara gore kutuphaneye gitmek kotu birseydi.. sonrasinda annem surekli aklima negatif seyler sokardi, herseyden beni korkuttu, kendime olan guvenimi kaybettim.. yillarca panik atak yasadim bunun yuzunden.. ama cigliklarimi kimse duymadi.. hayatima eski esim denen serefsiz girdi, ne ailem ailesine kaynasti nede o aileme kaynasti derken, ortalarinda kaldim.. ve bosanma karari aldim.. yeter beeee dedim paylasamadiginiz ne sizin.. sonra kendi imkanlarimla maddi ve manevi destek gormeden bosanma davami actim.. ailem hic bir zaman bosanma davan nasil ilerliyor demedi.. bosanma psikolojisini atlatmak icin psikiatriste gittim.. atlattimta cok sukur.. bu esnada beni 38 yasinda, bir cocuklu adam istedi.. annem git tanis dedi, dusunun ya ben bu o depremden yeni cikmisim, annem evlen diyor, mantiga bakin, hemde cocuklu biriyle ... Kesinlikle ikinci evliligini yabanciyla yapamazsin dedi.. zaten evliligi dusunmuyorum.. Surekli eski evliligimi goz onune getiriyor.. biktim usandimmmm artikkk.. yeterrrr yaaaa.. Simdide hayatimda biri var, bekar hic evlenmemis, yabanci yani, zaten evlilikle sonuclanacakmi o bile belli degil.. anneme lafini acmadan kopurdu annem.. ben gidemem gitmem senin icin, olmaz, artik senin icin birsey yapmam, tanidik olsun, resmen bana empoze ediyor.. bende dedimki ben senin evladin degilmiyim.. ya arkadaslar ben cocuk degilim artik.. ilk evliligimdede aynisini yapti, gerci karsi taraf bes para etmez insanlardi.. ama tanimadan yargiliyorlar herkesi.. Bosanmis olan ablamada aynisini yaptilar, sen cocuguna bakamazsin, depresyondasin zaten, sen yapamazsin, velayetini babasina ver vsvs derken simdi ablam kizini cok nadir goruyor.. surekli psikolojik baski uyguladir, ablaminda hatalari vardi ama bu kadarda olmaz dedittirdi bazen ailemin baskisi.. Daha cok yasanmisliklar var, ama bu ozeti iste..