Psikolojimi bozdularda.. çığlıklarımı kimse duymadı..

Senin bosanma surecinde cok yeniydi diye hatirliyorum.. Baya sknti yasamistin.. O yuzden once bi kendini dinle ve o psikoljiden tamamen kurtulmaya bak derim.. Eskiyi dusunup iyice yük etme kendine..
Allah' a sigin..
Zaten ben o sayfayi kapattim, bosanali iki sene oldu nerdeyse, duzeldim kurtuldum o psikolojiden cok sukur.. ve kendime yeni bir sayfa actim, baktim hayatima biri girdi.. mutlu oldum acikcasi.. annem getiriyo bunlari gundeme tekrar edip duruyor, yani ikinci kez evlensem bile, surekli eski evliligimi goz onune getirecek.. zaten bugun getirdide, iste eskide su oldu bu oldu, senin yapacagina inanmiyorum ben vsvs.. ben koskoca bir kadin olmusum, neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum, ama gelipte bana kiminle evlenecegimi empoze edemez, boyle bir dunya yok.. sevgime saygi gostermesi lazim artik..

ilk evliligimde, mesela annem ortada birsey yokken polisi arayip benden habersiz kapimin onune kadar getittirdi, eski esimle karakolluk olduk.. etrafindaki insanlara beni rezil ettiler.. tmm evliligimde sorunlarim vardi, zaten ayrilmak istiyordum, ama ne gerek vardi bunu yapmasina, polisi aramaya, benden habersiz ustelik .. gulermisin aglarmisin..

cnm ben dedigim gibi, onlari memnun etmek kendimi unuttum.. annem cok negatif bir insan, karamsar, herseyden bisey cikacak zannediyor..psikologa goturdum sirf bu yuzden kendisini, bir kac kez panik atak filan gecirdi.. ama erkek kardeslerime gelince tanidikta olmazsa oyle bir sevindilerki yuvalarinin kurulmasina.. benim neden hakkim olmuyor diye diye uzuluyorum..
Anlıyorum, peki erkek arkadaşın bi süre verdi mi evlenmek için. Kendisini ailesini iyi tanı. Hiç düşüncelerine destek çıkan var mı, baba, dayı? Arkanda bir büyüğün durması çok önemli bi evlilikte ve bunun karşı tarafında bilmesi.

