- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.368
- 333
Zaten ben o sayfayi kapattim, bosanali iki sene oldu nerdeyse, duzeldim kurtuldum o psikolojiden cok sukur.. ve kendime yeni bir sayfa actim, baktim hayatima biri girdi.. mutlu oldum acikcasi.. annem getiriyo bunlari gundeme tekrar edip duruyor, yani ikinci kez evlensem bile, surekli eski evliligimi goz onune getirecek.. zaten bugun getirdide, iste eskide su oldu bu oldu, senin yapacagina inanmiyorum ben vsvs.. ben koskoca bir kadin olmusum, neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum, ama gelipte bana kiminle evlenecegimi empoze edemez, boyle bir dunya yok.. sevgime saygi gostermesi lazim artik..Senin bosanma surecinde cok yeniydi diye hatirliyorum.. Baya sknti yasamistin.. O yuzden once bi kendini dinle ve o psikoljiden tamamen kurtulmaya bak derim.. Eskiyi dusunup iyice yük etme kendine..
Allah' a sigin..
ilk evliligimde, mesela annem ortada birsey yokken polisi arayip benden habersiz kapimin onune kadar getittirdi, eski esimle karakolluk olduk.. etrafindaki insanlara beni rezil ettiler.. tmm evliligimde sorunlarim vardi, zaten ayrilmak istiyordum, ama ne gerek vardi bunu yapmasina, polisi aramaya, benden habersiz ustelik .. gulermisin aglarmisin..