Hemen bir işe girin bence. İnsanlar ekmeğinizi verince her türlü müdahaleyi hak görüyorlar kendilerine anne babanız da dahil. Üstelik nolursa olsun anne babanızın tavırlarını anlatmayın erkek arkadaşınıza. İlerde ne olacağı belli olmaz, bakarsınız evlenirsiniz. Arkanız yok diye sizi savunmasız bulup ezmeye çalışabilir. Ben yaşıyorum bunu. Gerektiğinde aileme karşı durup o benim karım sizin söz hakkınız yok diyen kocam, şimdi kendisi gidecek kapım yok mantığıyla ezmeye çalışıyor beni

eziyor da açıkçası. Dikkatli olun bu konuda. Maşallah ne kadar aklı başındasınız, imreniyorum sizin gibi insanlara:) üzülüp durmayı da bırakın artık, size bunları yaşatanlar utansın. Biçoğumuz böyle anne babaların elinde büyüdük inan. Benim annem de ablalarıma aynısını yaptı. Ama biz annemi karşımıza alıp hatasını yüzüne vurduk, ayıp senin yaptığın insan kızını göz göre göre yakar mı. Kayınvalidesine vurun sırtına, adam edin(!) der mi diye. Utandı bi yerden sonra. Şindi karakterine ters düşse de heyyyt diyebiliyor. Bakın sizin de ablalarınız varmış çok şükür, siz birbirinize destek çıkın. Annenizi de yola getirin, o yola gelince babanız dünden gelir. Kalbinizi ferahlatın, ama biran evvel bi işe girin