Canım senin yaşadıklarını okurken senin hayatinda kendi yaşanmışliklarımı gördüm ya boşver benim annem ailem de hatta eski eşimde öyleydiler senin le ikimiz dert ortahıyız sadece evlilik bende yok gerçi bi onu yapmadıkları kaldı ama belli olmaz yakında onu da çıkartırlarya o ayrı ni muamma yani hepsinin de numarasını engelle bak seni daha uzebiliyorlarmı valla ben engelleyince kurtuldum sende öyle yap bence yinedesen bilirsin ama daha çook üzerler seni. zaten senin karar verdiğin önemli deil dir onların dusuncesine göre sen noşey bilmiyon bosandinmi ya çocun elinden alirlar yada seni baban deden yasında biriyle evlendirirler namuslarını kurtarcaklarya onlara göre biz boşanmakla namussuzluk yaptık bide üstüne iftira aha adin çıktı orb ye sen artık baban deden yasinda biriyyle evlende kurtulalım derler güya namus yaha bide kendi oğulları çok kıymetlidir o oğulları soylarini sürdürecek ya erkekler dover sover ama yine de baş üdtünde kral olurlar çünkü onlar erkek biz kaďinız kizız ya bize gezmek disari çikmak yasak çünkü biz namusuz bizim kicumuz var okumak isteriz okuyupya ne olcan kiz başan kiz kismı ookumaz helede koyde kiz isen daha kotu seni hem köle gibi sürterler bağda bahçede hem de kendi bananin evinde resmen köle olursun okucamdiye devlete siginirsın yasin tutmi diye bi daha ailen olcak kişilrrin yanına teslum eder devlet ayni kolelik hatta daha kotu koye burasi dedikodu başlar adın orb ye çıkar sonra namus ya bi gece abi dediğin yada bazi kizlar baba dede yaşında erkeklerle namuslarnı kapatırlar akıllık yapıp kendilerince milletin dillerini tutmuş olilar ulan sizi cahil kafalimahluklar offf ya şimdi bişey yazicam hatta çok sayıcam yani sinirimi gecircek seyi yazcam boyle ailelere ama mune cim can mune cim beni ömur boyu banlar şimdi eniyisi kendi hayatına karıştırmican biraz da cingar olcan yani sana nirisi kotu luk ettimi yada hayatna kariştı mi gerektiğinde sesini biraz hatta çok çikarcanki bi daha dana kotuluk eziyet etmicekler karişmicaklar bak ozaman huzura huzur ne kadar guzel bisey.
önceden kızken ben kimseyle kavga etmem diyodum tatlı dil yılanı deliğnden cikartir diyodum ama öyle olmiyo hayat insanı öyle bi yoğuruyo ki insan lar sana bağirdikça alttan ala ala insanlara tatlı dille deliğnden çıkarcam diye boyun eğersin ama boyun eğdiğin insanlar boynunu kırarla biraz uzun oldu ama dana tavsiyem numaralarını engelle biraz da cingar ol hayatını yaşa huzurlu ol boş ver konuşan konuşsun sen aldırış etme umursamaz ol başin dik alnını da aç öyleçık sokağa boşver o gibi insanlarn yüzünden stres edip kendini hasta etme gönlün ve kendin nasıl istiyosa öyle yapiçinden gelen sesi dinle 6.his ne kulak ver yani içinden nasl geliyosa öyle yap...
Cnm icimden gelen ses sen adamla evleneceksin diyor, yoksa ben bosuna bosuna adim atmazdimki.. bes sene oldu ayrilali, iki sene oldu bosanali, bu surec icinde hayatima kimseyi almadim.. sadece bu adamda durakladim.. olursa olur, olmazsa olmaz modundayim zaten.. sen benden daha kotu seyler yasamissin :( mesela ben istedigim gibi gezerim, dozunu kacirmadan tabikide.. ama kimse gelipte bana empoze edemez yok yabanciyla evlenemezsin yok olmaz yok siyle yok boyle diyemez yeter artik.. yeteri kadar acik cektik, yeter artik bu ailelerin biraz saygi duymalari lazim sevgimize.. annedir babadir saygimiz sonsuz, ama hayatimi ben onlarin istedigine gore sekillendiremem.. zamaninda yasim dahada gencken sekillendirdim zaten onlarin hayatina gore, noldu mutlumu oldum hayir tabikide.. mesela babam liseye gitmemi istemiyordu, yok o lise olmaz, su liseye git dedi bana, bende dedimki benim egitim hakkimi kimse elimden alamaz dedim okudum meslek sahibi oldum.. iyikide disimi gostermisim, yoksa liseye bile gidemicektim.. dusun artik

Anlıyorum, peki erkek arkadaşın bi süre verdi mi evlenmek için. Kendisini ailesini iyi tanı. Hiç düşüncelerine destek çıkan var mı, baba, dayı? Arkanda bir büyüğün durması çok önemli bi evlilikte ve bunun karşı tarafında bilmesi.
Ablam fotosunu gordu temiz bir cocuga benziyor dedi.. eski esinden negatif elektrik almistim dedi, ama bu bana pozitif geldi dedi..

erkek arkadasimin kiz kardesiyle konustum, cok tatli bir kiz, olsun dedi bosanmis olman neden sorun olsunki dedi.. ben inaniyorum dedi bu is olacak dedi, ve kardesimle mutlu olmanizi cok istiyorum dedi, yani karsi taraf olumlu bakiyor.. bide erkek arkadasim acele etmiyorki zaten bende etmiyorum, artik bosanmak icin evlenmek istemiyorum, hem mantik, hemde sevgi uzerine yuva kurmak istiyoruz, asagi yukari iki sene suremiz var yani, mutlu olacaksam dahada cok uzasin sorun degil benim icin.. ki erkek arkadasimda adim adim ilerleyelim temeli saglam olsun diyor.. annesi biliyor mesela iliskimizi, onaylamista, uzatmaniza gerek yok demis.. ama aileler kaynasacak tabikide, erkek arkadasimda bunu istiyor zaten.. ama sorun herseyi negatif dusunen ailemde bence ..

Bence erkek arkadaşınızın ailesi bakımından çok şanslı bir durumdasınız şu an. İşe girin, çalışın, sonrasında kafanıza göre yaşayın. Sizin hayatınız, sizin kararınız. Şimdiye kadar size çok çektirmişler, ailelerin görevi belirli bir yaşa kadardır hakları ödenemez ama bir yerden sonra fikir alınır ama son karar kişiye aittir. Umarım bundan sonra iyi şeyler yaşar mutlu olursunuz, ablanız da öyle tabii.
Siz güçlü kadınlarsınız. Bir bireysiniz ve hayatınızla ilgili her şeye kendiniz karar vermelisiniz. Nasıl bir aileden gelirsek gelelim kadınlar olarak artık söz bizim olmalı.
Kadere filan da bağlamayın, yollarımız vardır hangi yollardan gideceğimizi biz seçeriz.
Eğer vaktiniz olursa kurtlarla koşan kadınlar kitabını okumanızı öneririm.

Bence erkek arkadaşınızın ailesi bakımından çok şanslı bir durumdasınız şu an. İşe girin, çalışın, sonrasında kafanıza göre yaşayın. Sizin hayatınız, sizin kararınız. Şimdiye kadar size çok çektirmişler, ailelerin görevi belirli bir yaşa kadardır hakları ödenemez ama bir yerden sonra fikir alınır ama son karar kişiye aittir. Umarım bundan sonra iyi şeyler yaşar mutlu olursunuz, ablanız da öyle tabii.
Siz güçlü kadınlarsınız. Bir bireysiniz ve hayatınızla ilgili her şeye kendiniz karar vermelisiniz. Nasıl bir aileden gelirsek gelelim kadınlar olarak artık söz bizim olmalı.
Kadere filan da bağlamayın, yollarımız vardır hangi yollardan gideceğimizi biz seçeriz.
Eğer vaktiniz olursa kurtlarla koşan kadınlar kitabını okumanızı öneririm.
sagol cnm dusuncelerin icin.. bende sana harfiyen katiliyorum.. ve tavsiye ettigin kitabi okumaya calisicam..

Ablam fotosunu gordu temiz bir cocuga benziyor dedi.. eski esinden negatif elektrik almistim dedi, ama bu bana pozitif geldi dedi..

erkek arkadasimin kiz kardesiyle konustum, cok tatli bir kiz, olsun dedi bosanmis olman neden sorun olsunki dedi.. ben inaniyorum dedi bu is olacak dedi, ve kardesimle mutlu olmanizi cok istiyorum dedi, yani karsi taraf olumlu bakiyor.. bide erkek arkadasim acele etmiyorki zaten bende etmiyorum, artik bosanmak icin evlenmek istemiyorum, hem mantik, hemde sevgi uzerine yuva kurmak istiyoruz, asagi yukari iki sene suremiz var yani, mutlu olacaksam dahada cok uzasin sorun degil benim icin.. ki erkek arkadasimda adim adim ilerleyelim temeli saglam olsun diyor.. annesi biliyor mesela iliskimizi, onaylamista, uzatmaniza gerek yok demis.. ama aileler kaynasacak tabikide, erkek arkadasimda bunu istiyor zaten.. ama sorun herseyi negatif dusunen ailemde bence ..
Erkek arkadaşınızın ailesinin hiç sorun çıkarmaması çok iyi, en önemli konu çözüldü. Geriye kaldı annenizi ikna etmeye. Peki babanız ne diyor biliyor mu? Belki erkek kardeşiniz, ablanız da tam destek verirse, erkek arkadaşınızında ablası karseşi neyse bi araya gelip ailenle bi tanışma ayarlasanız?

Erkek arkadaşınızın ailesinin hiç sorun çıkarmaması çok iyi, en önemli konu çözüldü. Geriye kaldı annenizi ikna etmeye. Peki babanız ne diyor biliyor mu? Belki erkek kardeşiniz, ablanız da tam destek verirse, erkek arkadaşınızında ablası karseşi neyse bi araya gelip ailenle bi tanışma ayarlasanız?
Evet onun ailesi ilimli bakiyor .. beni gecmisimle yargilamadilar, beni ben oldugum icin sevdiler.. erkek arkadasimda senin bosanman kimseyi ilgilendirmez ben istedikten sonra dedi, kimseyede laf dusmez zaten dedi, kimseninde bilmesine gerek yok dedi, ailem ve benim icin sorun degil dedi, zaten benim annemde bosandi dedi, az cok biliyorum neyin ne oldugunu dedi.. babamin haberi yok, annem boyleyse babami hic dusunemiyorum bile.. ama ciddiye giden bir iliskim var..

Size bir animi anlatcam o defteri kapatmis olsamda .. ilk evliligimde eski esimle bir yil flort ettim, anneme soyledim ilk, babamada soyle dedim anneme, ve ne oldu ailesi beni gormeye geldi.. biz annemle Turkiyeye gelmistik, benim staj dolayisiyla.. babam yurtdisinda kaldi.. is ciddiye gitti.. Neyse eski esim ailesi geldi ama tanismaya geldiler..

Megerse annem babama soylememis beni istemeye geleceklerini artik siz dusunun, bende salak gibi zannediyorumki annem babama soylemis.. babami aradim, baba dedim bak boyle boyle dedim, beni ailesiyle birlikte gormeye geldi dedim, sende gel tanisin kaynasin dedim, ben sana bunu soyleyemedim cekindim dedim, annem soyledi zannettim dedim ama soylememis dedim, hemen soz yapilacak diye birsey yok dedim, tanisin dedim.. bu isler boyle olur dedim.. babam kopurdumu, istersen konus baba dedim, yok konusmam dedimi, yok ben gelmem dedimi.. sen onlarin nesini taniyorsunda boyle bir karar aldin dedimi.. ve ben sirf bu yuzden aralarinda kaldim bu insanlar, ailem olsun karsi taraf olsun .. Her neyse eski esimin ailesi acele etti soz icin.. bende babam gelir heralde dedim.. babam gelmedi sozume.. ve yurtdisindan haber gonderttirip milleti toplatti beni istemeleri icin... ama ortada babam yok.. dusunun artik neler cekmisim bennnnn.. simdiki aklim olsa ohooooooo... Eski esim olsun ailesi olsun, bes para etmez insanlar cikti, ama egerki ailem ilk basta gorevlerini yerine tamamiyla getirselerdi, belkide basima bunca olay gelmicekti benim, cunku ne eski esim aileme kaynasti nede ailem onlara.. ortalarinda ben kaldim, sonrasinda yeter beeee dedim, bosanma kararialdim..

BU YENI ILISKIMDEDE AILEM AYNISINI YAPARSA BEN MUTLU OLAMAM, CUNKU AYNISINI ABLAMIN KIZINADA YAPTILAR, OGLANI VE AILESINI TAMAMIYLE TANIMADAN YARGILADILAR, VE ISLERI BOZULDU..

Cnm icimden gelen ses sen adamla evleneceksin diyor, yoksa ben bosuna bosuna adim atmazdimki.. bes sene oldu ayrilali, iki sene oldu bosanali, bu surec icinde hayatima kimseyi almadim.. sadece bu adamda durakladim.. olursa olur, olmazsa olmaz modundayim zaten.. sen benden daha kotu seyler yasamissin :KK43: mesela ben istedigim gibi gezerim, dozunu kacirmadan tabikide.. ama kimse gelipte bana empoze edemez yok yabanciyla evlenemezsin yok olmaz yok siyle yok boyle diyemez yeter artik.. yeteri kadar acik cektik, yeter artik bu ailelerin biraz saygi duymalari lazim sevgimize.. annedir babadir saygimiz sonsuz, ama hayatimi ben onlarin istedigine gore sekillendiremem.. zamaninda yasim dahada gencken sekillendirdim zaten onlarin hayatina gore, noldu mutlumu oldum hayir tabikide.. mesela babam liseye gitmemi istemiyordu, yok o lise olmaz, su liseye git dedi bana, bende dedimki benim egitim hakkimi kimse elimden alamaz dedim okudum meslek sahibi oldum.. iyikide disimi gostermisim, yoksa liseye bile gidemicektim.. dusun artik
Ne diyimki en iyisini etmisin

Ne diyimki en iyisini etmisin
Ailemdir evet ama yeterince onlari memnun etmek icin yasadim.. ama yeterli artik, hayatimi istedikleri sekilde sekillendiremem ben... eger zamaninda ben okuyacam diye diretmeseydim, meslek sahibi olamazdim zaten.. iyikide disimi gostermisim onlara.. insanlarin egitim hakkini, kimsesin ellerinden almaya hakki yok.. ben ozgur olsamda, bugun bi deprem daha yasadim.. annem surekli der iste tabikide evleneceksin, yuva kuracaksin.. peki bugunki saldirmasi neydi bana ???? annemin ve ailemin bu tavirlariyla, belkide hic mutlu olamicam.. birde yahu ben henuz resmi olarak bosanmamisken annem baslamisti zaten evlen vs diye.. mantiga bak.. cahillikten baska birsey degil..

Evet onun ailesi ilimli bakiyor .. beni gecmisimle yargilamadilar, beni ben oldugum icin sevdiler.. erkek arkadasimda senin bosanman kimseyi ilgilendirmez ben istedikten sonra dedi, kimseyede laf dusmez zaten dedi, kimseninde bilmesine gerek yok dedi, ailem ve benim icin sorun degil dedi, zaten benim annemde bosandi dedi, az cok biliyorum neyin ne oldugunu dedi.. babamin haberi yok, annem boyleyse babami hic dusunemiyorum bile.. ama ciddiye giden bir iliskim var..

Size bir animi anlatcam o defteri kapatmis olsamda .. ilk evliligimde eski esimle bir yil flort ettim, anneme soyledim ilk, babamada soyle dedim anneme, ve ne oldu ailesi beni gormeye geldi.. biz annemle Turkiyeye gelmistik, benim staj dolayisiyla.. babam yurtdisinda kaldi.. is ciddiye gitti.. Neyse eski esim ailesi geldi ama tanismaya geldiler..

Megerse annem babama soylememis beni istemeye geleceklerini artik siz dusunun, bende salak gibi zannediyorumki annem babama soylemis.. babami aradim, baba dedim bak boyle boyle dedim, beni ailesiyle birlikte gormeye geldi dedim, sende gel tanisin kaynasin dedim, ben sana bunu soyleyemedim cekindim dedim, annem soyledi zannettim dedim ama soylememis dedim, hemen soz yapilacak diye birsey yok dedim, tanisin dedim.. bu isler boyle olur dedim.. babam kopurdumu, istersen konus baba dedim, yok konusmam dedimi, yok ben gelmem dedimi.. sen onlarin nesini taniyorsunda boyle bir karar aldin dedimi.. ve ben sirf bu yuzden aralarinda kaldim bu insanlar, ailem olsun karsi taraf olsun .. Her neyse eski esimin ailesi acele etti soz icin.. bende babam gelir heralde dedim.. babam gelmedi sozume.. ve yurtdisindan haber gonderttirip milleti toplatti beni istemeleri icin... ama ortada babam yok.. dusunun artik neler cekmisim bennnnn.. simdiki aklim olsa ohooooooo... Eski esim olsun ailesi olsun, bes para etmez insanlar cikti, ama egerki ailem ilk basta gorevlerini yerine tamamiyla getirselerdi, belkide basima bunca olay gelmicekti benim, cunku ne eski esim aileme kaynasti nede ailem onlara.. ortalarinda ben kaldim, sonrasinda yeter beeee dedim, bosanma kararialdim..

BU YENI ILISKIMDEDE AILEM AYNISINI YAPARSA BEN MUTLU OLAMAM, CUNKU AYNISINI ABLAMIN KIZINADA YAPTILAR, OGLANI VE AILESINI TAMAMIYLE TANIMADAN YARGILADILAR, VE ISLERI BOZULDU..
Evet haklısınız bu anlattıklarınızla. Annenizi anlamıyorum, aslında sizin gibi bir kızı olduğunu sevinmesi lazım, çünkü ilk evliliğinizdede bişey gizlememişsiniz. Anneye kızı olarak herşeyi anlatmışsınız ve annenizin babanıza bu konuda bişey anlatmaması saçma. Bu zamanda kızlar ne ana ne baba tanıyorlar kaçıyorlar, siz böyle yapmadığınız halde anneniz neden böyle davranıyor acaba. Anneniz isteseydi babanızla bi şekilde bu konuyu konuşup izah edebilirdi anlatıp ikna edebilirdi ama sorun zaten ilk önce anneniz sizin düşüncelerinize karşı. Annenizle aranızdaki bu sorun taa çocukluk yıllarınıza dayanıyor. Alakası var mı bilmiyorum ama annenizin babanızla, kendi kardeşleriyle ilişkisi nasıl, karakter açısından aynı mı onlarlada? herşeyi kestirip atıyo mu? Ve okumuş mu?

Sen cok gūclū cok cesaretli ve de akıllı bi kızsın cnm...ve bu kafayla dogru yolu bulacagina eminim...

En önemlisi mesleğini eline alman. İnşallah herşey hakkında olumlu olur, belkide sadece zaman lazım. Bence herşey yolunu bulur sadece sabır. Annenizde doğal olarak her anne gibi çocukları için endişeleniyor bu yüzden olabilir davranması.

Evet haklısınız bu anlattıklarınızla. Annenizi anlamıyorum, aslında sizin gibi bir kızı olduğunu sevinmesi lazım, çünkü ilk evliliğinizdede bişey gizlememişsiniz. Anneye kızı olarak herşeyi anlatmışsınız ve annenizin babanıza bu konuda bişey anlatmaması saçma. Bu zamanda kızlar ne ana ne baba tanıyorlar kaçıyorlar, siz böyle yapmadığınız halde anneniz neden böyle davranıyor acaba. Anneniz isteseydi babanızla bi şekilde bu konuyu konuşup izah edebilirdi anlatıp ikna edebilirdi ama sorun zaten ilk önce anneniz sizin düşüncelerinize karşı. Annenizle aranızdaki bu sorun taa çocukluk yıllarınıza dayanıyor. Alakası var mı bilmiyorum ama annenizin babanızla, kendi kardeşleriyle ilişkisi nasıl, karakter açısından aynı mı onlarlada? herşeyi kestirip atıyo mu? Ve okumuş mu?
Anneme guvendim ben hani, soyler babama dedim.. Megerse olay farkliymis.. Dedigim gibi annem cok baskiciydi, babamda oyleydi.. dusunun ya zaten iki kultur arasinda dogup buyudum, bu cok zor bir olay, birde ailenin baskici olmasi dahada kotu.. orta okul donemlerimde sirf birine ask sozcukleri yazdim diye, ailemin beni eve hapsedip okula gondermedigini bilirim, kitaplarima el koyduklarini bilirim, egitim hakkimi elimden aldiklarini bilirim.. ya dusunun birde avrupada oluyor bu olay..
Ama ailem erkek kardeslerime gelince, ohoooo uctular resmen evlenecekler diye, halbuki karsi tarafida tanimiyorlardi, sonradan tanistilar, ama nedense kardeslerimin eslerinin ailelerine gelince, laf bile kondurmuyorlar.. ailemin gozunde o aileler cok cok iyi vs..

Annemin annesi (Allah rahmet eylesin) Anneme 14 yasinda biraktirmis okulu ve annemi babama vermis annemin haberi olmadan.... annemin okuma yazmasi vardir.. ananem cok baskici, orotiter bir kadinmis, dayaktan gecirirmis cocuklarini.. ben eski esimden ilk ayrildigimda, teyzem evi basmisti, bana hakaretler filan, iste o... sen bosanmak icinmi evlendin, ailene bir suru eziyet cektirdin vsvs.. annemin hatasi cunku annem firsatimizi cok verdi .. annemle babamin evliligi cok iyidir, ha ilk evlendikleri zaman annem azda olsa cekmis yani.. ama babam annemi hic ezdirmemis ve anneme sahip cikmis.. annemin kendi kardesyleriyle iliskisi cok iyidir..

BIrde birsey daha eklemek istiyorum, Annem demiski dayima, kizim hasta demis, halbuki hasta filan degilim, millette zannedecek ben ruh hastasiyim Allah korusun.. Dayimda eski esimle ilk konustugunda yani soz filan olmadan, benden icin hasta demis olaya bakarmisiniz.. eski esimde zaten bunu mahkemede kullanmaya calisti..0 neler cekmisim ya.. hatirlamak bile istemiyorum.. :KK43:

Son düzenleme:
Sen cok gūclū cok cesaretli ve de akıllı bi kızsın cnm...ve bu kafayla dogru yolu bulacagina eminim...
Sagol cnm dusuncelerin ve guzel dileklerin icin.. ama ben bu yasama kadar ailemle ne paylasirsam paylasim, beni bazen ciddiye bile almadiklari oldu, tinlamadilar bile..

En önemlisi mesleğini eline alman. İnşallah herşey hakkında olumlu olur, belkide sadece zaman lazım. Bence herşey yolunu bulur sadece sabır. Annenizde doğal olarak her anne gibi çocukları için endişeleniyor bu yüzden olabilir davranması.
Anneme diyorumki neden negatif herseyin senin, neden beynimize negatif seyleri asiladin diyorum.. bence annemin tekrar bir psikologtan gecmesi lazim.. benimde bir sabrim vardir.. ben artik eski panik ataklarimi yasamak istemiyorum, zaten bedensel olarak zayifladim.. tekrardan psikolojimin alt ust olmasini istemiyorum ve inanirmisin su an kafam agriyor.. artik cektigim SIKINTILAR gozlerimin altina yansidi.. bende bir insanim ve benimde mutlu olmaya hakkim var.. Allah'tan meslegim var..

Haklısın onlara rağmen mutlu olmaya bak salla

Cnm üzülmee bendede aynısından var kötü evliliklerin çoğuda bu sebepten yanlız değilsin onları öyle kabullen

Back
X